Şimdi Ara

Rüya görürken istediğim hersey oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sizlerde yaşıyor musunuz bu durumu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLCoN^ -- 7 Kasım 2015; 2:49:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana bazen oluyor yani rüyadayken ne olacağını tahmin edebiliyorum diyelim. Hatta ben bazen rüyada yüksek bir yerden atlerken önce bir duraklama geliyo korkuyorum sonra aman zaten rüyadayım bişe olmaz diyip atlıyorum sonra dıng bişe ediyo uyanıyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rüyada olduğumu fark edince hemen kendimi yüksekten atıyorum çok zevkli
  • Up

• Lucid dreaming
    1 veya 2 kez uzun süreli kontrol edebildim.
    Onun dışında rüyada olduğumu fark edince hep uyandım.
  • Yüksekten assagi atlionuz tam çakılacakken uyanionuz ya eğer uyanamazsanız gerçekte ölüyosunuz ayni şey diğer rüyalar içinde geçerli atiom baltalı adam kovalio tam baltayı saplicakken uyanmazsanız ölürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 7 Kasım 2015; 11:10:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

Yüksekten assagi atlionuz tam çakılacakken uyanionuz ya eğer uyanamazsanız gerçekte ölüyosunuz ayni şey diğer rüyalar içinde geçerli atiom baltalı adam kovalio tam baltayı saplicakken uyanmazsanız ölürsünüz

Sanmıyorum, çok kez atladım ve cakilinca hiç bisey olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yüksekten assagi atlionuz tam çakılacakken uyanionuz ya eğer uyanamazsanız gerçekte ölüyosunuz ayni şey diğer rüyalar içinde geçerli atiom baltalı adam kovalio tam baltayı saplicakken uyanmazsanız ölürsünüz

Yoo ben atlarken o acıyı hisseidyorum ,yere çakıldığımdada rüyada oluyorum

Bu arada kardeş dayak yicen bugün rüyayı napıcan

• Yok hocam

• quote:

Ben rüyamde 100lerce kes ya bıçaklandım yada ak-47 ile vuruldum ölümü bile gordüm ne olmesi

• quote:

Rüya görürken istediğim hersey oluyor

• Lusid, beyinin otomatikmen Rem ıykusunda kalması durumudur. Rüyada olduğunuzu bilirsiniz ve beyninizi tam gücü ile kullanılabilirsiniz. Bende çoğu kez yapmıştım önemli olan kalmayı becerebilmek.

• Survival kullanıcısına yanıt
    Odaklanmak gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Odaklanmak gerek

Odaklanmak değil aslında, heycan yaparsan tam düşünemezsen biter. Rüyayı değiştirmeye çalışırsen çoğunlukla biter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.