Şimdi Ara

Ryzen 1600 AF 12 Nm sıcaklığın her programda farklı gösterilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 hafta önce aldım işlemciyi. İlk taktığımda böyle bir sorun yoktu . Kaliteli bir termal macunum var . 3, 5 gün kullandıktan sonra dedim ki şu termal macunu süreyim. Markası Cooler Master Mastergel Pro . Gayet düzgün uyguladım herhangi bir sorun olmadan. Ama sıcaklık değerlerine baktığımda boşta;
    Core temp : 32
    Aida64:24-25
    HWMonitor: 32
    BİOS: 24-26

Söküp geri takma işini yapmadan önce böyle bir sorunum yoktu. Boşta 28 30 derece arası gösteriyordu ve hepsi aynıydı. Ayrıca stress testi yapınca değerler sapıtıyor yükselip 10 derece birden düşüyor falan . Kesinlikle kararlı değil . Anakartım A320 chipset ve 3000 mhz 8*2 ramlere sahibim. Var mı sorunun kaynağını bilen ? Ryzen 1600 AF 12 Nm sıcaklığın her programda farklı gösterilmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lipton78 -- 11 Mayıs 2020; 7:44:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Anakart ve HDD 32 gösterirken cpuyu 24 25 gösteren program da problemi ararım hwinfo64 dene birde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya bir saçmalık var sıcaklıklarda . Biosum falan güncel . Yok mu bir fikri olan yardımcı olucak ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En güvenilir kaynak Ryzen Master.
  • Aida64 bilgisayar>algılayıcı'ya gir."CPU" ve "CPU diyot" ısılarına bak.
    "CPU" ısısı anakart tarafından ölçülen işlemci/soket ısısı, diğer "CPU diyot" ise işlemci çekirdek sıcaklığıdır.

Coretemp'teki sıcaklık ile aida64 cpu diyot sıcaklığı aynı olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 12 Mayıs 2020; 4:11:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.