Siparişler onaylanmış, hiç aklımızda yokken masaüstü pc aldık. Şimdi monitör, klavye mouse uydurmak lazım buna. |
RTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ ) (8. sayfa)
-
-
Güzel fiyatmış, kaçırmışız. Alanlara hayırlı olsun :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vaktiniz varsa black fridayı bekleyin. Geçen sene çok iyi indirimler oldu. Ben size monitörde paylaşırım kelepir
-
Valla süper olur, Amazonun 11-12 Ekim indirimlerini bekliyorum aslında.
-
27" FHD IPS Panel bi monitor bu sisteme iyi olur diye düşünüyorum bende takip edeceğim bakalım güzel birşey denk gelirsek forumdaşlarla paylaşırız
-
Bende takipteyim, denk gelirse beni de etiketlerseniz sevinirim
Şuan için bu model iyi gibi duruyor ama indirimleri beklemek lazım :)
www.itopya.comGIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 -
Sağol Berkay kardeş, çoğu kişi senin sayende faydalandı bu fırsattan. Tanımadan görmeden iyi biri olduğun belli oluyor
Hocam ben de takipteyim, kardeşime almıştım. 60hz Asus var şu an. 3-4 ay içinde güzel monitör denk gelirse alacağım. Paylaşım için de teşekkürler gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler Cod MW2 kampanyasını ekliyorum .. İ5 işlemcili alanlar şartları zorlasın :-) , Vatan şartlara uyuyormu bilmiyorum..
softwareoffer.intel.comIntel | Learn Morehttps://softwareoffer.intel.com/Campaign/LearnMore/18d45e50-2753-42df-bd35-6ec1be88ccefhttps://softwareoffer.intel.com/Campaign/Terms/18d45e50-2753-42df-bd35-6ec1be88ccef
-
Rica ederim faydalanan arkadaşlara hayırlı olsun tekrardan
-
@Uza -00- haber verdiğin için teşekkür ederim. Benim sipariş daha onay bekliyor İnşallah gönderirler.
dün saat 11'de sipariş vermiştim benden sonra sipariş veren arkadaşların siparişi onaylanmış benimki hala onay aşamasında. çağrı merkezi ile görüştüm bir sorun olmadığını en geç pazartesi onaylanacağını söyledi. bakalım ne olacak
-
Var mı buna uygun 2k IPS 144 Hz monitör ?
2k alma 2060?
Montajlı istemiştim çok hızlı oldu :)
-
Vram çok düşük 2060larda bende 2k önermiyorum. He ekran kartını elden satıp yüksek VRAM bi karta upgrade ederim dersen tabiki şu piyasada FHD ekrana para vermek mantıklı değil ama 2060 bizi buna zorluyor.
-
Hiç ihtiyacım yokken aldık. Neyse gelince satarız artık
Hocam dizi film içinde 2k olsun diyorum zaten moba oyunları oynadığım için sistemi fazla zorlamam
Kargoya verilen var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X