Şimdi Ara

RUS KANALI TÜRK SİHALARI İÇİN VİDEO YAPMIŞ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
9.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu turboprop ve dizel iha-siha çok zor yapılan şeyler değil.

Asıl mesele sub-süper-hiper sonic turbofan, turbojet, ramjet iha ve siha yapmak. Ve bunların pusul olanlarını yapmak.

Anka S Türkiyenin en karizmatik subsonic dizel motorlu iha-sihası.

Bizde bir X-47B, NEURON veya Rusların şuan gizlice yaptığı bir iha yaparsak on numara olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Телеканал Сталинградyoutube
    Война с Турцией - конец режима Путина #КонстантинСивков #РоссияТурция #Эрдоган #Путин
    https://www.youtube.com/watch?v=dKhD4IjmGH0

adam diyoki türkiyeye kim s400 sattıysa ihanet suçu işlemiştir. Amerikalılar gelecek ve bizim en güçlü olduğumuz füzelerimizin nasıl çalıştığını öğrenecekler. Sizçe bu suç değilmidir diyo davet edilen adam her kimse.

türkiyeyi hafife almayın. rusya türkiye ile savaşabilecek güçte bir ülke değil. Ufak tefek anlaşmazlıklar olur, feragat edilebilir şeyler olacaktı diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ignatius -- 2 Mart 2020; 3:36:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Bu turboprop ve dizel iha-siha çok zor yapılan şeyler değil.

Asıl mesele sub-süper-hiper sonic turbofan, turbojet, ramjet iha ve siha yapmak. Ve bunların pusul olanlarını yapmak.

Bizde bir X-47B, NEURON veya Rusların şuan gizlice yaptığı bir iha yaparsak on numara olur.
    Sırasıyla onlar da geliştirilecektir diye düşünüyorum, 0'dan başlamıştık; 15 yılda çok iyi yerlere geldik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede yapılan en iyi şey bu İHA'lar. Umarım çok daha geliştirirler. Bu İHA'lara atom gibi 50 tane küçük bombayı yerleştireceksin ki işte o zaman filmi görürdük biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger-gddr

Eleştiri yapabilirsiniz nitekim ben de eleştiriyorum ancak sizin eleştiriden anladığınız hükümet yazı derse ben tura derim mantığı

Mesela ekşide düşük zekalının biri S. bayraktar için "değil insansız hava aracı kıyamet makinesi üretse bile hakkında olumlu bişey yazılmamalı" demiş.
    Buna ne diyorsun mesela bu eleştiri mi?
    O da %100 eleştiri. Daha önce başka bir konuda söylemiştim Suriye'de kullanılan ihalar TAI yapımı Anka'lar. Bayraktar'ın konuyla alakası yok anlayacağınız. Kaldı ki Selçuk Bayraktar iyi bir mühendis veya kötü bir mühendis diyemem ama bu kişi Erdoğan'ın damadı.
    Damat olmadan da aile tarafından zengindi ama damat olmak ona hangi kapıları açtı acaba? Bu ihaların argesi için devlet şirketlere su gibi para aktarıyor. Bu parayı da kendinden olan veya kendine yakın olan şirkete aktarıyor. Yoksa Bayraktar iha geliştirebilir miydi meçhul. Ya da hükümet, İzmir'de yaşayan seküler yaşam tarzını belirlemiş kendisine karşıt görüşte olduğu ayan beyan ortada olan bir ailenin mühendis çocuğu için bu kapıları açar mıydı? Kendisinden olmadığı için açmazdı. Ezcümle Selçuk Bayraktar iyi veya kötüdür demiyorum ama hükümete yakın olması ona bazı kapıları açtı. Bu hükümetin zihniyeti yüzünden yurtdışına göç eden yüzlerce binlerce mühendis var. Genel toplamda bunlardan bazıları Bayraktar'dan daha iyi mühendisti belki de ve İhalar belkide daha önceden icat edilebilirdi. Genel duruma bakınca bir elimizde pohpohlanan bir damat var, diğer elimizde bu ülkenin yetiştirdiği ve siyasal islamdan kaçmak için yurtdışına göçmüş binlerce nitelikli mühendis. Sonuç olarak zarardayız gibi geliyor bana.

• Yapanlardan Allah razı olsun.
    Türkiye İHA ve SİHA konusunda dünyada çok önemli bir yere geldi.
    İsrail heron vermedi dediğimiz günlerden bugün hepsini üstelik en iyisini yaptığımız günlere..

RUS KANALI TÜRK SİHALARI İÇİN VİDEO YAPMIŞ!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Bu turboprop ve dizel iha-siha çok zor yapılan şeyler değil.

www.tei.com.tr
    TEI TUSAŞ MOTOR SANAYİİ A.Ş. -
    https://www.tei.com.tr/detay/tj90-turbojet-motoru-gelistirme-projesi

Tei yıllar önce yerli jet motoru için çalışma başlattı.

Önümüzdeki yıllarda jet motorlu iha görebiliriz. Saha kullanımı uygun hale gelip testleri bittiğinde o da olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panamalı Hasta -- 3 Mart 2020; 14:4:18 >

• Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    jet motorlu bir sihayı 5. nesil uçağa tercih ederim. sihaların kullanım alanı, maliyeti, operasyonel kaabiliyeti ve personel ihtiyacı düşünülünce önü çok açık.
  • UltravioleTT U kullanıcısına yanıt
    hocam bunların temelinde hatta temel taşında bile erbakan var bunların akp ile alakası yok.

İyi araştırırsanız bayraktar holdingin temelinde Erbakan hoca vardır.

Hatta erbakan hocanın kendi tasarımı olan motor ve teknolojik verilerin paylaşıldığı bilgi belge ve videolar var bu mevzular çok derin.

Bu arada erbakanın uğur dündar la çok güzel bir roportajı var lütfen izleyin.

Bu adamı sol görüşlüler darbeciler yıllardır kötüledi dinci yobaz Atatürk düşmanı vsvsv. Asıl yobazın kim olduğuda ortaya zamanla çıkmış oldu.

edit;imla düzeltmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marto1 -- 3 Mart 2020; 15:6:27 >
  • marto1 kullanıcısına yanıt
    İnceleyeceğim hocam teşekkürler bilgi için.
  • bir yanda kadercilik, rantçılık,yandaşçılık,ümmetçilik bir yanda teknoloji, inovasyon yaratıp çözüm bulma, bilim işte biz bu yanda oldukça kimsenin desteğine ihtiyaç duymayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesegayi batiran adam

O da %100 eleştiri. Daha önce başka bir konuda söylemiştim Suriye'de kullanılan ihalar TAI yapımı Anka'lar. Bayraktar'ın konuyla alakası yok anlayacağınız. Kaldı ki Selçuk Bayraktar iyi bir mühendis veya kötü bir mühendis diyemem ama bu kişi Erdoğan'ın damadı.
    Damat olmadan da aile tarafından zengindi ama damat olmak ona hangi kapıları açtı acaba? Bu ihaların argesi için devlet şirketlere su gibi para aktarıyor. Bu parayı da kendinden olan veya kendine yakın olan şirkete aktarıyor. Yoksa Bayraktar iha geliştirebilir miydi meçhul. Ya da hükümet, İzmir'de yaşayan seküler yaşam tarzını belirlemiş kendisine karşıt görüşte olduğu ayan beyan ortada olan bir ailenin mühendis çocuğu için bu kapıları açar mıydı? Kendisinden olmadığı için açmazdı. Ezcümle Selçuk Bayraktar iyi veya kötüdür demiyorum ama hükümete yakın olması ona bazı kapıları açtı. Bu hükümetin zihniyeti yüzünden yurtdışına göç eden yüzlerce binlerce mühendis var. Genel toplamda bunlardan bazıları Bayraktar'dan daha iyi mühendisti belki de ve İhalar belkide daha önceden icat edilebilirdi. Genel duruma bakınca bir elimizde pohpohlanan bir damat var, diğer elimizde bu ülkenin yetiştirdiği ve siyasal islamdan kaçmak için yurtdışına göçmüş binlerce nitelikli mühendis. Sonuç olarak zarardayız gibi geliyor bana.

Alıntıları Göster
    Bir izmirli olarak soruyorum bugun Bayraktarı desteklemezseniz yarın izmirde yaşayan seküler yaşam tarzını benimsemiş mühendisimiz ortaya bir şey koyduğunda desteklemeye yüzünüz olacak mı? Konu ideolojik düşünceler mi ülke menfaati mi?

• tazmannia T kullanıcısına yanıt
    benim demek istediğim bunlar değildi. Derdimi anlatamayacağım boşverin. Allah ordumuzun yanında olsun
  • История Оружияyoutube
    УДАРНЫЙ БПЛА Турции! НЕТ АНАЛОГОВ в РФ! КОШМАР Танков Сирии и России? Anka-S
    https://www.youtube.com/watch?v=RIy309bzR9U&feature=youtu.be&t=298

• Açıkçası Türkiye’nin mühendislik kapasitesinİn yapabileceğine inanıyorum yeterki isteyelim x47b modelinde ve taarruz için jet motorlu Avcı ve bombardıman siha ve tiha üretmemizi çok istiyorum Son haberlerde organize hareket eden sürü dronları yapabileceğimiz söylendi yeterki ekonomimize tuzaklar kurulmasın bu ülke hepsini en kısa sürede yapacaktır.

• Şimdi de hisar hava savunma sistemimizi geliştiriyoruz. 1-2 sene sonra s400’lere boşa para verdiğimizi anlayacağız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

garip .... ama bize domates dışında hiçbir şey olmadığı söylendi ....

quote:

20. yüzyılın silahları, 21. yüzyılın silahlarına karşı kesinlikle işe yaramaz. Amin, teknoloji karar verir.

• SİHA IHA konusu, son zamanlarda duyduğum tek güzel gelişme, emeği geçen herkesi tebrik ederim. Bu arada bunları yapanlar, hükümet pek sevmesede hep okumuş çocuklar, imam hatipliler değil..beyin göçüne engel olup kaliteli eğitime önem vermek gerek, artık savaşları bilgi ve teknoloji kazanıyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.