Şimdi Ara

RX8-GOLF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi başlığı görünce baya bir alakasız diyceksiniz biliyorum :D, şöyle özetliyim her gün 90 kilometre yol giden biriyim daha doğrusu haftanın 5 günü fakat bazı günler arabasız gitme opsiyonum var, şimdi elimizde golf tdi var 75bin bide 2. el mazda rx8 var 50 bin 45 bin civarı, biri 6 7 litre yakarken diğeri 15 16 litre falan yakıyo bildiğim kadarıyla. Şimdi benim gönlüm rx8 den yana fakat yakıt durumu malum biraz sıkıntılı fakat araba golfe oranla çok daha ucuz, hesaplamalarla birlikte bana yardımcı olabilicek varmı ?

• rx8 in motoru bildigimiz motor sistemlerinden farklı hem yag yakar hem de cok kısa ömürlü olur
    tamamen keyfiyattan alıyım biniyim masrafı ne olursa olsun dersen olabilir ama alıyım sorunsuzca kullanayım dersen yaklaşma
  • Golf 75 bin liraya satılır 1 Allah'ın kulu çıkıp "Pahalı!" demez.

Garibim Civic 60 bine satılır, "Bu paraya araba mı olur!" damgası yer.

Ben size hem ekonomi, hem spor önereyim en iyisi.

Sıfırı 55 bin lira

2. eli 40 bin lira olan CRZ önereyim.

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4397361
  • zaten bende bunları merak ediyordum şimdi alınacak 2. el 50 bin 60 bin km civarında birşey olur desek, bundan sonraki motorun kullanımında sorun çıkar mı yada motor ömrü ne kadardır bunu merak ediyorum
  • Rx-8 ve günde 90 km giderken veya gelirken iterseniz belki olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayseride uzaktan bir tanıdıgım motoru bitik bir rx8 alıp 7-8bin tl ye rektefe ettirmişti 4000km sonra tekrar motor bitik şekilde sattı aracı
  • Neden atraksyon arıyorsunuz :D :D 15.000Tl civarı az yakan araba alın kilometreyi onunla yapın geri kalan 50.000 veya ne kadar kalıyorsa hafta sonu zevk için bineceğiniz aracı alın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • günde 100 lira yakıt harcarım diyorsan rx 8 çok iyi fikir.
  • Tavsiyem mazdaclubtr ye Bi göz atın
    Burada "abi o motor 40.000 kmde biter yasa" çıkar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorunu, benzinini bir yana bıraktım, Rx8 ile günde 100 km giderseniz, sizi işinizden çok bu araba yorar. İşe gidip gelmek için kullanacaksanız hiç girmeyin o topa.
  • Rx-8 günlük kullanıma uygun bir araç değil bizim ülkemizde
  • haftada 3 gün giderim onu bir şekilde azaltma ihtimalim var fakat ben şunu merak ediyorum, diyelim 40 bin liraya aldım bu arabanın bana yıllık masrafı benzin dahil ne kadar olur ? golf alsam onun ne kadar olur ?
  • Bu 40.000km olayını kim ortaya attı çok merak ediyorum. Önce "40.000km'de motor biter" diyen adamdan uzak duracaksın, kulaktan dolma internet bilgisidir. Düşük motor/yüksek güç kombinasyonlu çoğu motor gibi yağ yakar. Yağının ve filtlerinin normal araca göre daha sık aralıkla kontrol edilmesi gerektiğini ben mazda forumundan okudum, benim bilgim de oradan okuduğum kadar. Mazda forumlarını inceleyin.
  • Amerikada 100.000 mil (160.000 Km) garanti verilen bir motora kim ne mantıkla 40.000'de biter diyor anlamıyorum. Bitirmek isteyen adama hangi marka olsa dayanmaz.
    Rx-8 süper bir araç, araca az para ayırıp, spor zevkininden mahrum olmak istemeyen kişiler için üretilmiş. Fakat günlük kullanıma ne kadar uygun olure orası tartışılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.