Dün gece rüyamda vefat etmiş dedemi gördüm. Aslında her şey normaldi. Sonra sokağa çıktım ve etraf ufak çocuk doluydu, sonra birden aklıma dedemin öldüğü bunun gerçek olmadığı ve rüyanın içinde olduğum geldi. Hemen etrafımda kim var kim yok kaçışmaya başladılar ufak bir çocuğu bu bir rüyamı diye test etmek için aldım ve yere fırlattım. Oyunlarda buglar olur ya onun gibi oldu çocuğu bir şey olmadı kaçmaya başladı. Hemen karşıdaki arsaya bi bina hayal ettim ve en üstünde bir rampa rampadan aşağı atlamak için ama o anda rüya bitti.
Not: Gerçektir. İlk kez böyle bir şey geldi başıma.
Lucid rüya. İlginç ilk defa olması, kaç yaşındasın ?
quote:
Orijinalden alıntı: theother2
16.
ilginç
quote:
Orijinalden alıntı: Oğuzhan Üstündağ
quote:
16.
Bende 18 hocam. Bir konu açmıştım bu rüyalarla ilgili. Biraz kendini zorlarsan istediğin zaman görebilecek duruma gelirsin.
quote:
quote:
16.
İlginç. Ben 17 yaşındayım ayda 1-2 kere kesin görürüm. Zevkli bir şey.
quote:
Orijinalden alıntı: swat57
quote:
quote:
16.
Bende 18 hocam. Bir konu açmıştım bu rüyalarla ilgili. Biraz kendini zorlarsan istediğin zaman görebilecek duruma gelirsin.
Bende o Lucid Rüya konusundan etkilendim sanırım orada da bir bina hayal edin yazıyordu
Bende rüya içinde rüya gördüm bir kez. 2 kez uyanıyorsun gerçekten ilginç bir tecrübe.Filmdeki gibi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: swat57
quote:
quote:
16.
Bende o Lucid Rüya konusundan etkilendim sanırım orada da bir bina hayal edin yazıyordu
Lucid Dreamer diye ararsan bir çok kaynak bulabilirsin. Bende bırakmıştım bu işi yeniden başlıyorum.
birader baksana zaten adam utanmasa nicke tc kimlik no'yu yazcaktı
Ben rüyamı hiç kontrol edemedim -_-' Cidden yaşıyormuş gibi mi hissediyorsunuz?