Şimdi Ara

rütbeler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar isimlerin altında yer alan er onbaşı gibi rütbeler neye göre belirleniyor. bilgi verirmisiniz...

• Rütbeler Forumda atmış olduğunuz mesaj sayısı ile orantılı olarak artmaktadır.

Sitede Konu Dışı, Gereksiz Mesajlar vb. bölümlere atılan mesajlar mesaj sayılarını artırmamaktadır.

Bir üyenin rütbesinin ( Mesaj Sayısının ) yüksek olması o üyenin diğer alt rütbeli üyelerden daha fazla bir şey bildiğini ifade etmez.

Rütbe ve mesaj sayısını yükseltmek için ard arda atılan gereksiz mesajlar bilmelisiniz ki silinecek ve gerekli yaptırımların uygulanmasını gerektirecektir. Bunun yanında sık sık yapılan mesaj sayımlarından sonra silinen mesajlarınız toplam mesaj sayınızdan düşecektir. Toplam mesaj sayınızda bir düşme yaşandığı takdirde bunun nedeni periyodik olarak yapılan mesaj sayımlarıdır.

Hangi mesaj sayılarında hangi rütbelere ulaşacağınızı aşağıda görebilirsiniz.

0001-0015 Er
    0016-0040 Onbaşı
    0041-0100 Çavuş
    0101-0250 Teğmen
    0251-1000 Yüzbaşı
    1001-2000 Binbaşı
    2001-üzeri Yarbay

NOT : Konunun yeri burası değildi ama bilgilenmiş oldun

• Bence daha farklı bir rütbelendirme sistemi seçilmeli. Çünkü ismin altında bulunan rütbe gerçekten önemsenme ve dikkate alınma açısından önemli bir rol oynuyor. Böylesine herkes tarafından bilinen ve yakından takip edilen bir forumda bu durum göz ardı edilmemelidir.
    Nacizane bir fikir olarak : rütbeler öncelikle foruma giriş tarihi, konu açma ve mantıklı cevaplar yazma ile belirlense daha iyi olur gibi. Çünkü gereksiz yere yazılan cevaplarla rütbe belirlenmesi pek doğru olmuyor.
  • Ben sadece sorduğunuz soruya cevap verdim. Az önce de dediğim gibi konunun yeri burası değil. Lütfen bu tür soru ve sorunlarınız için ;

http://forum.donanimhaber.com/m_12298722/tm.htm

• Gereksiz yere belirlenmiyor zaten Forumumuzda belli aralıklarla sayım yağılıyor gereksiz olanlar (+1, +1905, +307 vs. vs) mesajlar siliniyor ve mesaj sayısından düşülüyor. Bildiklerin varsa paylaşırsın o zaman bilginle rütben artar. gereksiz yere de artar ancak sayımdan sonra asıl rütbene dönersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Gereksiz yere belirlenmiyor zaten Forumumuzda belli aralıklarla sayım yağılıyor gereksiz olanlar (+1, +1905, +307 vs. vs) mesajlar siliniyor ve mesaj sayısından düşülüyor. Bildiklerin varsa paylaşırsın o zaman bilginle rütben artar. gereksiz yere de artar ancak sayımdan sonra asıl rütbene dönersin.

ünal ya
    +307 yi kim yapıyor?
    ben hiç yapmadım bugüne kadar.

iyi aklıma getirdin
  • Sen yapıyosun demedim de hani yapanlar çok var dedim. Genelleme yani. Çook gördüm bu tarz +307'leri. Daha hayatımda post artan yerlere +1 yazmamışımdır. + ile başlayan hiç bişey yazmamışımdır. Yazdıysam da eğer altına neden öyle yazdığımı açıklamalı anlatımlı olarak yapmışımdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik hakkında sorularım
    12 ay önce açıldı
    Yasuo Hakkında Genel Bilgiler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İbrahimle Armağan yapıyor

Bkz: ispiyoncu

quote:

Orjinalden alıntı: individual

quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Gereksiz yere belirlenmiyor zaten Forumumuzda belli aralıklarla sayım yağılıyor gereksiz olanlar (+1, +1905, +307 vs. vs) mesajlar siliniyor ve mesaj sayısından düşülüyor. Bildiklerin varsa paylaşırsın o zaman bilginle rütben artar. gereksiz yere de artar ancak sayımdan sonra asıl rütbene dönersin.

ünal ya
    +307 yi kim yapıyor?
    ben hiç yapmadım bugüne kadar.

iyi aklıma getirdin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.