Şimdi Ara

ryzen 5 işlemci ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa herkeze. 2 hafta önce yeni bir pc topladım sistem özelliklerim şu şekilde; ryzen 5 3600. rx5500xt. msı b450m a pro max. 8gb ram. arkadaşlar canımı sıkan konu şu. işlemcim oyun falan açık değilken durduk yere sıcaklığı 55-65 derece arası gidip geliyor. pubg açıkkende 70-84 derece falan bu sabah biara 90 dereceyi görmüştü. bir hevesle topladım pcyi endişelenşyorum işlemcide bir sıkıntımı var diye. kasada sıvı soğutma falan yok işlemcinin kendi stok fanı var. bir arkadaşım bana güçlü bir işlemci olduğu için o değerleri görmen normal dedi. ama endişeleniyorum hala lütfen yardımcı olabilirmisinz. ryzen 5 3600 sahibi olanlar lütfen yardım edin

• Bende şuan stok fanla kullanıyorum pubg da 63 dereceyi geçmedi boşta da 40-55 arası takılıyor. Biosa gir frekansı 41.00 yap voltajı 1.15 yap pbo açıktır onuda kapat . Ben bu şekilde kullanıyorum performansından eksilmesi yok .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dark x128 yorumuma bakın

• Ben ryzen 2600 kullanıyorum benim yük testlerinde 100 gördüğü oluyordu bios ayarlarindan AMD cbs core performance boost kapattım. Oyunlarda sadece 1-2 FPS düştü ama sıcaklık yük altında 70 dereceleri geçmedi denemenizi tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 7500F Isınma Problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.