Şimdi Ara

RUS KANALI TÜRK SİHALARI İÇİN VİDEO YAPMIŞ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
9.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİHA IHA konusu, son zamanlarda duyduğum tek güzel gelişme, emeği geçen herkesi tebrik ederim. Bu arada bunları yapanlar, hükümet pek sevmesede hep okumuş çocuklar, imam hatipliler değil..beyin göçüne engel olup kaliteli eğitime önem vermek gerek, artık savaşları bilgi ve teknoloji kazanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle boşa degil lutfen bazi seyleride anlayin tc devletini aptal konumuna getirmek kimsenin haddine degil
    tersine muhendislikle nasil daha iyi yapildigini anlamaya calisiyorlar
    Sonrasinda balistik fuzeler daha fazla spoiler yok

Bu ulkenin muhendislerine guvenin odtulu itulu yildiz teknik vsvsv her kesimden herkes bir sey yapiyor.
    Biz vatandas olarak ideolojik siyasi kohnelenmis zihniyette olanlari aramizdan ayristirip Ataturkun munhasir medeniyetler seviyesine anca cikabiliriz bu durumda bu kurumlari ayristirmamamiz lazim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selçuk BAYRAKTAR koskoca bir milletin onurunu kurtarmıştır!
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

En çok.begeni alan yorumlardan biri
    Rusya'da garip bir kafa var. İnsanları aşırı cahil ve devlet saçma sapan propaganda yapıyor.

Diğer ülkelerin keçi otlatıp tarım yaparak zor karnını doyuruklarını, avrupanın onlara muhtaç olduklarını, herkesin onlardan korktuklarını falan sanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ø

Rusya'da garip bir kafa var. İnsanları aşırı cahil ve devlet saçma sapan propaganda yapıyor.

Diğer ülkelerin keçi otlatıp tarım yaparak zor karnını doyuruklarını, avrupanın onlara muhtaç olduklarını, herkesin onlardan korktuklarını falan sanıyorlar.

Alıntıları Göster
    tanidik geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

tanidik geldi :)

Alıntıları Göster
    Bu her ülkede yapılan bir şey ama rusya başka bir olay yani.

Amerika'da da biraz var. İnsanlar, bir bombayla dünyayı yok edebileceklerini falan sanıyor. Trump, talibana boyun eğdi ve bunu hakına nasıl açıklayacağını bilmiyor.
  • Jet motorlu ihalarla havadan havaya füzelerle normal uçakları vuracağımız günlerde gelecektir umarım

Hatta bu noktaya doğru ilerlememiz gerektiğini düşünüyorum.

Kendi kendine uçabilen otonom taarruz İhası yapabiliriz.

F-16lardan görmeden atılan füzelerle 2 uçak düşürdük neden aynısını İHA da yapamasın ki
  • Yorumların coğunda herşeyı AKP'nın yapmış olduğu şeklinde bır algı var.Herşeyden once Turkıye'dekı Mıllı Sılah yapma ve gelıştırmenin tek onderı TSKGV vakfıdır Varşova Paktının couzlmesınden sonra ,Nato ıcersınde Stratejık oneme sahıp olan Turkıye'nın onemı bır anda sıfırlanmıstı daha oncelerı Amerıkadan buyuk oranda askerı hibe ve maddi yardım alan Turkıye bu durumda Amerıka Turkıye'ye olan askerı yardımları buyuk olcüde kesmişti.Buda TSK'da buyuk oranda sıkıntılar kendını gostermeye başladı .Boylece TSK ıcındeki generaller neden kendı sılahımızı yapmıyoruz dıye ''Kendı silahını kendın yap'' adı altında atılmda bulunuldu Ayrıca sılahlanmaya buyuk oranlarda para harcanıyordu.Bunun uzerıne 1987 yılında TSKGV adı altında Türk sılah sanayını gelıştırmek amacıyla bu vakıf kuruldu .Şu anki TSK eğer sılahını kendı yapıyorsa bu TSKGV tarafından yapılan adımla olmuştur bunun herhangı bir partıyle alakası yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eryıl34 -- 4 Mart 2020; 20:41:17 >
  • Amerika en büyük bütçeyi savunma sanayisine ayırdığı için büyük hata yapıyor desene.

• Ruslar ve diğer milletler tedbirini almak için başlamışlardır, başarılı bir proje fakat alternatifleri yok.
  • Eryıl34 kullanıcısına yanıt
    AKP karşıtlarının kabul edemediği zaten bu.

Ben Tayyip Erdoğan dan önce neden yapılmadı diye sormayacağım. Bundan önceki liderler hakkında da konuşmayacağım. Nasıl ki ülkenin geri kaldığı alanlarda bundan önceki liderlerin hataları da var diyorsam. Ülkenin belirli alanlarda ilerlemesinde de bundan önceki liderlerin payları vardır.
    ben bu adamın hırsını ve bu işe duyduğu aşkı seviyorum. Bu adamın hırsı ve bu işe duyduğu aşk herkesten fazla. Hani derler ya lider oyuncu, takımı oynatan ateşleyen oyuncu diye. Kendisini de öyle görüyorum. Eskiden bu ülkede başbakanlar bürokrasiye takılıyordu.Başbakan, müsteşar muavinine söz geçiremiyordu. Şimdi Erdoğan istediği işi tek telefonla hallediyor. Hem de saniyesinde. Evet bu benim hoşuma gidiyor. Hadi Tayyip Erdoğan desin de bu proje yapılacak diye herhangi bir insan bunu engellemeye çalışsın. Eskiden yazı emirdi. Yazıgelmeden kimse uygulamaya geçmezdi. Fakat şimdi önce emir sonra yazı gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divisive -- 4 Mart 2020; 15:24:49 >

• hangi hükümet olursa olsun kendisinden taraf olanı desteklemek ister dediğin doğru bayraktar bbu hükümet tarafında olduğu için bazı kapılar ona daha kolay ve fazla fazla açıldı bence bu çok normal yanlış ama normal :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: divisive

AKP karşıtlarının kabul edemediği zaten bu.

Ben Tayyip Erdoğan dan önce neden yapılmadı diye sormayacağım. Bundan önceki liderler hakkında da konuşmayacağım. Nasıl ki ülkenin geri kaldığı alanlarda bundan önceki liderlerin hataları da var diyorsam. Ülkenin belirli alanlarda ilerlemesinde de bundan önceki liderlerin payları vardır.
    ben bu adamın hırsını ve bu işe duyduğu aşkı seviyorum. Bu adamın hırsı ve bu işe duyduğu aşk herkesten fazla. Hani derler ya lider oyuncu, takımı oynatan ateşleyen oyuncu diye. Kendisini de öyle görüyorum. Eskiden bu ülkede başbakanlar bürokrasiye takılıyordu.Başbakan, müsteşar muavinine söz geçiremiyordu. Şimdi Erdoğan istediği işi tek telefonla hallediyor. Hem de saniyesinde. Evet bu benim hoşuma gidiyor. Hadi Tayyip Erdoğan desin de bu proje yapılacak diye herhangi bir insan bunu engellemeye çalışsın. Eskiden yazı emirdi. Yazıgelmeden kimse uygulamaya geçmezdi. Fakat şimdi önce emir sonra yazı gidiyor.
    Sizin gibiler padişahım çok yasa demeyi sevebilir ama yanlış zamanda dogmussunuz ortaçağda yaşasaydın bak o zaman monarşi coktu tam senlik yani..Simdi sen bilmezsin mustafa kemal diye bir adam çıktı egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyerek..O yuzden yanlis zamandasin yani..Demokrasi güçler dengesi çağımızın önemli olguları bunlara yapılan darbeler bir ülkeyi sadece monarşiye goturur.Yani geriye goturur..

• Aç tavuk kendini buğday ambarında sanarmış

• Türk İHA'larını övdüğü için vatan hainliği ile suçlanan Rus var mıdır acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eryıl34

Yorumların coğunda herşeyı AKP'nın yapmış olduğu şeklinde bır algı var.Herşeyden once Turkıye'dekı Mıllı Sılah yapma ve gelıştırmenin tek onderı TSKGV vakfıdır Varşova Paktının couzlmesınden sonra ,Nato ıcersınde Stratejık oneme sahıp olan Turkıye'nın onemı bır anda sıfırlanmıstı daha oncelerı Amerıkadan buyuk oranda askerı hibe ve maddi yardım alan Turkıye bu durumda Amerıka Turkıye'ye olan askerı yardımları buyuk olcüde kesmişti.Buda TSK'da buyuk oranda sıkıntılar kendını gostermeye başladı .Boylece TSK ıcındeki generaller neden kendı sılahımızı yapmıyoruz dıye ''Kendı silahını kendın yap'' adı altında atılmda bulunuldu Ayrıca sılahlanmaya buyuk oranlarda para harcanıyordu.Bunun uzerıne 1987 yılında TSKGV adı altında Türk sılah sanayını gelıştırmek amacıyla bu vakıf kuruldu .Şu anki TSK eğer sılahını kendı yapıyorsa bu TSKGV tarafından yapılan adımla olmuştur bunun herhangı bir partıyle alakası yoktur.
    O var bir de 1980-90 larda iyi eğitim görmüş, akp nin olmadığı zamanda yetişmiş insanların sayesinde oldu bu. Akp 2002 de geldi 2002 de doğmus biri şu anda daha bebe sayılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Reis önderliğinde avrupanın içinden geçeceğiz hedef 2023

• ignatius kullanıcısına yanıt
    Hocam nükleer silahı olan bir ülke ile boy ölçüşemezsin...Su-52 gibi hayalet uçak üreten,s400 üreten, binlerce tank üreten, uzaya adam gönderen bir ülke ile baş edemezsin maalesef..

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Panda'nın mesajını göremiyorum hocam.Alıntılama yapabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgao2000

Hocam nükleer silahı olan bir ülke ile boy ölçüşemezsin...Su-52 gibi hayalet uçak üreten,s400 üreten, binlerce tank üreten, uzaya adam gönderen bir ülke ile baş edemezsin maalesef..
    Nemrut'ta güç sahibiydi
    Bir sivrisinek işini bitirdi ..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.