< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 18 Ağustos 2024; 0:24:55 > |
Rus ordusuna gönüllü olarak katılan Türk genci: 'Ben bir komünistim, bu benim görevim'
-
-
Hiç yadırgamadım , doğru veya yanlış adam inancının gereğini yerine getirip sahaya varmış
Bizdeki kolpacı radikaller gibi Starbucks neyin basıp "dava " diye ortada gezmemis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamasci sahtekarlardan çok daha dürüst ve yürekli kardesimizi kutluyorum.
Bedevi artiklarinjn bu moskof artigini örnek alarak derhal hazirliklarini tamamlayip Gazzey e dogru yola cikmalarini temenni eder kendilerini Allah yoljnda sehadetle ödülendirme firsatini kacirmamalarini tenbih ederim.
Ya istikl.........bla bla bla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 17 Ağustos 2024; 21:46:13 >
Starbucks basanlar bu elemanın yanında dansöz kıyafeti ile saygı duruşuna durması lazım.
-
Bir çok ulusalci gönüllü rusya tarafina bircok da nazist gönüllü ukrayna tarafina gitti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Filistin diyenler gerçek dava görsün.
Doğduğu yerde bile tutmamış komunizmi savunmak. Üstüne o ülke için savaşmaya gitmek.
-
sahte olabilir propagandada olabilir amaç uu savaş ne güzel rus kızlarıda var gelin buraya rusya 2.500 dolar veriyormuş bazı yerlerde 3.500euroda olduğuda söyleniyor çeçenlerin çoğu katılıyor aynı olayı ukraynada yapıyor tabi parayı avrupa amerika veriyor
ındependent türkçeRusya internet reklamlarıyla Kazakistan'da asker arıyorhttps://www.indyturk.com/node/653571/d%C3%BCnya/rusya-internet-reklamlar%C4%B1yla-kazakistanda-asker-ar%C4%B1yor -
Eminim rusya da komunisttir, emperyalistler gibi toprak peşinde koşup kan dökmek istemezler ve kendi iç dünyasında ultra zengin hayvanlar yaratan , çalışanı ezen yahut ses çıkaranı pencereden atan düzeni yoktur.
saçma sapan ve 50 iq ile de vatanını savunanlara aptal aptal yakıştırmalar yapmazlar.
-
Bence değersizlik hissi yaşıyor bu arkadaş. Mutsuz, umutsuz, intihara meyilli. Hayatına anlam katmaya çalışıyor. Önce bir psikiyatriste gitseydi keşke
Sanırsın ülkemizdeki bütün komünistler gitmiş.
Filistin için 2 kişi gitmiş ve öldürülmüştü. Gazeteci Nevzat Öztürk, hayatını kaybedenlerden Yakup Erdal’ın Adıyamanlı, Seyfullah Öztürk’ün Edirneli olduğunu bildirdi.
Rusya'da yaşaması gereken Devrimci Grup Yorum ekibi Almanya'da yaşıyorlardı herhalde. Rus-Ukr savaşında Rusya'ya moral vermeye gitmişlerdi.
Adana metrosunda Doğu Türkistan'ı düşünüyormuş gibi yapan genç, bu komünisti örnek almalı.
-
Almanlara karşı omuz omuza savaşmıştık
-
Rusya komünist miymiş şu anda?Net gerizekalı bir eleman
Saygıyla...
-
Şu zamanda, şu yüzyılda hangisi olursa olsun herhangi bir ideolojiyi bu kadar benimsemenin bir anlamı olacağını düşünüyor musunuz gerçekten? O kadar çok yönetim şekli, felsefe, ideoloji, fikir var ki... Bir tanesine böylesine bağlanmak... Onun ideal ideoloji olduğundan nasıl bu kadar emin olabilir ki insan?
-
La ne işin var oralarda burada 1-2 mekan basıp kahramanlık yapsaydınya . Hiç mi ders almadın.
-
şu üç adam muhakkak ölmeli. evet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 18 Ağustos 2024; 13:50:34 >
Starbucks basanlar bu elemanın yanında dansöz kıyafeti ile saygı duruşuna durması lazım. |
Hiç yadırgamadım , doğru veya yanlış adam inancının gereğini yerine getirip sahaya varmış
Bizdeki kolpacı radikaller gibi Starbucks neyin basıp "dava " diye ortada gezmemis |
Filistin diyenler gerçek dava görsün.
|
Doğduğu yerde bile tutmamış komunizmi savunmak. Üstüne o ülke için savaşmaya gitmek. |
Keşke tüm avrasyacılar ve komünistler Rus ordusuna, TR'nin Filistin için İsrail'le düşman olmasını savunanlar da Hamas'a katılsalar da Türkiye'miz çağ atlasa. |
Benzer içerikler
- reisten sonra kim gelecek
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- hyperbon sakız boykot mu
- google maps bulanık giderme android
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- kasım ayı elektrikli araç satış rakamları
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- pasaport yenileme ücreti 2025
- byd fiyat listesi
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X