Şimdi Ara

rüya yorumu istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rkdaşlar geçen gün garip bi rüya gördüm dedemi bu garip davranışları yaptığı için doktro götürdüm doktor hemen bizi odaya kitledi ve karantinaya aldı bizde ölümcül virüs olduğunu ve şizofreni olduğumuzu izah etti o anda zincirlerinden boşanmış adeta fırlamış şekilde camı kırmaya çalıştık kıramayınca makas ellerimi çıkararak camı kırdım dedem adeta çita yavrusu gibi doktorun hayasına tekme çaktı ve doktorun ağzına makas ellerimi soktum doktor oracıkta bayılıverdi hastanede özel tim polisler vardı onlara balgam şoku fırlattık hepsi bayıldı arkadaşlarr ne yapmalıyız polisler bizi arıyormudur yardım lütfen diye bağırdım rüyam bu nneye işaret eder bu

• yorum yapacak arkdaş yokmu
  • 7 gün içinde ölüceksin
  • yav he he
  • Açıkta kalmış.
  • Sen bir mutantsın.
  • ben mutant değilim
    açıkta kalmadı
    7 gün içinde ölmem imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwırd2

rkdaşlar geçen gün garip bi rüya gördüm dedemi bu garip davranışları yaptığı için doktro götürdüm doktor hemen bizi odaya kitledi ve karantinaya aldı bizde ölümcül virüs olduğunu ve şizofreni olduğumuzu izah etti o anda zincirlerinden boşanmış adeta fırlamış şekilde camı kırmaya çalıştık kıramayınca makas ellerimi çıkararak camı kırdım dedem adeta çita yavrusu gibi doktorun hayasına tekme çaktı ve doktorun ağzına makas ellerimi soktum doktor oracıkta bayılıverdi hastanede özel tim polisler vardı onlara balgam şoku fırlattık hepsi bayıldı arkadaşlarr ne yapmalıyız polisler bizi arıyormudur yardım lütfen diye bağırdım rüyam bu nneye işaret eder bu

ben hayır diyorum
  • Sana üç vakte kadar dört
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.