< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Rus halayet uçağı S-70 Okohotnik ilk defa düşürüldü!
-
-
ML aşaması derken, açıklayabilir misin ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mesela uçak 30 derece sağa eğil , lakin sol tarafından 30 derecelik açıdan belli frekanslarda radyo taramaları alıyor. muhtemelen bunun testini simultane ederler ve uçağın düşman radarında ne kadar görüneceğini hesaplarlar.
böylece hayalet uçak aldığı radar taramasının hangi sistemlere de ait olacağını bilip ona göre davranabilecektir.
işte bu da bir tür ML dir.
son işte : Matematik kafası olan milletler gelişime her zaman açıktır. Ben milli eğitim bakanı olsam Tüm Türkiye ve orta asya Türk ülkeleri dahil hepsinde arama ekibi kurarım ve küçük yatşa matematik dehası beyinleri alır getirir memlekette özel okullarda eğittiririm.
ama bizimkiler anca imam hatiplere para bayılsınlar. sonra belki dua ile israilin uçaklarını düşürebilirler.
sol görüşlüler ise soros fonlu derneklerde terörist portreleri önünde cigara çay ile solculuk yapıp memleket belki böyle kurtarırlar vs...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 5 Ekim 2024; 15:21:57 >
-
x (formerly twitter)King Chelsea Ug 🇺🇬🇷🇺 (@ug_chelsea) on Xhttps://x.com/ug_chelsea/status/1842607971886579993
enkazı görüntülenmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
S.S.C.B. zamanında SU 27 ve sonrası uçakların kendilerine has zarif bir görüntüleri vardı.
SU 57 bildiğin F 22 taklidi...
-
Bunu kozmoloji müzesinde görmüştüm. Moskova'daki müzede uzaya gönderilmiş hemen hemen her şeyin protototipi veya ölçekli modeli, ve geri gelen Sovyet kapsülleri var. Amerikan ve Sovyet gelişimini yan yana görebilmek mümkün. Bence uzay yarışı boyunca Sovyetler 'taşıt' tasarlamışlar, Amerika ise kabinli füzeler.
-
quote:
hemen sevinmeyin amerikancı arkadaşlar. nato radarlarına karşı test sırasında yaşandı.
tam sevindiydim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
x (formerly twitter)S p r i n t e r (@SprinterFamily) on Xhttps://x.com/i/status/1842968915514962342
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
inşallah kaybederler. ikisinden de nefret ediyom.
benim atma sebebim başkaydı :D durumun ne kadar kötüye gittiğine işaret etmek için koymuştum. liberaller kazanırsa sen bir 20 sene daha köleliğe hazır ol :) adamlar avrupanın yanında senin ülkene de yüklü dolar borçları çakıyor
lakin kurtuluş yok. dolarizasyon artık de- oluyor.
-
Reis'im varken kimse bize bişey yapamaz
Çöp su57 lerle anca kendi uçaklarını düşürsünler
-
-
AAA süper, bizde anını katara yapalım.
Bu arada çöp su57 lerle yapsalar ya bunu, belki anca o işe yarar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 7 Ekim 2024; 22:44:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X