Şimdi Ara

Ryzen 5 1400 Gtx 1070 darboğaz yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorum başlıktadır şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

• Bazı oyunlarda yapması kuvvetle muhtemel belki hız aşırtma ile bir miktar önüne geçilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Bazı oyunlarda yapması kuvvetle muhtemel belki hız aşırtma ile bir miktar önüne geçilir.
    yüzde kaçlık bi kayıp yaşarım?
  • Overclock ister

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el mi alıcaksın ?
    Komple baştan mı toplayacaksın yoksa elinde r5 1400 halihazırda var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

2.el mi alıcaksın ?
    Komple baştan mı toplayacaksın yoksa elinde r5 1400 halihazırda var mı?
    şuan ki sistemim

ryzen 5 1400

16 gb 3000mhz ram

gtx 1070 rog strix

eğer işlemcim 1070e yetmiyor ve bana fps kaybı yaşatıyor ise üst model bi işlemci alırım. OC yapmak istemiyorum, zaten çoğu oyunda 60 fps alıyorum fakat monitörüm 144hz olduğu için bazı oyunlarda darboğaz kaynaklı 130-140 fps alacakken 80-100 alıyorsam yükseltmek istiyorum. çok iyi ifade edemedim kendimi :D
  • oikawai O kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, ryzen 5 1400 144hz e göre bir işlemci değil, oc yapsanız da alamazsınız zaten 144hz.
    Darboğaz yapar yani işlemci değişimi şart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oikawai

şuan ki sistemim

ryzen 5 1400

16 gb 3000mhz ram

gtx 1070 rog strix

eğer işlemcim 1070e yetmiyor ve bana fps kaybı yaşatıyor ise üst model bi işlemci alırım. OC yapmak istemiyorum, zaten çoğu oyunda 60 fps alıyorum fakat monitörüm 144hz olduğu için bazı oyunlarda darboğaz kaynaklı 130-140 fps alacakken 80-100 alıyorsam yükseltmek istiyorum. çok iyi ifade edemedim kendimi :D

Alıntıları Göster
    Ryzen ların frekans tavan boşluğu maalesef düşük, çok fazla hız aşırtmaya el verişli değiller. İnternette ryzen 1400 oc denemelerine göz atabilirsiniz, ancak standar soğutucu varsa da bu da imkansız hale geliyor zira soğutması oldukça başarsız amd stok fanlarının.

Eğer soğutmanız varsa hali hazırda hazır damping yapılmış ryzen 1600 e 600 tl gibi bir rakamla sahip olabilirsiniz, biraz hız aşırtma ile 1070 i problemsiz kullanım imkanı sağlar. Ben henüz 1600 e geçtim 200ge varken, sıvı soğutma ile 4 ghz seviyelerine hız aşırtma uyguladım Vega 56 ile kayıpsız BF1 oynayabiliyorum 64 kişilik sunucularda.

• 1400 1070 besler

1070 1080p de bile 144hz veremez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1700x falan geçmeyi denesene.

• 1.4 v ile 4 ghz e oc yap . Devam et. Ama sanmiyorum ki bf5 de yeterli olsun . Bf 5 de mutlaka darbogaz yapacaktir. En azindan bana yetmezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    R6 Siege ,Fortnite , Pubg, Overwatch, Apex ,Cs GO lol, dota, compaaiv oynlarda kiminde ayar kısarak alır 144 fpsyi. Single oyunlarda 80 fps bana yetiyor hareketli oyunlarda. Strateji oyunlaında 60 fps dahi kafi.
  • Hafif yapacaktır maalesefki o.c siz garanti yapar bf5 gibi oyunlarda

• 3600e geçilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ac odysseyde %40 50 gpu görürsün qwgfqwg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.