Şimdi Ara

ruhsatta tarih farklılıları..??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mart 27 de 0km bir araç aldım. ruhsat tesliminde dikkat etmemişim ama şimdi farkediyorum.
    trafiğe çıkış tarihi: 27 Mart iken 2012 iken ilk muayene geçerlilik süresinde 1 Aralık 2014 yazmışlar. muayene son tarihinin araç alış tarihimin 3 yıl sonrası olması gerekmiyor mu?
    bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum.

• Artık üretim tarihine göre bakılıyor bildiğim kadarı ile... Benim araçta trafiğe çıkış 30.09 ama ilk muayene 17.09 ... (Aradaki fark ön ödemeli kampanya ile aldığım için az...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Artık üretim tarihine göre bakılıyor bildiğim kadarı ile... Benim araçta trafiğe çıkış 30.09 ama ilk muayene 17.09 ... (Aradaki fark ön ödemeli kampanya ile aldığım için az...)

artık üretim tarihi dikkate alınıyor.
    araç muayene tarihi sizin aldığınız tarih değil,aracın üretim tarihi oluyor.
    muayene tarihini kaçırmayın...
  • teşekkürler , gitti gül gibi üç ayım
  • sorun yok araç 4 ay yattıgı için böyle bir farklılık mevcut. Abimin aracıda aynı şekil... Şirketteki dobloda...

Eskiden boyle bişey yoktu en azından benim aracımda...

2 yıl muhabbetini bende çözemedim... aldıgınız ara. doblo tarzı bişeymi ondan olabilir belki ? binek araçsa sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 2 Nisan 2012; 9:51:07 >
  • Aynı sebeple benimki de farklı tarih oldu. 9.3.2012 de aldığım aracımın muayene süresi 25.1.2015 de. Yaklaşık 40 gün az, 3 yıllık süreden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.