Bildirim
RunDLL Hatası WİNDOWS10
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Başka bir konuya yazdığım cevabı direk kopyalıyorum;
Çözüm önerisi 1
Denetim masası, sağ üstten Görüntüleme ölçütü: küçük simgeleri seçin. Yönetimsel araçlara girin. Görev zamanlayıcıyı açın, sol taraftan Görev Zamanlayıcı Kitaplığı'nı tıklayın. ShepherdessUntastefully.dll adında bir görev varsa silin ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Çözüm önerisi 2
Windows 7 kullanıyorsanız,
Başlat, Çalıştır'a msconfig yazıp girin. Yukarıdan "Başlatma" sekmesine gelin. Daha sonra, kullanmadığınız yada sildiğiniz bir program varsa başlangıçta çalışmasını devre dışı bırakın.
Windows 8 ve üzeri kullanıyorsanız görev yöneticisinden Başlatma sekmesine kolayca ulaşabilirsiniz.
Çözüm önerisi 3
Son olarak önereceğim çözüm, bilgisayarınızı açarken usb bellek takılıysa çekip denemenizi tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 15 Temmuz 2016; 16:16:55 >
-
-
-
-
C:\Users\asus\AppData\Local Kısmına bakın, ShepherdessUntastefully ile ilgili bir klasör var mı acaba?
Regeditten temizledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C_K -- 18 Temmuz 2016; 14:53:59 > -
öyle bi klasör yok malesef regeditten sonra yeniden baslattım pc yi dedıklerınızın hepsını yaptım sımdı soyle uyarı verıyor onceden acılırken hep uyarı verırıdı sımdı kullanırken sarj cıhazını takınca uyarı verıyor bıde usb aygıtı takılı ıken pcyi acarsam uyarı verıyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- server error in "/" application.
- freedos laptop alınır mı
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- kablosuz kulaklık kutusu kayboldu nasıl şarj edilir
- instagram linkleri açılmıyor
- laptop menteşe tamiri
- silinen dosyaları geri getirme
- suya düşen telefon
- video boyutu küçültme
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X