Şimdi Ara

Rust Pişmanmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alınacak oyun mu arkadaşlar eğlenceli mi biraz baktımda hoş geldi okadar kötü değil sizin izlenimleriniz neler

• Tek kişi oynanamaz, sağlam arkadaş grubun olmalı.

Ek olarak bilgisayar donanımında iyiyse alabilirsin.

Unutmadan, resmi ve özel sunucular büyük güncellemeler yapılınca sıfırlanır ve oyuna sıfırdan başlarsın veya büyük yenilikler yenilikler dışında, özel sunucuların belirli oyunu sıfırlama zamanları vardır.
  • Bende kardeşime almayı düşünüyorum fena değil gibi. Bakalım kötü yorumlar olursa almam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, pişmanım.
    Çünkü oyun aşırı derecede bağımlılık yapıyor. Tamam belki bir Knight Online veya Metin2 değil ama 1 hafta oynadım oyunu 75 saat yaptım. Öyle adrenalin basıyorsunuz ki lise ilkokul zamanınızda kavgalarda böyle adrenalin basmamışsınızdır.

Arkadaş grubuyla mükemmel bir eğlence yaşarsınız. Tek başınıza daha zor tabi ama chat olsun veyahut direkt voice chat ile insanların yanına gidip konuşarak da oynanır.

Oyunun diğer survival oyunlara göre artısı yerleşik hayata geçiyorsunuz. Ev kurup sandıklar oluşturabiliyorsunuz. Durmadan evinize saldırı riski var onun için cebelleşiyorsunuz. Aynı zamanda sizin de blueprint kasıp oyunda item yapmayı öğrenmeniz lazım onun için loot kasıyorsunuz. Elinize silah geçmişse en azından 10 15 saat uğraşmışsınız demektir, oyun başındaki saatinizle. Öldüğünüz anda silah yok olacak onun stresi vs.

Oyun durmadan gelişiyor her güncelleme ile oyun sıfırlanıyor ve mükemmel özellikler ekleniyor. Sıfırlanması sayesinde gelişmemişler yeni başlayanlar ile herkes eşitleniyor, fakat 50 saat verdiğiniz serverda her şeyinizi kaybetmeniz ise kafayı çizdiriyor.

Optimizasyon sıfır demek isterdim ama sıfırın altında 50. Dünyanın tartışmasız en berbat optimizasyona sahip oyunu. GTA 5 falan yanında halt ediyor GPU CPU kullanımı ve derecelere baktığınızda. Full ayarlarda da aynı dereceye ulaşıyor GTX 980, orta ayarlarda da. Saçma sapan bir optimizasyon var. 100 FPS+ alıyorum 980 ile, en düşük ayarlarda 960m 10 FPS aldığı oluyor. Aynı kartla 30fps alan da var. Zibilyon optimize sorunu var ama oynanıyor bir şekilde.

Sonuç: 10 lira değil 50 lira da olsa alınır.

• Arkadaşlar oynayan varsa takım olabiliriz, online sürem uzundur.

Steam hesabım;

http://steamcommunity.com/profiles/76561198046670644
  • rust güzel bir oyundur.finalini bekliyorum sabırsızlıkla serverım vardı oba diye kapatmak durumunda kaldım.çok fazla update geliyor diye
  • Kurulu bile değil.Tek başına verem eder.Pişmanım gibi bişey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: asevim69

Kurulu bile değil.Tek başına verem eder.Pişmanım gibi bişey.

Battle royale modu var sırf onun içşn oynuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür oyunlar son zamanlarda çok popülerleşmeye başladı ve gerçekten de sağlam yapıtlar :)

Rust da çok güzel oyun galiba o da alfa aşamasındaydı daha tam kararlı hali çıktı mı bilmiyorum. Ama Long Dark benim daha çok hoşuma gidiyor nedense :) Ona da bak bence. Hatta Youtube'da oynanış videolarını falan incelemen daha iyi olur iki oyun için de.. Mesela Long Dark için PintiPanda'ya bakabilirsin...
  • Oyun süresi yüksek olup oyunu iyice öğrenmiş fakat tek ve ya 2-3 kişi oynayan bir gruba dahil olmak isteyen arkadaşlar var ise bana mesaj atabilirler. Online süresi sorun yaratmayacak, yaş olarak +18, ts3 ve mikrofonu olan, saygısını ve sevgisini bozmayacak arkadaşlara kapımız her zaman açıktır. Oynadığımız sunucu sürekli kalabalık bir sunucudur. Gece 4-5 gibi bile 50 üzeri kişi vardır. Gündüz zaten 150 vs oluyor.

Oyuna hakkında bilgiye geçecek olur ise sene başı gibi almıştım oyunu şuan oynama süresi 1800 saate yaklaşmak üzere ve bu saatin en az 1700 saatini oynamışımdır. Oyun iyi,kaliteli,survival ruhunu yaşatıyor size her daim. Fakat optimizasyon sorunu olduğunu değiştirmiyor bu. Ama bunlar da yavaş yavaş geçecek. Son güncellemelerde biraz iyileşti gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 23 Mayıs 2016; 2:27:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoca pm attim yeniyim bu oyunda uygun gorursen 2 gunluk degıl surekli oynamk isterim iyi bi dayz oyuncusuyum bu arada bilgin olsun her gun 6 -gece 1 e kadar oynarim kafa ayak uydururum oynamak isteyn varsa buyursun pm atsn geri doneyim bu arada baska arkadaslar da atabilirler pm takım yapmak isterim yas 25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bleachk4 -- 23 Mayıs 2016; 20:40:18 >
  • 25 günde 200 saat oynadım. bütün hayatım oldu rüyalarıma girmeye başladı. şu oyun bağımlılığı çok kötü bir şey. 2 haftadır güya oynamıyorum sanıyorum 50 saat girmişim yine de.
  • oyun güzel
    optimizasyon sıfır
  • Ben onun yerine ARK tavsiye ederim.
  • 2014 de mi ne almıştım , ilk hali güzeldi yeni halini şahsen beğenmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.