Şimdi Ara

RUHSATTAKİ ARAÇ RENGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar yarın yaklaşık 1000 km teperek bir araç alacağım. Aracın markası BMW, bugün internetten aracı sorgulattığımda; Renk 1 : Siyah Renk 2: Gri ( Metalik ) yazıyordu. Ben de satıcı arkadaşı aradım neden iki renk var diye. O da şöyle bir açıklama getirdi. Araç borusan faturalı ve safir siyah renginde, safir siyah yazamadıkları için iki renk yazıyorlarmış. Ben aracı internette gördüm. 2002 model ve rengi siyah. Aracın her tarafı siyah farklı en ufak bir renk yok. Satıcının bu açıklaması beni tam tatmin etmedi. Konu hakkında bilgisi olan biri varsa acilen bir cevaba ihtiyacım var. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco3560 -- 21 Haziran 2009; 11:11:06 >

• Daha önce böyle bir iki konu daha açılmıştı ama kesin bir sonuca ulaşılamadı.

Sedefli renklerde olsa genelde yanlarına metalik yazılır.

Çoğu araçta durum böyle.

Ama işin gerçeğini bende merak ettim doğrusu.
  • araçların renk kodları vardır aracınızın markasının renk kodunu öğrenin emin olmak için borusan otomotivi arayın oradan size gerekli açıklamayı yaparlar ruhsata satıcının söylediği şekilde işleniyor olabilir.
  • Valla bende şimdi öyle bir durumdayımki, herşeyimi ayarladım yarın gece yola düşeceğim. Aklıma fena takıldı ve olayı bugün yola çıkmadan çözmem lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muco3560

Valla bende şimdi öyle bir durumdayımki, herşeyimi ayarladım yarın gece yola düşeceğim. Aklıma fena takıldı ve olayı bugün yola çıkmadan çözmem lazım.

Borusanı arayıp bu konuda bilgi isteyiniz.

Plaka numarasını isterlerse söylersiniz.

Ki plaka numarasına gerek kalmadan çözümleneceğini düşünüyorum.

En kısa ve net bilgiyi borusandan alabilirsiniz.
  • Telefonla cevap verirler mi bilmiyorum. Bugün expertiz için bir randevu alayım dedim Borusandan. 200 Euro para istediler. Umarım telefonla yardımcı olurlar...
  • quote:

Telefonla cevap verirler mi bilmiyorum. Bugün expertiz için bir randevu alayım dedim Borusandan. 200 Euro para istediler. Umarım telefonla yardımcı olurlar...

Evet borusanda expertiz olayı biraz tuzlu.

Ama o bir işlem. Az veya çok maliyeti olan bir işlem.

Ama telefonla size verilecek bilginin herhangi bir işlem unsuru içerdiğini düşünmüyorum.

Eğer bu bilgiyide size vermezlerse zaten bmw falan almayın :)

Bu arada 1000 km yol diyorsunuzda nereden nereye?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAPUTU BOYALI ARAÇ ???
    14 yıl önce açıldı
    Araç tavan rengi atması
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Telefonla cevap verirler mi bilmiyorum. Bugün expertiz için bir randevu alayım dedim Borusandan. 200 Euro para istediler. Umarım telefonla yardımcı olurlar...

telefonla yardımcı olurlar merak etmeyin onların görevi bu zaten

expertiz işlemi için 200 euro çok para aynı işlemi özel servisler 70-100 tl civarına yapıyorlar
  • Evet ben de özel serviste yaptıracağım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco3560 -- 25 Haziran 2009; 13:14:45 >
  • Bugün bu konuyu bilen bir arkadaş bulabilirim inş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muco3560 -- 21 Haziran 2009; 11:12:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.