Şimdi Ara

S.Arabistan fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suudi arabistandan bir psp sipariş edeeceğim. fiyatlar ortalama kaç ytl?
    hafıza kartıı gelmezse gittigidiyordan 30 ytl ye 4gb kart alacağım(sahte heralde)

• Alacagınız fiyat usaden ucuz olmayacağı kesin, ayrıca arabistan ucuz bir ülke degildir.
  • ameikadan tanıdığım yok. yakın akrabalarımdan biri yurtdışında o da arabistanda. bilen veya oradan alan biri varsa lütfen fiyat söylesin.
    yinede sağol
  • turkiyedeki fiyati gayet ucuz. Burda bilinen bir yerden al sorun yasamassin.
  • uppidi
  • bencede Türkiye içinde güzel bir yerden bulabilme şansın daha yüksek,hemde uygun fiyata
  • neresi mesela? ankarada oturuyorum. garanti önemli değil. nasıl olsa downgrade yapacağım. durum böyleyken downgrade yapıp veren ucuza bir yer söyleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ırmak toyslandi bir araştır derim internetten
  • Dubaide su an slim piano black 185usd:) bende almayi planliyorum. asagi yukari arabistanda da aynidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feliciade

Dubaide su an slim piano black 185usd:) bende almayi planliyorum. asagi yukari arabistanda da aynidir.

bende dubai diyecektim orda hakkaten ucuz...
  • usa de 169 dolar
  • 200 ytl ye sıfır psp slim duymuştum s. arabistanda
  • bakalım ordan gelmezse türkiyeden uygun bulup kırdırıp alcağım.
    almayı düşündüğüm ürün de bu.
    http://urun.gittigidiyor.com/4-GB-SONY-MEMORY-STICK-PRO-DUO-4GB-KARGO-BIZDEN_W0QQidZZ11747714

fiyata bakarsak büyük ihtimal sahte.
  • Benim bi arkadaşımın kuzeni getittirmişti s.arabistan dan geçen sene fat modeli 200 ytl ye aldı
  • ben taylanddan 2 tane psp slim lite + 2tane 4 gb sony orjinal kart 400 usdye getirttim
  • ARK.LARR BENDE DUBAİ DEN GETİRTTİREBİLME İHTİMALİM WAR ORDAKİ FİYAT NE KADAR DIR SİZCE (SLİM)İÇİN....ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERR....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mıke34

ARK.LARR BENDE DUBAİ DEN GETİRTTİREBİLME İHTİMALİM WAR ORDAKİ FİYAT NE KADAR DIR SİZCE (SLİM)İÇİN....ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERR....

Arkadaşım bu başlık altındaki yazıları okusan fiyat vermişler zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: jamez

200 ytl ye sıfır psp slim duymuştum s. arabistanda

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1200384&productid=oyunpspset1

Bu fiyat çok mu abartı banamı öyle geldi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: DH|UnderTaker

sahte kart almayın sonra çok pişman olursunuz

ben sahte kart kullandım hiç bir sorun yaşamadım ha tabiki orjinal kadar hızlı olmuyo ayrı bi konu
  • 240-260 civarı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.