Şimdi Ara

s.a iyi akşamlar charım hakkında yorum yaparsanız sevinirim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlardayım k.o yok bu gecelik charım hakkında görüşlerinizi bekliyorum,
    SERVER:pathos
    nick:jubeii
    itemler:
    2xw.e
    2xroc
    lupus pendant +1 (paramun için) günde 20 saat paramundayım
    belt yeni sash of sarrow
    +7 mirage sword +7 raptor +7 exp deep scar +7 toto +7 no rb 1h giga ,
    +7 shel set
    gpryhon armor set

15.günüm bugün charı aldığımda char 62 %30 du şuan 68 %70 300 ac wolf str ile def 1205 ap raptor ile 2350
    9 gün gold pre var son3 gün kala platinum pre alıp 80 gidiyorum hayırlısıyla lupusun yerine wp +2 veya +1
    belt glas belt olucak şimdden yorumlarınız için teşekkürler

• sıradan
  • hoş char bi +8 silahın eksik bide +8 shell set takılarda bi sorun yok bence dedigin gibi kolyeyide degiştikten sonra...
  • ss koysaydın ii olurdu.
  • +8 Raptor Al tamamdır Veya +7 Giga 2h
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

hoş char bi +8 silahın eksik bide +8 shell set takılarda bi sorun yok bence dedigin gibi kolyeyide degiştikten sonra...

böle herşeye bişey buluonuz ya öle tak die +8shell set +8 weapon olurmu sende bol galiba git verde onunda olsun adam char tanıtıor birisi sıradan der birisi yok +7 deil +8 olsaydı der senin charın nasıl acaba +7dual cleaver +7fp setmi herşey zamanla olur kardeşim +7 blade axeye şükreden biri +8 ii leri kullanıp deiştirmeye başlar buna emin ol herşey zamanla oluor sadece kendini zamanın akışına bırak...

• h.olsun ins 80 e varirsin sapa saglam bu gidisle varirsin kesn
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o raptor,giga,toto,deep,ms hepsi çok gereksiz.bende toto +3 reb. ve +7 hanguk yapmaya çalış.+3 reb. raptordan daha iyi bence

denediğimden öyle söylüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.