Şimdi Ara

rx 480 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün msi gaming x rx 480 8gb modelinden aldım fakat battlefield 1 de takılma sorunu oluyor nedendir

i5 4590
    16 gb ram var pc de

• Tüm driverları eksiksiz kurdunuz mu ? Yada aynı ekran kartını başka bi sistemde deneme şansınız var mı o özellikler ile 60 65 altına düşmezsiniz normal şartlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son güncellemeyi kurdun şimdi ama yine takılıyor akıcı değil ayarlarıda ultra değilde yükseğe getirdim yine takılıyor ne yapmam gerek acaba 😔😔😔

• Guncelledikten sonra pcyi yeniden baslatin. Oyun ayarlarindan dx12yi aktiflestirin.

Internetten dolayi lag vb.de olabilir. Ttnet yuzunden dün bende l4d2yi biraz takila takila oynadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 17 Ocak 2017; 16:10:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • internetle alakalı bir sorunda olablir anakartınızın Ethernet güncellemesinide yaparsanız iyi olur.
  • Aynı sorunu 2,3 gündür yaşıyorum çok pişman oldum AMD rx480 aldığıma o kadar para ver bir sürü sorunu olsun buraya gelip yazınca'da yok kafadan sallama yok senin kartın sorunlu fanboy vs derler o yüzden yaşadığım sorunları yazayım.
    Oyun videolarında dx 12 ile şöyle böyle dediler daha önceden AMD için,Bende gtx 1060 vardı cw çıkınca iade değişim oldu dedim benim oynadıgım oyun battlefield 1 alacagım monitörde uygun fiyatlı hemde freesync özelliği var amd alayım dedim dx12 de daha iyi mantle şöyle bu böyle neyse aldık kartı bu kartta da cw var ama genel sorunlar şöyle dx12 açınca kasıyor eee o zaman gtx 1060 a fark atamıyor kasınca ne anlamı var ? Sonra kart sürekli gpu kullanımını düşürüp çıkarıyor bu sorun tek bende değil technopat rx 400 serisi oyun testleri inceleme videolarında'da mevcut bu sorun neyi teşkil ediyor normalde 60fps bile akıcıyken bu kart 80 90fps den birden 70fps hatta son 3 gündür 60fps'lere kadar düşüyor anlık gpu kullanımı dalğalanması yüzünden buda oyun zevkini bitiriyor.
    Kısaca kart stabil değil cpu darboğaz yapmıyor video kayıt yapan youtube atanlar için bu kart alınmamalı nvidia da video kayıt yaparken fps neredeyse hiç düşmüyorken rx 480 ile video kayıt sırasında takılma bir yana fps yerlerde bir aşağı bir yukarı amd ye çok ısınmıştım belki aldığım asus markası sorunludur veya başka birşey ama nvidia gerçekten stabil kimse daha burda amd yazılımda ilerledi şöyle stabil yok oyun daha dx12 de oturmadı demesin anca burda milleti kandırır ben daha kanmam.

• bende sadece bf 1 de sorun var başka oyunlarda sıkıntısı yok ilginç bir durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 580 Mİ GTX 1060 MI ?
    6 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    RX 570 vs GTX 970
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nyana87 N kullanıcısına yanıt
    btf1 oyunun yüklü olduğu klasördeki user.cfg dosyasını silin düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4335BCD -- 18 Ocak 2017; 0:15:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat 123

Aynı sorunu 2,3 gündür yaşıyorum çok pişman oldum AMD rx480 aldığıma o kadar para ver bir sürü sorunu olsun buraya gelip yazınca'da yok kafadan sallama yok senin kartın sorunlu fanboy vs derler o yüzden yaşadığım sorunları yazayım.
    Oyun videolarında dx 12 ile şöyle böyle dediler daha önceden AMD için,Bende gtx 1060 vardı cw çıkınca iade değişim oldu dedim benim oynadıgım oyun battlefield 1 alacagım monitörde uygun fiyatlı hemde freesync özelliği var amd alayım dedim dx12 de daha iyi mantle şöyle bu böyle neyse aldık kartı bu kartta da cw var ama genel sorunlar şöyle dx12 açınca kasıyor eee o zaman gtx 1060 a fark atamıyor kasınca ne anlamı var ? Sonra kart sürekli gpu kullanımını düşürüp çıkarıyor bu sorun tek bende değil technopat rx 400 serisi oyun testleri inceleme videolarında'da mevcut bu sorun neyi teşkil ediyor normalde 60fps bile akıcıyken bu kart 80 90fps den birden 70fps hatta son 3 gündür 60fps'lere kadar düşüyor anlık gpu kullanımı dalğalanması yüzünden buda oyun zevkini bitiriyor.
    Kısaca kart stabil değil cpu darboğaz yapmıyor video kayıt yapan youtube atanlar için bu kart alınmamalı nvidia da video kayıt yaparken fps neredeyse hiç düşmüyorken rx 480 ile video kayıt sırasında takılma bir yana fps yerlerde bir aşağı bir yukarı amd ye çok ısınmıştım belki aldığım asus markası sorunludur veya başka birşey ama nvidia gerçekten stabil kimse daha burda amd yazılımda ilerledi şöyle stabil yok oyun daha dx12 de oturmadı demesin anca burda milleti kandırır ben daha kanmam.

Geçmiş olsun Cw çıkan 1060 modeli hangisiydi tam olarak yazar mısınız?

• RocheBobois kullanıcısına yanıt
    msi gaming x gtx 1060 6gb tam 3 kez cw çıktı ama soğutma performansı ve stabil olması yönünden çok iyi servisi hiç bir konuda sıkıntı çıkarmıyor msi markasının.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymetx

btf1 oyunun yüklü olduğu klasördeki user.cfg dosyasını silin düzelir

malesef bulamadım o dosyayı
  • benim monitörüm eski bir monitör samsung 226bw buda etkilermi acaba oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat 123

msi gaming x gtx 1060 6gb tam 3 kez cw çıktı ama soğutma performansı ve stabil olması yönünden çok iyi servisi hiç bir konuda sıkıntı çıkarmıyor msi markasının.

Ürünü 3 defa siz kendiniz elden msi servisine götürdünüz ve direkt olarak değişim mi yapıldı? ve sonunda da ücret iadesi mi gerçekleşti? Servis/Firma ismi Servispoint değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 19 Ocak 2017; 0:24:42 >
  • Arkadaşlar bu cw çıktı ne demek? cw ne oluyor tam olarak?
  • RocheBobois kullanıcısına yanıt
    hayır ben vatan bilgisayardan aldım vatan bilgisayara bıraktım ürünü iade değişim kararı çıktı. msi servisi servispoint.
  • serrrrro kullanıcısına yanıt
    coil whine (bobin inlemesi)ekran kartı yükte iken çıkan elektirik kaçağı gibi çıkan sen bobinlerin güç halindeyken ince ve tiz bir şekilde çıkardığı sestir.
    https://www.youtube.com/watch?v=T4wLydMyKL0
  • serrrrro kullanıcısına yanıt
    CW şu demek oluyor: eğer iki katı pahalı güç kaynağı kullanmıyorsan biraz ses çıkıyor ekran kartından.
  • murat 123 kullanıcısına yanıt
    Allah muhafaza, yoksa Sancaktepe'ye yolunuz düşerdi.
  • murat 123 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Donanım bölümünde vakit geçirmiyorum uzun süredir, güncel kalamadık haliyle.
  • FPS'yi gözlemleyerek mi takılma var diyorsun yoksa sadece oyunda takılma mı var diyorsun? Packet loss denilen hadise oyunlarda takılma benzeri bir durum yaratır ancak donanımdan değil bağlantıdan kaynaklanır. Ben de BF4'te yaşıyorum normalde 120 fps aldığım oyun packet loss'tan akıcılığı kalmıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.