Şimdi Ara

RX 490 beklenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni PC almak için para biriktiriyorum; herkes GTX 1060'ı öve öve bitiremiyor. 1070 pahalı; 1080 uçuk; şu andaki AMD kartlar performansta geri kalıyor. Sorum şu: geleceğe yatırım yapmak adına R9 490 kart beklemek mantıklı mı? Okuduğum testlere göre AMD kartlar DirectX 12'de Nvidia'dan daha iyi. AMDlerin fiyatı da daha düşük. Henüz RX 490'ların ne zaman çıkacağına dair bir bilgi yok; ama şu aşamada beklemek mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 21 Ağustos 2016; 1:17:56 >

• AMD Rx 490 model 1 kart çıkma olasılığı yok çünkü polaris serisindeki en üst seviye kart 480, yani 480 zaten polarisin kırpılmamış en kafa GPU'su dur.
    2 adet Rx 480 gpu'su barındıran 1 kart çıkma ihtimali var ama o'da kesin 1 durum değil, bu durumda Rx 490 beklemekten kastın tek GPU'lu 1 kart ise otomatikmen yeni nesil AMD kartları beklemen demek olur, bu'da yılbaşı veya sonrasına uzayan 1 süreçtir, bekleyip beklemek sana kalmıştır.
  • rx 470 al geç bence rx480 arasındaki fark çok az ve ileriye dönük bakıyorsan artan parayı altına çevir 2yıl sonra ekran kartı almak için bankaya at
  • Geleceğe yönelik bir şey düşünüyorsan Dx 12 performanslarına bakarsak Amd tarafı tercih edilebilir. Dx 11'de de ortalama %10 önde Gtx 1060.
  • Acil kart lazım değilse beklenir.
  • Eğer 1070 alacak paran yoksa zaten 490'da alamayacaksın büyük ihtimal. 480 al ileride olmadı bir 480 daha alır cf yaparsın. 1060 tamamen hatalı bir masraf olur. 1070 alınır ama 1060 verilen paraya yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coax47

AMD Rx 490 model 1 kart çıkma olasılığı yok çünkü polaris serisindeki en üst seviye kart 480, yani 480 zaten polarisin kırpılmamış en kafa GPU'su dur.
    2 adet Rx 480 gpu'su barındıran 1 kart çıkma ihtimali var ama o'da kesin 1 durum değil, bu durumda Rx 490 beklemekten kastın tek GPU'lu 1 kart ise otomatikmen yeni nesil AMD kartları beklemen demek olur, bu'da yılbaşı veya sonrasına uzayan 1 süreçtir, bekleyip beklemek sana kalmıştır.

Zaten rx 490 polarisle değil vegayla çıkacak. Hbm2 bellek olacağı söyleniyor. Amd gidipte çift polaris falan koymayacak yani. Bazıları gtx 1080 1070 satılsın beklenmesin rx 490 diye bu yalanı ortaya attı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    RX 470 mi PS4 mü?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıkmış kartı bulamıyor millet, sence daha çıkmamış kart beklenir mi?

Evga 1060 sc al geç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k2fg9

Çıkmış kartı bulamıyor millet, sence daha çıkmamış kart beklenir mi?

Evga 1060 sc al geç.

• k2fg9 kullanıcısına yanıt
    Mini'yi hayatta almam; sıcaklık değerleri berbat. Zaten Türkiye fiyatı da sebepsiz yere yükseldi. Ayrıca geleceğe yönelik bir yatırım gibi de görünmüyor; DX12 değerleri rakibine göre iyi değil. Zaten bu ekonomik durumla benim bilgisayara alacak parayı denkleştirmem yılbaşını geçer; hatta belki gelecek yaz. Doların ne olacağı da belli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 21 Ağustos 2016; 11:52:26 >
  • Bekleme bence rx 470 veya gtx 1060 al

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Birincisi evga sc nin sıcaklık sorunu yok. Zotac ile karıştırma. İkincisi, dx12 de öyle ahım şahım bir fark yok. Aşağı yukarı aynilar. Sadece amd destekli bir iki oyunda 5-10 fps geçiyor 480 ki onda da 1060 zaten yeterli performansı veriyor.

Şu an f/p olarak en iyi kartlar 1060 minikler. Kim ne derse desin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şans eseri gördüm konuyu
    evga sc 1060 6gb var 8 saat cod8 oynadım kartın fanları dönmedi daha
    autoda 75 gördüm %30da dönüyor %80de 60 küsürde
    kartı resimlerinden görmüş elemanlar yazıyor işte
  • Size amazondan 290 dolar fiyatlı Amd R9 Fury almanızı oneririm. Suanda amd yakasında en performanslı kart ve fiyatıda 1070 lere gore oldukca uygun beklemenın sonu yok alın gecın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaRdWaReMaNiaC

Size amazondan 290 dolar fiyatlı Amd R9 Fury almanızı oneririm. Suanda amd yakasında en performanslı kart ve fiyatıda 1070 lere gore oldukca uygun beklemenın sonu yok alın gecın.

katiliyorum amazonda 1165 liraya geliyor fury.4gb filan demeyip 3 sene temiz kullanilir 1080p'de.simdi goz boyamak icin son cikan oyunlarin testlerini gostermek var ama ben anlamam oyle islerden.soyle soyleyeyim fury daha iyi 1060'tan.
  • Öyle bir kart çıkmayacağı için beklenmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.