Şimdi Ara

RunDLL Hatası WİNDOWS10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz telefonumu bagladım pcye kotu amaclı yazılım buldu temızledı sonra bılgısayarı tekrar actıgımda bu hata ortaya cıkıyor her actıgımda karsılasıyorum yardımcı olurmusunuz ????

• Başka bir konuya yazdığım cevabı direk kopyalıyorum;

Çözüm önerisi 1
    Denetim masası, sağ üstten Görüntüleme ölçütü: küçük simgeleri seçin. Yönetimsel araçlara girin. Görev zamanlayıcıyı açın, sol taraftan Görev Zamanlayıcı Kitaplığı'nı tıklayın. ShepherdessUntastefully.dll adında bir görev varsa silin ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Çözüm önerisi 2
    Windows 7 kullanıyorsanız,
    Başlat, Çalıştır'a msconfig yazıp girin. Yukarıdan "Başlatma" sekmesine gelin. Daha sonra, kullanmadığınız yada sildiğiniz bir program varsa başlangıçta çalışmasını devre dışı bırakın.

Windows 8 ve üzeri kullanıyorsanız görev yöneticisinden Başlatma sekmesine kolayca ulaşabilirsiniz.

Çözüm önerisi 3
    Son olarak önereceğim çözüm, bilgisayarınızı açarken usb bellek takılıysa çekip denemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 15 Temmuz 2016; 16:16:55 >

•  RunDLL Hatası WİNDOWS10
    kardesim burada onunla ılgılı bısey yok digerlerini de denedim bişey cıkmadı
  • Samco0626 S kullanıcısına yanıt
    Bende sorun olmadığı için görünmüyor fakat siz kırmızı ile işaretlediğim yere bakarak kontrol edin. O kısımda olması lazım dll'nin.
     RunDLL Hatası WİNDOWS10

Son olarak, regeditten ShepherdessUntastefully.dll aratın. Eşleşen sonuçları silin.
  •  RunDLL Hatası WİNDOWS10
    kayıt defterinden hepsini sildim bisey değismedi sonra
     RunDLL Hatası WİNDOWS10
     RunDLL Hatası WİNDOWS10
     RunDLL Hatası WİNDOWS10
    tek tek baktım bulamadım klasorlere tek tek tıklayarak da baktım bulamadım
    kayıt defterinde tam isminini aynısıda vardı onuda sildim yinede fayda etmedi

• C:\Users\asus\AppData\Local Kısmına bakın, ShepherdessUntastefully ile ilgili bir klasör var mı acaba?
    Regeditten temizledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 18 Temmuz 2016; 14:53:59 >
  • öyle bi klasör yok malesef regeditten sonra yeniden baslattım pc yi dedıklerınızın hepsını yaptım sımdı soyle uyarı verıyor onceden acılırken hep uyarı verırıdı sımdı kullanırken sarj cıhazını takınca uyarı verıyor bıde usb aygıtı takılı ıken pcyi acarsam uyarı verıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 0x80300024 Hatası
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.