Şimdi Ara

Rusyadan İphone 7 Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba benim amcam Rusya'da oturuyor birikmiş bir param var iPhone 7 alacağım tr fiyatı çok yüksek geldi bana amcamı aradım sordum orda 59000 ruble gibi bir fiyatı var türk lirasıyla 2600 felan ediyor şimdi amcam pek telefon işinden anlamaz ordan alıp buraya getirse sim lock muhabbeti felan varmış pasaporta kaydettirdikten sonra bu sorun oluyor mu? Birde Rusyadakı sarj cihazı ile Türkiyedeki aynı mı? Yani sonuç olarak oradan alınıp getirilen bir iPhone 7 sorun çıkartır mı genel olarak bilgilendirirseniz çok memnun olurum şimdiden herkese teşekkür ederim :)

• hiç bir sorun çıkmaz , kabloda sorun yokda şarj adaptörü ayrı diye biliyorum telefoncudan 5 tl'ye adaptör alırsın yada evde olan varsa kullanırsın
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    şarj olayı dediğin gibi çözülebilir bir mesele ama kafama takılan tek konu sim lock olayı bilgin varsa aydınlatır mısın teşekkür ederim bu arada cevabın için
  • sim kilitsiz olmasını ve türkiyede garantisi geçen model numarasına bak o ikisini satıcıya soyleyecek amcan ona göre alıcak telefonu
  • RedSky1903 R kullanıcısına yanıt
    sim kilitsiz olanı alsın özellikle belirt , garanti olayıda nerede Apple Store var garanti orada var , TR'de 2 yıl globalde 1 yıl geçerli
  • Acaba hangi modeli sim kilitsiz ona nereden bakabılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.