Şimdi Ara

Rütuş boya konusunda bir akla ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 model Skoda Octavia A5 kasa 1.6 tdi araç sahibiyim.Araba 1 senedir bende ve benden önceki sahibi bir kaç yerini (tamponda) sürtmüş ve bir kaç tanede nazarlık tabir edilen ezilmeler mevcut. Arabayi 2017 Haziran Gibi satmayi düşünüyorum fakat satmadan bu bahsettiğim yerleri eskisi gibi yaptırıp mı satsam yoksa bu haliyle mi satsam karar veremedim. Akıl verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfeker89 -- 30 Aralık 2016; 23:16:9 >

• Up
  • Ezilmeleri bilmem fakat aracı bakım için götürdüğünüzde servis ücretsiz olarak rötuş boya atıyor.

Eğer bakımı yaklaştıysa para vermenize gerek yok.

Bence rötuş boyası aracı daha çirkin gösteriyor. İlana açıklama düşüp "Tamponda sürtmeler var, alacak kişi istediği takdirde rötuş yapılıp teslim edilebilir." yazmanız daha iyi olur.
  • tampon boyasını eksperler bile kontrol etmiyor yaptırın
  • Araç bu haliyle hatasız ise ve çizikler çok dikkat çekmiyorda rötüş e çok da gerek yok. Ama yaptırsanız da bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. En azından rötüş yaptıracağınız kısımları fotoğraflayın, satarken alıcının kafasında oluşabilecek soru işaretlerini ortadan kaldırırsınız..
  • Hepinize cevaplariniz için teşekkürler bende Pegasus hocamın dediği gibi düşünüp before after fotolarini satarken ilana koymak istiyorum alacak kişinin kafasında soru işaretleri kalmasın arti xnoname hocamın dediği gibi tampon plastik boya ölçüm cihazindanda tespit edilmediği için kontrol etmiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.