Şimdi Ara

Rus halayet uçağı S-70 Okohotnik ilk defa düşürüldü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rus halayet uçağı ilk defa S-70 Okohotnik düşürüldü! Olay bugün ukrayna hava sahasına yakın eğitim uçuşu sırasında gerçekleşti.

x (formerly twitter)
    ayden (@squatsons) on X
    https://x.com/squatsons/status/1842526614653170124

hemen sevinmeyin amerikancı arkadaşlar. Su 57 pilotu, kontrolden çıkan ve kendi kendine komut veren uçağı anında düşürdü. Ruslar su57 ve s70'i ukrayna'nın rus kontrolünde olan hava bölgesinde, nato radarlarına karşı test sırasında yaşandı. ruslar son 6 aydır bu şekilde test uçuşları yapıyordu. Multemelen ML aşamasında sistem bir tür bugdan dolayı dışarıdan kontrol almayı kesti ve kendi komutlarını uygulamaya başladı. uçağın en kazı ukrayna tarafına ama rus kontrolünde bölgesine düştü.

Rus halayet uçağı S-70 Okohotnik  ilk defa düşürüldü!

su-57 oradan göz kırpıyor ama bizde amerikan seviciler çok fazla türediğinden f35 çöp övücülerinden f16 çöplerine yalvarı pozisyonda kaldık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ML aşaması derken, açıklayabilir misin ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt

mesela uçak 30 derece sağa eğil , lakin sol tarafından 30 derecelik açıdan belli frekanslarda radyo taramaları alıyor. muhtemelen bunun testini simultane ederler ve uçağın düşman radarında ne kadar görüneceğini hesaplarlar.

böylece hayalet uçak aldığı radar taramasının hangi sistemlere de ait olacağını bilip ona göre davranabilecektir.

işte bu da bir tür ML dir.

son işte : Matematik kafası olan milletler gelişime her zaman açıktır. Ben milli eğitim bakanı olsam Tüm Türkiye ve orta asya Türk ülkeleri dahil hepsinde arama ekibi kurarım ve küçük yatşa matematik dehası beyinleri alır getirir memlekette özel okullarda eğittiririm.

ama bizimkiler anca imam hatiplere para bayılsınlar. sonra belki dua ile israilin uçaklarını düşürebilirler.

sol görüşlüler ise soros fonlu derneklerde terörist portreleri önünde cigara çay ile solculuk yapıp memleket belki böyle kurtarırlar vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 5 Ekim 2024; 15:21:57 >

• x (formerly twitter)
    King Chelsea Ug 🇺🇬🇷🇺 (@ug_chelsea) on X
    https://x.com/ug_chelsea/status/1842607971886579993

enkazı görüntülenmiş.

• S.S.C.B. zamanında SU 27 ve sonrası uçakların kendilerine has zarif bir görüntüleri vardı.

SU 57 bildiğin F 22 taklidi...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Bunu kozmoloji müzesinde görmüştüm. Moskova'daki müzede uzaya gönderilmiş hemen hemen her şeyin protototipi veya ölçekli modeli, ve geri gelen Sovyet kapsülleri var. Amerikan ve Sovyet gelişimini yan yana görebilmek mümkün. Bence uzay yarışı boyunca Sovyetler 'taşıt' tasarlamışlar, Amerika ise kabinli füzeler.

• quote:

hemen sevinmeyin amerikancı arkadaşlar. nato radarlarına karşı test sırasında yaşandı.

tam sevindiydim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt
    West Will Triump

x (formerly twitter)
    S p r i n t e r (@SprinterFamily) on X
    https://x.com/i/status/1842968915514962342

inşallah kaybederler. ikisinden de nefret ediyom.

benim atma sebebim başkaydı :D durumun ne kadar kötüye gittiğine işaret etmek için koymuştum. liberaller kazanırsa sen bir 20 sene daha köleliğe hazır ol :) adamlar avrupanın yanında senin ülkene de yüklü dolar borçları çakıyor Rus halayet uçağı S-70 Okohotnik  ilk defa düşürüldü!  

lakin kurtuluş yok. dolarizasyon artık de- oluyor.

Reis'im varken kimse bize bişey yapamaz

• Çöp su57 lerle anca kendi uçaklarını düşürsünler Rus halayet uçağı S-70 Okohotnik  ilk defa düşürüldü!  

• Cem kullanıcısına yanıt

AAA süper, bizde anını katara yapalım.

Bu arada çöp su57 lerle yapsalar ya bunu, belki anca o işe yarar. Rus halayet uçağı S-70 Okohotnik  ilk defa düşürüldü!  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 7 Ekim 2024; 22:44:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.