Şimdi Ara

Ryzen 1800X, oyun ve benchmarklar - Yeni Bios 1107 - Ramler 3733 Mhz'e çıktı !!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.658
Cevap
12
Favori
48.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler. 4GHZ hedefin varsa kesinlike 1800x veya 1700x öneririm. 3.8/3.9 GHZ da yeter dersen R7 1700 tam bir fiyat/performans canavarı
  • Hocam bir sey merak ettim hani min 137 demis RE7 de bir oyun mesela 1080p de 100 lu fps lere duusncr üzülüyor musunuz? 144 olmasi lazim diye OC veya ayar dusurme olayi oluyor mu? Su siralar biraz azaldi cok sukur de 970 kullaniyorum, fraps/afterburner ile tanistigim günden beri fps/gpu/cpu kullanimina bakmaktan oyun oynama zevkim yari yariya azaldi belki de..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhano

Ben de tam tersi düşürdüm voltajları :)

İşlemci hızını 4ghze çektim, ramler şu anda 3500Mhz cl16 çalışıyor, 1,375v ile. Şu anda bir stabilite sorunu gözükmüyor.

Ryzen 1800X, oyun ve benchmarklar - Yeni Bios 1107 - Ramler 3733 Mhz'e çıktı !!!

Bu da benim kasa, ferah ferah

Ryzen 1800X, oyun ve benchmarklar - Yeni Bios 1107 - Ramler 3733 Mhz'e çıktı !!!

kasanı çok beğendim güle güle kullan hayırlı olsun

• fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    yok bekir kardeşe sordum da araya senide aldım boşuna 2 mesaj olmasın diye yine de teşekkürler cevap için bende 1800x alacağım işlemciyi oc pek sevmem ama almışken tepe model olsun 7 yıl gidiyor bende baksana
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    oo süper o zaman üstad valla çok iyi

bunlarda benim zamanında acemi iken yaptığım dandik o.c ler

http://i.hizliresim.com/aLnD1d.jpg

http://i.hizliresim.com/NpL4Ok.jpg

http://i.hizliresim.com/kbMgXv.jpg

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    sendeki işlemciyi ben günlük 4ghz 1 yıl kullandım bir kere bile beni yolda bırakmadı
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Selam, bana sordunuz herhalde :) henüz beklediğim monitorler piyasaya çıkmadı, bu nedenle şimdilik böyle sorunlarım yok ama alacağım zaten monitor refresh rate 100 ve gsyncli olacak gibi duruyor. 100 fps, gsync ve yüksek çözünürlük (ultra wide monitor düşünüyorum) bana daha uygun. Şimdi bile 1080p ekranda nvidia dsr ile 4k oyun oynamayı tercih ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkürler üstad, 4 sene geçmişti pc yi son upgrade edeli, bu sene biraz kökten değişiklik yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    doğrudur zamanının oc rekortmeni bir işlemci o ben hiç oc yapmadım geçenlerde merak sardım 7 yıl sonra biosdan oc profilinden yaptım 3.7 ghz de çalıştı dedim sorun yok elle yapayım birde 3.9 yaptım açıldı test yaparken gitti ısılarda fazla değildi ama bios falan kitlendi baya uğraştım pili çıkarıp kurtardım tam bilmeyince olmuyor oc kendi programı var anakartın ama onu da kuramıyorum w7 uyumlu w10 a olmuyor bir daha da dokunmadım stok fan zaten hala
  • batuhano B kullanıcısına yanıt
    tam kökten olmuş valla

sorunsuz ve mavi ekransız günler dilerim

darısı bize artık

bizde artık kökten mi tohumdan mı değişiklik yapsak
    üstünden çok zaman geçti ben o işlemciden sonra 7 sefer nasip oldu pc değiştirdim

zaman sessiz testere kıtır kıtır kesiyor

bende de vistada sorun olmuştu

zaten mici amca sabıkalı

o zamanlar çok merak idim pardusta kurmuştum linuxta sadece mac kuramadım çok uğraşmıştım ama olmadı

micinin işletim sisteminde dökülen amd 965 b.e işlemci

pardusta lünuxta çoşuyordu resmen

neyse eskilere gittim yine
    wista hataydı zaten yok ettiler ben ona hiç bulaşmadım gördüm bulaşanların acılarını çünkü pardusta lünuxta un kendi hatası hiç gelişmediler meydan ms ye kaldı ama okadarda kötü değil bence xp olsun w 7 olsun
    aynen o zamanlara mici gibi amd tarafında anakartlar çok iyi değildi sata portunda bide usb sorun yaşadım

bi tek asrock kullanmak nasip olmadı

asus giga msı hemen hemen her modeli kullandım
    asusdan şaşmadım ilk işlemcim amd sempron du adını yanlış yazdım sanırım gerçi güzel arkadaş kazığıydı zayıf sisteme acemilikten baya para vermiştim sonrası öğrenince kazık yemekten kurtulduk tabi internet alışverişi yaygınlaşınca etraftaki çakallar bir bir battı millet akıllanınca neyse insan illa bir kazık yiyor işi öğrenene kadar
    valla yaşım ortaya çıkacak ama ben ilk işlemcimi hatırlamıyorum ki

zaman su gibi geçiyor

ne günlerde ms dosta komut girip mortal kombat oynardım saatlerce

pentium herhalde 1993 lise bitmişti unv kazanmıştım o gün bu gündür cebelleşiyoruz

bu piyasa çok bozuktu ben çok uğraştım kimseye yamul yapmamaya ama imkansızlıklar

bu sebepten dolayı çok iş değiştirdim piyasada çok o bahsetiğiniz türden insanlar var

ALLAH kimseyi düşürmesin bu şekilde insanların eline
    yaş sorun değil 72 doğumluyum ben yaş uçtu gidiyor da ben fazla pc değiştirmedim temiz kullanırım üzmem sanırım ondan sorma benim arkadaşın dükkanıydı ne kazıklar gördüm ben utandım o utanmadı millete kazık atmaktan sonuç patladı bazılarına çabuk gösterir Allah
    vay üstad sende bizim ekoldensin arada 4 yaş var ABİM sin

ALLAH nice uzun ömürler versin bizlere

kimsenin ahı kimsede kalmıyor

benim de çalıştığım çoğu şirket battı hep mazlumun ahını almak çok kötü
    amin inşallah aynen öyle eskidik artık alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demiş atalarımız neyse arkadaşın konuyu bozmayalım yeter bukadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 9 Nisan 2017; 2:40:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

amin inşallah aynen öyle eskidik artık alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demiş atalarımız neyse arkadaşın konuyu bozmayalım yeter bukadar

Valla, yorumlarınızı okuyordum ne güzel sohbet ediyordunuz. Abilerime benden bi maden suyu

• BalistikBomba B kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim üstad sanada afiyet olsun madem suyu

sorun değil ama ABİMİN de dediği gibi sayfayı çok rahatsız ettik

konuyu açan kardeşimize ayıp olur saygısızlık olur
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.