5600x alın. yayın derdınız varsa 3080 ile cayır cayır yayın yaparsınız. extra bütçe ayırmaya gerek yok |
Ryzen 5 5600x vs. Ryzen 7 5800x (2. sayfa)
-
-
Oynadıkça mutlu olacaksanız 5600x gayet yeterli. Hatta 3600 bile işinizi görür. Ama amaç almak ise 5800x kesmez sonuçta 1 kere alıyoruz -
Yayın yapacaksan 5900x ya da 3900x al -
quote:
Orijinalden alıntı: LeftEyeNineAhahah vallahi öyle, bir gidip bakayım ya.
Galiba geliş gidiş 5600x alacağım, bakacağım nasıl streaming oluyor. Olmuyorsa oyun odaklı takılıp "bunla olmuyormuş" diye satıp iyisini alacağım.
Alıntıları Gösterstreaming mtreaming bana yabancı bir kelime ama ekran kartıyla da yapılabiliyor diye biliyorum o da yaparım belki diye gerek yok bence render işlemcisi gibi 5800 5900 diye çıkmana.al en ucuzunu bekle kullan şimdi anakart sende nasılsa.
ikincisi 5600x x6 ama x8 3700x'ten bi farkı yok.timespy testinde hafif az alıyor yani bunlar direkt işlemci testleri işin içine ekran kartı katmadan oyunda zaten iyi.cinebench mi oynayacan derler ya onu bile oynasan 3700x x8 ayarında.
-
Teşekkürler, mantıklı bir çıkarım bu.
-
Böylesi bir sisteme 5800X yakışır. İçerik üretme de işin içine giriyor madem fazladan çekirdek ve izleğin avantajı olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdilik 5600x al, ilerde güncelleme opsiyonun var..
-
arkadaşlar bu yayın muhabbeti beni ayrıca güldürüyor, allah aşkına twitchte 7/24 yayın yapan çoğu kişinin pc özellikleri çok daha zayıf olmasına rağmen adamlar 1080p yayını kasmadan yaparken 5600x le yayın zor falan yazanlara gülüyorum. Bu işlerden azıcık anlayan streamlerde encoder olarak nvidia kart sahiplerinin nvenc kullanarak ekran kartı üzerinden yayın yaptığını ve yükün çoğunu ekran kartının yaptığını bile bilmiyor. Bırakın artık bu boş lafları oyun ve stream yapacak kişi için 5600x gayet yeterli. emin olun 3-4 sene sonra zaten bu işlemcilerin hiçbirisi kalmayacak ddr5 ramler ve anakartlar ve diğer işlemcilere geçeceğiz. Bana göre şuan 5800x iş amaçlı kullanılmayacaksa tamamen israf.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X