Şimdi Ara

Run Flat Lastik & BMW (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
541
Cevap
25
Favori
217.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elagance45

quote:

Orijinalden alıntı: milest

F30 225 50R 17 için RFT olmayan alternatifler:

Good Year Efficient Grip Performance 98 XL (hala yanaklar cok yumusak)
    Michelin PSS 98 XL yada Primacy 3 98 (W yada Y) XL ???
    Pirelli P7 98 XL??
    Continental Sportcontact 5 98 W XL ??

Ne dersiniz arkadaslar??

Pirelli p7 kullanıyorum. 245 45 17. Rft değil. Genel olarak memnunum. Rftden sonra konfor ve seste ciddi fark etti. Virajlarda da ekstra bir tedirginlik hissetmedim. Ama aracı çok limitlerde kullanmam.

Bildiğim kadarıyla e serisinde falan fabrika lastiği olarak kullanılıyor (rftsi)

Bu arada michelin pilot sport 4 çıkmış..
    17 ve 18 jantlar için 17 ebatta Ocak ta piyasada olacakmış ama ebatlar belli değil...
    Biraz tuzlu olur ama beklemeye değer
    (primacy 3 ten pilot sport 3 aşağı-yukarı 100 TL. pahalı, bunu lastikte kullanılan doğal kauçuk oranının fazlalığına bağlıyorlar) buda geç bayatlama demek))

• quote:

Orijinalden alıntı: feritergin

Bir exper, muhabbet esnasında söylemişti. Aracin fabrika standartları dışındaki bir lastik aracin durma mesafesini degistirebilir veya spin atmasini sağlayabilir güvenli bir sürüş yapilamayabilir gerekçesi ile bu hakları olduğunu söylemişti.Tabi kazanin oluşma şekli vs de etkiler dedi. Ama her kasko uygularmi bilmiyorum danışmak lazim. Ben aklınızda bulunsun diye yazdım.

Cumartesi günü sigorta firmam ile görüştüm ve RFT lastiğin zorunlu olmadığını, kaza sonrasında problem olmayacağını söylediler.

Lastik ebatlarındaki orjinal ile alakası olmayan değişimler problem oluyormuş, o da her zaman değil sanırım, duruma göre...

Sizin de bilginiz olsun....
  • Arkadaşlar selam,

225-40-18 ve 255-35-18 Tigar yazlık

205-55-16 Goodyear UG9 kışlık

Lastik kullanıyorum. İkisi de RFT değil. Basınç önerisi verebilecek var mı?

Malum araç kapısındaki yazan değerler RFT için diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 psi artırmanı öneririm...
  • Arkadaşlar bende 18" m paket ile gelen jantlar var rft yaz lastiği ile birlikte. Bu jantı söktürüp rft kış lastiği taktırsam sorun yaşar mıyım?
  • Merhaba arkadaşlar. 320ied aracıma run-flat kışlık lastik almayı düşünüyorum. Üstünde Bridgestone S001 225/50/17 mevcut. Kafamda bazı soru işaretleri kaldı.

1) Pirelli sottozero II RFT - Michelin A4 RFT 17" hangisini önerirsiniz veya başka marka?
    2) Aynı janta takılırken sensörlere sıkıntı oluyor mu?
    3) Mevcut lastiklerimle aynı ebat mı almalıyım yoksa genişliği küçültmeli miyim?
  • Arkadaslar aracim 3.16i m paket. Arka lastik ebatim 255 40 18. Önler 225 45 18. Kislik olarak sadece lastik almayi düsunuyorum. Rft yerine xl lastik almayi dusunuyorum. Fakat ebat olarak ne yapacagimi bilemedim. Hepsini 225 45 18 alsam arkalarda sikinti olur mu? Jantlar offsetli sanirim, disarda mi kalir. Goruntu olarak nasil olur? Tecrubeli arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: marlon13

Arkadaslar aracim 3.16i m paket. Arka lastik ebatim 255 40 18. Önler 225 45 18. Kislik olarak sadece lastik almayi düsunuyorum. Rft yerine xl lastik almayi dusunuyorum. Fakat ebat olarak ne yapacagimi bilemedim. Hepsini 225 45 18 alsam arkalarda sikinti olur mu? Jantlar offsetli sanirim, disarda mi kalir. Goruntu olarak nasil olur? Tecrubeli arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim.

Orjinal ebatlarında niye takmıyorsunuz?
  • d4ng3r kullanıcısına yanıt
    Orjinal ebatlarinda taktim sonunda

• quote:

Orijinalden alıntı: -Unicorn-

Arkadaşlar selam,

225-40-18 ve 255-35-18 Tigar yazlık

205-55-16 Goodyear UG9 kışlık

Lastik kullanıyorum. İkisi de RFT değil. Basınç önerisi verebilecek var mı?

Malum araç kapısındaki yazan değerler RFT için diye biliyorum.

aynı ebatları kullanıyorum. yazlık önlerde 29 arka 32
    kışlık ise dördünde 32 psi kullanıyorum.
  • Arkadaslar merhaba,

Elimdeki cok temiz orjinal 5 serisi BMW ve runflat kis lastik jant takimini borusanin yari fiyatina satiyorum.

Ilgili sahibinden.com linki:
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-tertemiz-orjinal-bmw-5-serisi-f10-runflat-jant-lastik-takimi-224703588/detay/

Forum icin ozel fiyat da verebilirim.

Herkese iyi gunler.

• Geçen hafta hava soğuduğunda dört lastik de uyarı verdi. Biraz ilerleyince sanırım ısındı lastikler ve sadece ön sağ lastikte uyarı kaldı.

Benzinliğe çekip kontrol ettim, sağ ön 26'ya düşmüş. Önlere 30 arkalara 32 hava bastım. Lastikler 225 50 17. Umarım doğru değerlerdir, kapıdaki değerlere göre önler 29 çıkıyordu hesaplayınca.

Bendeki araç f30 modernline, lastik havalarının durumunu ekranda görebiliyorum. Ancak teker teker kaç hava olduğunu gösteren ekranı bulamadım. Hepsinde olmuyor mu acaba?
  • ucuzundan petlas alayım dedim ama petlasın run flat kış lastiği yokmuş.o yüzden internette petlas rf kodlu kış lastiği görürseniz onlar runflat değiller bilginiz olsun
  • arkadaşlar bmw 118i 2013 18 run flat pzero lastik kullanıyorum ön lastiği yardık lastik almam lazım
    run flat alma diyor herkes fakat normal olarak hangi marka daha iyi tavsiye edeceğiniz ben kullandım memnunum diyebileceğiniz

ön 225 40 R18 92-XLY
    arka 245 35 R18 92-XLY

Pirelli P Zero
    Continental Contisportcontact 5
    Michelin Pilot Sport 3
    Bridgestone Potenza S001
    Goodyear Eagle F1 Asymmetric

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmw_erman -- 8 Kasım 2015; 21:28:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmw_erman

arkadaşlar bmw 118i 2013 18 run flat pzero lastik kullanıyorum ön lastiği yardık lastik almam lazım
    run flat alma diyor herkes fakat normal olarak hangi marka daha iyi tavsiye edeceğiniz ben kullandım memnunum diyebileceğiniz

ön 225 40 R18 92-XLY
    arka 245 35 R18 92-XLY

Pirelli P Zero
    Continental Contisportcontact 5
    Michelin Pilot Sport 3
    Bridgestone Potenza S001
    Goodyear Eagle F1 Asymmetric

contisport 5 ve goodyear eagle f1 asymetric 2 en iyi lastikler şuan.
  • fiyat sıralaması nasıl acaba bilginiz varmı yarın run flatları söküp normal lastik takıcam run flatlar 88y idi şimdi alacaklarım 92 y ve xl olması gerekli oldugu söylediler
  • quote:

Merhaba. Aynı ölçüler bendede var. Runflat mi aldınız ? Arkaya 245/40r18 olur mu hiç sordunuz mu acaba? Hangi lastiği tercih ettiniz? Runflat almadıysanız performansdan memnun musunuz? Yakıtta bir etki oldu mu kış lastiğinde? Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: tnakreslorav

quote:

Merhaba. Aynı ölçüler bendede var. Runflat mi aldınız ? Arkaya 245/40r18 olur mu hiç sordunuz mu acaba? Hangi lastiği tercih ettiniz? Runflat almadıysanız performansdan memnun musunuz? Yakıtta bir etki oldu mu kış lastiğinde? Teşekkürler...

Run flat almadim bridgestone lm25 aldim. Performansta ve yakitta bir degisiklik olmadi simdilik iyi memnunum. Baska ebat sormadim. Ama bence olur solediginiz ebat.

• Kışlık kampanyadan, modernline jantı v-spoke 413 (siyah) üzerinde pirelli sotto zero aldım. Sanki üzerinden çıkan yazlık bridgestone s001'ler daha yumuşaktı gibi geldi ilk izlenim olarak. Kış ve kar performanslarını da kullandıkça yazmaya çalışırım.

Fiyat da tam 4000 lira tuttu. Euro daha yüksek iken 4200 civarı fiyatlar almıştım.
  • degerli arkadaslar,
    Run flat lastıkler patlarsa degisim mi yapılıyor yoksa tamir/yama mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.