Şimdi Ara

S.E K700İ KULLANANLAR..K700İ NİN KALİTESİNİ BİLENLER..BUYRUN Bİ BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR HEM UCUZ HEMDE ÖZELLİK OLARAK PİYASADAKİ BENCE EN İYİ TEL K700İ PAZAR GÜNÜ ALACAKTIM KAMERASINA Bİ BAKTIM Bİ RESİM ÇEKTİM NERDEYSE İĞRENÇTİ AMA TEL YAKLAŞIK 2 YILLIK ACABA TELDENMİYDİ KISACASI BU TELEFONU BANA TAVSİYE EDERMİSİNİZ BİDE KAMERASI KAÇ MEGAPİXEL BİLENLER KULLANANLAR YARDIMCI OLSUN.HALA 2 GÜNÜM VAR BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_ceran -- 4 Ağustos 2006; 18:29:14 >

• K700i zamanının en iyi telefonlarındandı. Şu an sahip olduğu teknoloji günümüzün telefonlarına göre geride kaldı.

K700i 0.3 Megapiksel kameraya sahip. Bu da maksimum 640x480 çözünürlüğe kadar fotoğraf çekebildiği anlamına geliyor. Kısacası kamerasından çok iyi performans beklemek çok yanlış olur.
  • Kamerasını ve 41mb hafızasını önemsemezsen şu anki telefonlarla başedebilecek özelliklere sahip.Bu arada geniş bir arşivimiz var.İmzamdan inceleyebilirsin.
  • topic ine baktım kamerası 640*480 yazmışsın ama 1024*768 e yükseltilebilri yazmışsın bu olay nasıl oluyo kamerasını arttırabiliyomusun 1,3 mp yapabilirmiyiz onu benim için 41 mb yeterli ama kamerası kötü kamera sorun olur
  • K700 alalı 1-2 hafta oldu,
    telefonla fotoğraf çekeceksen MP3 dinleyeceksen bu telefonu sakın alma fotoğraf kalitesi düşük arttırılilir hafıza yok
    ama benim gibi telefonu telefon amacıyla kullanacaksan tavsiye ederim
    şık kullanımı kolay menü geçişleri hızlı radyosu iyi
    java var oyun felan yükleyebilirsin telefon defteri 500 kişilik her kişiye 4-5 tel email felan kaydedebiliyosun resim ekleyebiliyosun
    internette fiyatı 390 YTL civarında fiyatı fazlasıyla makul
  • k750i al kvk olursa pahallı ama diğerleri 550 ytl ye bile bulursun onu da kasko yaptırırsın 25 ytlye 1 yıllık oldu bitti... almışken iyi al para yok diyorsan 2 ay daha bekle öle al kolay gele...
  • bence de k700 alacağına ikinci el k750 al daha iyi...
  • k700i bence gayet iyi bir tel eski olmasına
    rağmen bence tek kötü özelliği hafıza kartı desteklememesi
    kamerasıda gayet iyi bence ama sen kamerasını yeni tellerle
    kıyaslıyosan tabiki iğrenç
  • dostum hafıza kartı+kaliteli kamera+kaliteli mp3 gibi özellikler hemen hemen herkesin telefonunda olmasını istediği özellikler....yeni ürünlerin çıkarak eski ürünlerin değer kaybetmesini de gözönünde bulundurursak k750 almak daha mantıklı olur bence arkadaş için...
    quote:

Orjinalden alıntı: ceza keskinkılıç

k700i bence gayet iyi bir tel eski olmasına
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenanmavzer

dostum hafıza kartı+kaliteli kamera+kaliteli mp3 gibi özellikler hemen hemen herkesin telefonunda olmasını istediği özellikler....yeni ürünlerin çıkarak eski ürünlerin değer kaybetmesini de gözönünde bulundurursak k750 almak daha mantıklı olur bence arkadaş için...
    quote:

Orjinalden alıntı: ceza keskinkılıç

k700i bence gayet iyi bir tel eski olmasına

+1 Bu durumda zaten en doğru seçim olarak önüne k750 çıkıyor arkadaşın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.