Şimdi Ara

Rx480 mi r9 390 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu iki ekran kartından hangisini almak daha mantıklı performans açısından ?

• Rx480 çok daha az güç çekiyor ve overclock imkanı daha fazla. Performans açısındanda daha iyi deniyor. Yayın yasağı kalksın tam olarak o zaman öğreniriz herşeyi.
  • Rx480 şüphesiz küsüratsız:)
  • Ekran kartı çıksın öyle araştır kardeş. Bende baktım forumlar sadece tartışma dolu yarın yasak kalkar bakar bilgili, ilgili arkadaşlar. Acele etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l4her0 -- 28 Haziran 2016; 1:32:44 >
  • 480 istenen fiyatta gelmezse yani ben amazon da dahil en fazla 900 verebilirim sizce ikinci elde 550w 80+ güç kaynağına hangi ekran kartını önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan

480 istenen fiyatta gelmezse yani ben amazon da dahil en fazla 900 verebilirim sizce ikinci elde 550w 80+ güç kaynağına hangi ekran kartını önerirsiniz?
    390 son çıkan videolara göre yorum yaparsak sanırım biraz daha iyi ama overclock potansiyeli ve düşük güç tüketimi ile RX 480>R9 390
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrznBot

390 son çıkan videolara göre yorum yaparsak sanırım biraz daha iyi ama overclock potansiyeli ve düşük güç tüketimi ile RX 480>R9 390

Alıntıları Göster
    ne 390 nı sakın ama sakın 480 varken 390 nın adını anmanız hata.. ha karta kötü demiyorum taş gibi kart ama artık demode

• quote:

Orijinalden alıntı: lucifer_s

ne 390 nı sakın ama sakın 480 varken 390 nın adını anmanız hata.. ha karta kötü demiyorum taş gibi kart ama artık demode

Alıntıları Göster
    Rx480
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

Rx480

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Rx 480 çıktı fiyatıda belli zaten kararlar aynımıdır ona göre rx480 alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynszr34 -- 1 Temmuz 2016; 1:11:20 >
  • elektrik faturasini bizzat kendin ödemiyorsan ve gerçekten 500-600 lira gibi bir fiyata sifir r9 390 da alinabilir. oc konusunda rx 480 daha iyi falan da degil 6pin ve pci'den asiri yükleniyor ve oc potansiyeli 0 falan. bence iyi fiyata gtx 970 bulunursa en mantiklisi. 1080p'de iki yil daha high-orta oynatir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snip5r

elektrik faturasini bizzat kendin ödemiyorsan ve gerçekten 500-600 lira gibi bir fiyata sifir r9 390 da alinabilir. oc konusunda rx 480 daha iyi falan da degil 6pin ve pci'den asiri yükleniyor ve oc potansiyeli 0 falan. bence iyi fiyata gtx 970 bulunursa en mantiklisi. 1080p'de iki yil daha high-orta oynatir.
    6700k , 32gb , 780TI SC ACX kullanan biri 2560x1440 monitörde 1 generasyon daha beklemesi doğru karar galiba kendimce bu seneyide pas geçeyim HBM belleklere zıplarız.
  • snip5r S kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: snip5r

elektrik faturasini bizzat kendin ödemiyorsan ve gerçekten 500-600 lira gibi bir fiyata sifir r9 390 da alinabilir. oc konusunda rx 480 daha iyi falan da degil 6pin ve pci'den asiri yükleniyor ve oc potansiyeli 0 falan. bence iyi fiyata gtx 970 bulunursa en mantiklisi. 1080p'de iki yil daha high-orta oynatir.

sıfır r9 390 500-600tl? nerde tam olarak bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 2 Temmuz 2016; 17:39:33 >
  • Gtx 1060 bekleyin 390 artık çöp zaten rx480 de beklenenden pahalı girdi üretici sürümleri 1200 lira civarı olacak kartın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl200016

Gtx 1060 bekleyin 390 artık çöp zaten rx480 de beklenenden pahalı girdi üretici sürümleri 1200 lira civarı olacak kartın

1060 çıkınca direk referans versiyonunumu almalıyım yoksa özel soğutmalı olanlarınımı beklemeliyim ?
  • Şimdi işin garibi nvidia nın bu seneki referans soğutması da güzel performans veriyor .
    Bence arada 100 liradan fazla fark olursa referans al geç Ha ama 100 liranın altında fark olursa üretici sürümü daha avantajlidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanSüperKahraman

Şimdi işin garibi nvidia nın bu seneki referans soğutması da güzel performans veriyor .
    Bence arada 100 liradan fazla fark olursa referans al geç Ha ama 100 liranın altında fark olursa üretici sürümü daha avantajlidir
    rx 480e pahalı deyip gtx 1060 alın demek hangi mantık ? o kart 300 dolardan pahalı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laertes34

ikisi de leş çünkü ikisi de AMD

tamam o zaman sen git leş olmayan 3.5gb ramli cwli kartı al. fanboy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Alıntıları Göster
    390'a eski, demode, artık alınmaz diyen kişilere akıl sır ermiyor gerçekten. sanarsın hepsi 1080 kullanıyor :) 480 serisi kartlar daha düşük güç tüketimiyle gelecek, bu da demek ki daha az ısınacak. performans açısından 390 veya 960 civarında bişey olacağa benziyor.. oc potansiyeli daha yüksek evet, ama gerek nm gerek mimarisi gerek saf gpu belli.. oc ederek 1080 veya titan ayarına çıkmayacağına göre çok da önemli değil. oc yaparak da kartın ömrünü kısaltmaya gerek yok bence.. daha az elektrik, daha az soğutma masrafı ve daha yeni mimari için 480 alınması daha mantıklı.. Ama benim tercihim 390 veya 390x olur.. daha oturmuş yaygınlaşmış bi kart.. her bileşen için bunu düşünüyorum. yeni ürünleri değil de, mevcut en sondan bir önceki teknolojiyi kullanmak daha mantııklı, hem iyidir hem ucuzlar.. tabi bu benim görüşüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

quote:

Alıntıları Göster
    Suan icin ikiside alinmaz. Ozel sogutuculu RX 480 ve Gtx 1060 beklenmeli, 1060'in hem perf. hemde enerji verimliligi nedeniyle RX 480'e tokat indirmesi beklenen bir sey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asisvénia

Suan icin ikiside alinmaz. Ozel sogutuculu RX 480 ve Gtx 1060 beklenmeli, 1060'in hem perf. hemde enerji verimliligi nedeniyle RX 480'e tokat indirmesi beklenen bir sey.

Evet malesef 10xx serisi 390 ve 4xx serisini geride bırakacak. İçim kan ağlayarak amd'nin bu hallerini izliyorum yıllardır.. nerde o athlon çıktığında inteli ezdiğimiz zamanlar.. 1 tane rx 480 üret, test et bak bakalım 1080 ayarında mı? değilse daha iyisini yap arkadaş, dimi ama..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.