Şimdi Ara

Rx 580 armor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar msı afterburner'da 90 derece sınırı var ve benim ekran kartım genellikle 80 ve 92 derece arasında sıcaklıkları var uygulamadan 90 derecede pc yi kapatma ayarını kaldırsam kart 90-95 gibi derecelere gelse bi şey olurmu bu kartta bu sıcaklıklar normal diye duymuştum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 90 derece bile çok geldi bana ne kadarlık kart

• Armor msı giriş seviye soğutmalı modeli. Kasaya ek fan falan taknasınz belki faydası olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brnk kullanıcısına yanıt
    1700 tl alalı daha 1 hafta oldu

• Bu videoda adam toplar toplamaz 89 derece gibi degerlerde oynuyo sorun yok herhalde 😊https://youtu.be/98ujnl1_hW0

• Armor modeli için 1700 fazla olmuş 1400 civarına iniyor kasanızın soğutmasıda iyi değil gibi 90 nın altında tutmanız lazım.

• 3 tane cooler master fan var garip olan fpsi 60 sabitlersem 75 i geçmiyor sınirsızda 90 larda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire Rx 580 Nitro+ 4GB
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mrt21435 M kullanıcısına yanıt
    Ekran 60hz ise fps yi 80 e sabitleyin sürekli.
  • 75hz ekran kartı ayarlarındanmı sabitliycez

• Evet Oyun-Global Ayarlar-Kare hızı hedef kontrolü 90 yapın sabit.
  • Tmm teşekkür ederim yardımınız için

Monitorunuz kac Hz ise sabitleyerek oynayin. Bu sayede gereksiz isinmalardan kurtulursunuz. Kisa vadede sorun olmasa da 90derecede uzun sure calismasi problem yaratabilir.

3 fan var ama nasil yerlestirildi fanlar acaba? Ideal olan onde 2 fan iceriye serin hava verecek, arka ve ustten de sicak hava disari atilacak. Sizin duzeneginiz nedir?
  • CCaaNN kullanıcısına yanıt
    Benim kasanın sol tarafında 1 ön tarafında 1 arka tarafında 1 seklinde

Hangisi iceri hangisi disari? Yan taraftaki fan akisi bozuyor olabilir. Deneme sansiniz varsa yandaki fani iptal edip arka ve yukaridan disari cikacak, onden iceri girecek sekilde olcum yapar misiniz?
    Masanın kasa koyma yerindeki sol taraftaki tahtayı çıkarttım soldaki fana gelen taraf hava akışı düzeldi şuan fps 90 sabit şu anda 74 dereceyi geçmiyor witcher 3 ultra ayarda

Yardımıniz için sağolun

• Ben de 1070 armor var ama 65 dereceyi geçtiğini görmedim 3 senesi olucak

• Ben de ASUS Dual modelini kullanıyorum RX580'in. 90 bana epey fazla geldi. Misal FarCry Primal'da 66-69, Battlefield 1 66-68, Grim Dawn 65-70 derece arası kullanıyorum kartımı.

Kasanın ön kısmında içeriye doğru 3 tane 14cm fan, kasanın üzerinde de 2 tane 20cm fan var. İzmir/Karşıyaka'da ikamet ediyorum. Sıcaklıklar şimdiden bu şekilde, yazın herhalde bir 80 dereceyi görür kart. O zaman da MSI Afterburner ile fan hızını %100 yaparız mecburen, yaz boyu öyle çalışır

• %100 olunca benim ailem camdan felan bakıyo aşaağı ne çalışıyo diye kendimi havalimanında gibi hissediyom ama allahtan kulaklık var ses bana gelmiyo 😂

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.