Şimdi Ara

Rusya, Migration Card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ocakta 3 haftalığına Rusya'ya gideceğim. Girdikten sonra doldurulması gereken migration card hakkında bilgi sahibi olan var mı? Sanırım 7 günden fazla kalacaksak registre yapmamız lazımmış. Kalacak yerin sahibi vs. Ama benim kalacağım evde arkadaş kiracı sadece. Fikri olan varsa paylaşabilir mi lütfen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pasaport kontrolünden önce verecekleri ufak bir kağıt, üzerine işte pasaport numaranı,ismini,baba adını,kalacağın yerin adresini, rusya'da senden kimin meshul olduğunu vs yazıyorsun, pasaport kontrolünde birini görevli alıyor, diğeri sende kalıyor onuda çıkış yaparken veriyorsun.ama registre yapmış olmuyorsun, registre'yi dışarda yaptırtman lazım, ücretli.1 hafta falan kalacaksan benim yaptırmadığımda oldu, hiç birşey gelmedi başıma ama polislik vs bir olay olsa sıkıntı yaşardım muhtemelen.sen daha uzun kalacaksan yaptır kesin.
  • Çok teşekkür ederim cevap için. O zaman ona arkadaşımın adresini yazarım. Bi kanıta felan gerek yok anladığım kadarıyla. Ama nasıl register yaptıracağım? Yani adres olarak, çünkü ev sahibi lazımmış onun için. Arkadaşım evin sahibi değil.

• Güncel

• /Güncel

• /Güncel

• /Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye PSN için GIFT CARD ??
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • /Güncel

• register yaptırmana gerek yok eskisi gibi sanırım.ben yeni geldim 10 günden fazla kaldım ,bu sefer ekstra registration yaptırmadım ev sahibiyle birlikte.sadece havalimanındaki migration card vardı bende sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwinwin -- 22 Ocak 2015; 23:22:38 >
  • winwinwin W kullanıcısına yanıt
    Umarım öyledir. Ben pazartesi gideceğim ama içimde şüphe var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.