Bildirim
Rumble'dan tank olmaz mı ? Neden ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
O itemleri 40.dk dan önce çıkabiliyor musun ? Ayrıca o itemleri kime çıkarsan zaten tank olur be champ . -
ee bunu neden yazma ihtiyacı duydun? -
takımda tank olmadığı için tank janna kasmıştım
neden olmasın ? -
dur oyunum bitsin bakayım kaç dk ' da cıktıgımı suan oyundayım -
quote:
Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği
ee bunu neden yazma ihtiyacı duydun?
Kimisi saçma kimisi doğru buluyor. Sizlerinde fikrini almak istedim. -
neden olmasn ki gayet de oluyo.. hatta yeri geliyo takimini sirtliyo..
--
Via MebApp.com -
Sonuçta tanklık potansiyeli olan championlar vardır . Bunların tanklığı yerine senin tanklığın da olur fakat çokta aham şaham bir tanklık olmaz. Birinde bu işin potansiyeli vardır . Mesela alistar. Bi zıplar milleti hoplatır tfde takımını rahatlatır . Rumble'ın tanklığında sadece biraz daha geç ölürsün . -
quote:
Orijinalden alıntı: Eleutherioss
Sonuçta tanklık potansiyeli olan championlar vardır . Bunların tanklığı yerine senin tanklığın da olur fakat çokta aham şaham bir tanklık olmaz. Birinde bu işin potansiyeli vardır . Mesela alistar. Bi zıplar milleti hoplatır tfde takımını rahatlatır . Rumble'ın tanklığında sadece biraz daha geç ölürsün .
bunları kastıgım zaman ölmem baya zorlasıyor apler ile de iyi kill alıyorum -
quote:
O itemleri 40.dk dan önce çıkabiliyor musun ? Ayrıca o itemleri kime çıkarsan zaten tank olur be champ .
Doğru demiş.Twitche kas tank olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: vonfere
quote:
O itemleri 40.dk dan önce çıkabiliyor musun ? Ayrıca o itemleri kime çıkarsan zaten tank olur be champ .
Doğru demiş.Twitche kas tank olur.
Ya genelde oyun ap itemlerini alana kadar bitmiş oluyor arada bakıyorum 1 ap var karsı takımda fon almıyorum direk ap cıkmaya baslıyorum warmong ve thornmail aldıktan sonra yani bu gune kadar bu build ile teke tekte yenildigim hero olmadı daha tabi bir kac degisiklik yapıyorum karsımdaki kişiye gore.
Bazen feedleniyor karsı takım işte ozaman 3 4 kişi arasına giriyorum kill almak icin diil ustume cekmek icin takım ardımdan saldırsın kill alsın diye genelde oyunlarım 14 5 14 gibi skorla bitiyor 3 aşagı 3 yukarı
-
Thornmail fazlasıyla gereksiz bence ona 2000 gold verceğine wota alsan Warmog ve wota seni canlı tutar tank olcağına off tank kasarsın daha verimli olur -
warmog fon thornmail alıyorsun kaç vuruyorsun peki 30 30 falan mı yoksa void staff alıp 50 mi vuruyorsun tfde neye yarıyorsun damage var mı yok stun da yok neyle koruyacaksın carrylerini -
Ben Rumble'a tank gitmek istediğim zaman Rylai-Will of the Ancients-Randuin-Warmog-Abyssal Scepter gibi gidiyorum kolay kolay ölmüyorum. -
Rumblea spell vampı lanede daha çok durabilmek için alıyoruz üstüne rylai alır daha dayanıklı olup ve slowumuzu op yapıyoruz. Sonra hem defansiz hemde ap veren itemler alıyoruz zhyona, abysall gibi son itemide guardian alırım ben böylece baya güçlü oluyosun işte -
tank olmak için itemden önce cc skili olması gerekiyor.rumble'nin gap closer yada herhangi bir kişiyi disable edecek skili yok,slow yada ultisi tank için yetersiz kalıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: IIIKurtIII
warmog fon thornmail alıyorsun kaç vuruyorsun peki 30 30 falan mı yoksa void staff alıp 50 mi vuruyorsun tfde neye yarıyorsun damage var mı yok stun da yok neyle koruyacaksın carrylerini
30 30 vurmuyorum hocam gayet iyi kill alıyorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon
Çoğu kişi rumble ap olur anca spell wamp olur falan diyor.
Ben tank kasıyorum Warmong armor Fon Thornmail ardından ap olarak Rylai's Crystal Scepter ve Rabadon çıkıyorum gayet güzel oluyor :)
Yanlış anlama , daha önce de böyle yazdığını gördüğüm için söylüyorum , Warmog o , warmong değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: erayyirik
quote:
Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon
Çoğu kişi rumble ap olur anca spell wamp olur falan diyor.
Ben tank kasıyorum Warmong armor Fon Thornmail ardından ap olarak Rylai's Crystal Scepter ve Rabadon çıkıyorum gayet güzel oluyor :)
Yanlış anlama , daha önce de böyle yazdığını gördüğüm için söylüyorum , Warmog o , warmong değil.
ingilizcem iyi olmadıgı icin yanlıs yazıyorum bazı terimleri ama siz anlıyorsanız sorun yok panpa :) -
Tank kasılmıyor çünkü çok daha iyi tanklar var. Rumble cc olarak yetersiz bir champ sadece slowu var ve slowla olacak iş olsaydı Rylai almış Morde'de tank olurdu. Ama Morde neden iyi bir tank olamıyorsa Rumble da aynı sebepten dolayı iyi tank olamıyor. Tama zor ölebilir, çok iyi de tanklayabilir. Ama Ap offtank kasıp ulti+q+zhonya ile 5 kişinin arasına dalarak teamfight başlatmak takımın için çok daha yararlı olacaktır. Her takıma illa tank lazım diye bir kaide yok. Teamfight başlatıcak kadar tanky olsan bu yeterli olur. Yüksek damage, ortalama defans takımlar ortalama damage, yüksek defans takımlardan daha güçlüdür.
Benzer içerikler
- valorant pre isimleri
- uyumlu sevgili nickleri
- mmr nedir
- scrim ne demek
- wild rift meta
- riot mmorpg
- afk ne demek
- league of legends sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X