Şimdi Ara

RTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
8
Favori
17.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siparişler onaylanmış, hiç aklımızda yokken masaüstü pc aldık. Şimdi monitör, klavye mouse uydurmak lazım buna.

• Güzel fiyatmış, kaçırmışız. Alanlara hayırlı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dino Dini kullanıcısına yanıt

Vaktiniz varsa black fridayı bekleyin. Geçen sene çok iyi indirimler oldu. Ben size monitörde paylaşırım kelepir RTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ ) RTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ ) RTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ ) 

• Uza -00- kullanıcısına yanıt

Valla süper olur, Amazonun 11-12 Ekim indirimlerini bekliyorum aslında.

• Dino Dini kullanıcısına yanıt

27" FHD IPS Panel bi monitor bu sisteme iyi olur diye düşünüyorum bende takip edeceğim bakalım güzel birşey denk gelirsek forumdaşlarla paylaşırız RTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ ) RTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ ) 

Bende takipteyim, denk gelirse beni de etiketlerseniz sevinirim RTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ ) 

Şuan için bu model iyi gibi duruyor ama indirimleri beklemek lazım :)

RTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ )
    RTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ )www.itopya.com
    GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
    https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017

Sağol Berkay kardeş, çoğu kişi senin sayende faydalandı bu fırsattan. Tanımadan görmeden iyi biri olduğun belli oluyorRTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ ) 

Hocam ben de takipteyim, kardeşime almıştım. 60hz Asus var şu an. 3-4 ay içinde güzel monitör denk gelirse alacağım. Paylaşım için de teşekkürler gerçekten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beyler Cod MW2 kampanyasını ekliyorum .. İ5 işlemcili alanlar şartları zorlasın :-) , Vatan şartlara uyuyormu bilmiyorum..

https://softwareoffer.intel.com/Campaign/Terms/18d45e50-2753-42df-bd35-6ec1be88ccef

• sc1ps1 S kullanıcısına yanıt

Rica ederim faydalanan arkadaşlara hayırlı olsun tekrardan RTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ ) 

• @Uza -00- haber verdiğin için teşekkür ederim. Benim sipariş daha onay bekliyor İnşallah gönderirler.

• dün saat 11'de sipariş vermiştim benden sonra sipariş veren arkadaşların siparişi onaylanmış benimki hala onay aşamasında. çağrı merkezi ile görüştüm bir sorun olmadığını en geç pazartesi onaylanacağını söyledi. bakalım ne olacak

• Var mı buna uygun 2k IPS 144 Hz monitör ?

• opsladio kullanıcısına yanıt

2k alma 2060?

• Montajlı istemiştim çok hızlı oldu :)

RTX2060lı sistem 8.999 Vatan Koşun Vade farksız 12 taksit(BİTTİ )
  • opsladio kullanıcısına yanıt

Vram çok düşük 2060larda bende 2k önermiyorum. He ekran kartını elden satıp yüksek VRAM bi karta upgrade ederim dersen tabiki şu piyasada FHD ekrana para vermek mantıklı değil ama 2060 bizi buna zorluyor.

• Hiç ihtiyacım yokken aldık. Neyse gelince satarız artık

Hocam dizi film içinde 2k olsun diyorum zaten moba oyunları oynadığım için sistemi fazla zorlamam

• Kargoya verilen var mı ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.