Şimdi Ara

rusya ile abd rakip değil müttefiktir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunu herkes böyle bilsin. iyi polis kötü polis oyunu oynuyorlar. olan yine müslümanlara oluyor. bunlar hiçbir zaman birbirine silah doğrultmamış iki ülkedir. git bak abd rusyaya ne kadar mali yardım yapıyor. en kritik teknolojik konular birbirlerine üslerini açıyorlar. masal anlatıyor bazıları da sanki bunlar hasımmış gibi. en iyi dost bunlardır.

• Çok yüzeysel yazılmış gözükse de son zamanlarda Afrika'da , Afganistan'da yaşanan gelişmeler gerçekten düşündürtüyor insana.

Rusya ve A.B.D kamuoyunda hep ters düştüler, birbirlerine rest çektiler, birbirlerini tehdit edecek düzeyde Soğuk Savas dönemine girdiler ama iki ülkeye de gerek ekonomik gerekse askeri alanda en ufak bir darbe gelmedi birbirlerinden.Olan hep Müslüman coğrafyaya oldu.Bu, aynı kavga eden iki insanın arasına girmeye çalışan bir insanın arada kalıp eşek sudan gelinceye kadar dayak yemesi gibi bir şey.
    Bazen, bu ülkelerin çok büyük bir planın gereği, uzerlerine düşen rolleri yerine getirmeye çalıştıklarını ben de düşünüyorum.Bu düşünceye karşı çıkan tek anti tez ise, Globalleşen dünyada iki ülkenin de ipleri diğerinin eline verebilecek şekilde kontrol kaybetmek istemeyişi oluyor.Suriye olayında yaşandığı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.