< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Paylaştığın için teşekkür ederim. Gerçekten yorumlarda adamlar şaşkın ve öven yorumlar var. Sanırım birisi 300 Spartans daki sözü kullanarak Burası Türkiye demiş. Benim tek korkum. Şimdi dünya bizden bu başarıyı gördü. Hepsi deli gibi bu alana yoğunlaşacak. Biz inşallah yerimizde saymayız. Resmen adamlara savaş dersi verdik. Twitter da adamlar deli gibi analiz yapıyor hayran hayran
|
Vallahi boş yere sağa sola akıtılan harcanan paraları mühendislerin ve gençlerin önünü açsalar destek çıksalar çok iyi yere gelirdik.
|
Eleştiri yapabilirsiniz nitekim ben de eleştiriyorum ancak sizin eleştiriden anladığınız hükümet yazı derse ben tura derim mantığı
Mesela ekşide düşük zekalının biri S. bayraktar için "değil insansız hava aracı kıyamet makinesi üretse bile hakkında olumlu bişey yazılmamalı" demiş. Buna ne diyorsun mesela bu eleştiri mi? |
Gene pandanın fanatiklikle ve nefretle sulanmış mesajı. Bir insan hiç mi değişmez?
|
Selçuk Bayraktar güzel işler yapan bir mühendis her ne kadar rte ve ak parti hükümetini ben dahil bir çok kişi sevmesede böyle insanların yaptıklarını görmezden gelmek çok saçma olur.
|
bir de sen ve panda gibiler var. Sizleri ne yapacağız?
En ufak eleştiriyi, karşıt görüşü bu şekilde düşman, hain ilan etmenize ne demeli mesela? Sizleri de en kötü, en berbat ülkeye götür iktidar sizdense ölümüne körü körüne savunmaya devam edip karşıtlara laf edersiniz. Bundan da adın gibi emin ol. |
Akıncı ve Aksungur’un envantere girmesine çok az kaldı. Yapacağı taarruz ve tahribatını hayal etmek bile insanı heyecanlandırıyor. 🇹🇷
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 2 Mart 2020; 0:29:27 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger-gddr -- 2 Mart 2020; 0:45:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltravioleTT -- 2 Mart 2020; 0:54:44 > |
|