Şimdi Ara

Rx 570 6+2 pin birleştirme yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar dün rx 570 ekran kartı sipariş ettim. Elimde ki mevcut ekran kartı r7 370 ti ve 6 pin ile çalışıyordu. Rx 570 için 8pin lazımmış. 6+2 pin var ama birleştiremiyorum.Sanırım pinlerin tırnakları kırılmış ya da ben beceremedim.Yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım? Ekran kartı ve güç kaynağının linkleri aşağıdadır.

www.vatanbilgisayar.com
    ASUS RX570 ROG STRIX 4GB GDDR5 OC 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rx570-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

inventus
    CORSAIR CP-9020097-EU VS Serisi VS550 550W 80+ EU Güç kaynağı - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortune35 -- 16 Nisan 2020; 14:40:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam selamlar hiç bir şekilde korkmana gerek yok yıllarca o şekilde kullanan arkadaşlarım var dikkatli şekilde önce 2 pin olanı yani kırık olanı takın daha sonra 6 olanı hiç bir sorun olmadan çalışır merak etmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osidimenia -- 16 Nisan 2020; 14:49:22 >
  • 6+2 zaten ayrı oluyor. Kirik degil. Birleştirip 8 pini takin yanliş takma gibi olasiliginiz yok

• quote:

Orijinalden alıntı: osidimenia

Hocam selamlar hiç bir şekilde korkmana gerek yok yıllarca o şekilde kullanan arkadaşlarım var dikkatli şekilde önce 2 pin olanı yani kırık olanı takın daha sonra 6 olanı hiç bir sorun olmadan çalışır merak etmeyin...
    Peki kırık olduğu anlaşılıyor mu resimlerden onun için mi öyle dediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fortune35

Peki kırık olduğu anlaşılıyor mu resimlerden onun için mi öyle dediniz.

Alıntıları Göster
    Hocam sorunuzu evet olarak alsamda ne değişecek sonuçta kırık olsada olmasada dikkatli takın hiç bir sorun olmadan kullanabilirsiniz sadece önce 2 pin olanı itin daha sonra 6 pin olanı bu kadar sıkıntı çıkarmaz rahat olun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

6+2 zaten ayrı oluyor. Kirik degil. Birleştirip 8 pini takin yanliş takma gibi olasiliginiz yok
    Anladım ama birbirine geçmiyor ekran kartı henüz elimde olmadığı için deniyemiyorum.Elimle birleştirip birbirine tam geçmeden taksam olur mu? Aşağıda birleştirdim ama bıraktığımda ayrılıyor.

• fortune35 F kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz hocam ekran kartina takarken zaten birlesik durur. Ayrilmaz ekran Kartiniz gelince birleştirip yavasca itin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8+4 Çıkışlı psu öneri
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı PSU'nun 2018 modelini kullanıyorum. Ekran kartım RX480 ve 8 pin güç girisi var. Sorun olmaz merak etmeyin. İster dışarıda ister ekran kartına sırayla takarak birleştirin. Tasarım olarak öyle geliyor. 8 pin ayrılmaz olsaydı 6 pinli ekran kartı takmak zor olurdu. Kolaylık olsun diye 6+2 olarak geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çentik kısımlarına dikkat edin. 2. attığınız ss de +2 pin sol tarafta değil sağ tarafa denk gelmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune35

Anladım ama birbirine geçmiyor ekran kartı henüz elimde olmadığı için deniyemiyorum.Elimle birleştirip birbirine tam geçmeden taksam olur mu? Aşağıda birleştirdim ama bıraktığımda ayrılıyor.

Alıntıları Göster
    Eğer içiniz rahat edicekse elektirik bandı ile küçük kesim ekleyebilirisiniz ama gerek yok zaten görüceksiniz basit zaten karta bağlantı yaparken anlarsınız..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.