Simdi yavuzbah ucuz milliyetciligin saibeyle hicbir ilgisi yok,birak bunlari..ben aslinda 1 yil oncesine kadar takmiyordum boyle seyleri ama artik degil simdi surayi bir oku bakalim,sona bir cevap ver
---------------------------------- nick :fkoral valla devrede koptum ance geliyorum. malesef beşiktaş atladı turu artık bundan sonra dua edelim bazı futbolcuları sakatlansın ayakları filan kırılsında bizde ligimizde şampiyon olalım ki olacağızda.
beşiktaş taraftarı 17 dakka bize küfür etti biz onları destekleyeceği ölemi aman allahım bu ne miliyetçilik böle gözlerim yaşaşrdı dua ediyorum tribünleri çöksünde hepsinin galatasaraya küfür eden dilleri enkazın altında parçalansın.
ayrıcaaaaa senin o ultralığı dediğin kavramın edını ağzına doğru olarak ultrAslan diye al al ki benim için son derece önemli ve kutsal değerleri göz önünde bulundurarak birbirimize girmeyelim ultrAslan ok? -------------------------------------
bunlar ultraaslanmis!!!bunlar olsa olsa ultra travesti olur...baska biri soyle demis
-------------------------- bejeke nin elenmesini istiyorum çünkü galatasaray uefa kupasını tr kupasını ve şampiyonluk kupasını 3 kupayı birden aldığı yıl tek bir maçını erteletmedi oysa beşiktaş bu hafta ligin en zor deplasmanı olan diyarbakır deplasmanını erteletti bu beni onlara kıl etmeye yetiyor. (suraya bir cevap yaziyim,daha gecen hafta denizli macini erteleten sirf korktuklari icin kendileri,sampiyonlar liginde oynarken nerdeyse butun lig maclarini erteletende kendileri,hadi onu gecelim bu erteleme modasini icat edende gs,ondan once boyle birsey yoktu)
zavalli gsli devam etmis yazmaya.. zaten sırf bu olay için değil eskidende ilerlemelerini istemiyordum şimdide istemiyorum yuannlarla çekler kardeşlerimiz sayılır.
Daha tonla var,simdi bunlar ****** ***** cocuklari degilde kim.Ben gs uefayi aldigin da ziplayip havalara ucuyordum,arti gs de 3 yil B takimda basket oynamis adamim ,kendimi bildim bileli Besiktasliyim ama hicbir zaman fanatik olmadim..Birde beni tehditlerin sokmez,ne dusunuyorsam onu yazarim anladinmi beni ne banlayabilirsin(proxy altindayim) ne de bana yazacagim seyi soyleyebilirsin..Yerim senin tehditlerini ben,ban yapta gorelim nasil banliyormussun..
Bi tarafı kalkmış beşiktaşlı modeli... Bu sene bir çok yerde rastlayabilirsiniz bu modellere...
valla 1-2 yildir senin gibi bi tarafi kalkmis modeller etraftaydi,bu yil sonunda bi taraflarinizi indirdik,birakta birazda sevinelim..Kiskancliktan catliyacaginiza,insan olun tebrik etmeyi ogrenin..Bukemediginiz bilegi opeceksiniz..o kadar
ALEMIN KRALI BESIKTAS
aslinda senin gibi saibelilerin problemi bu dunyada kazanmaninda kaybetmeninde kabullenilmesi gerektigidir..Sizin bilmediginiz sey bu..Usteki hayvan musfettelerinin yazisini okudun,adam o kadar insanliktan cikmiski,Besiktas taraftari icin stad coksun enkaz altinda kalip hepsi parcalansin diyor..Yani sonucta bu bir mactir,rekabettir vs.. diye dusunmuyor.Tipik gsli felsefesi..KAZANMAK ICIN HER YOL MUBAHTIR (Fatih Terim in muthis sozu)Biz Besiktas olarak bu yuzden buyuguz,biz kazanmak kadar kaybetmeyi kabullenmeyi de erdemlik sayan bir camianin uyesiyiz.Sizin gibi cirkef degiliz.Besiktas in camiasinin agirligindan,efendiliginden yararlanip bugune kadar cok hakkini sampiyonluklarini calip gaspettiniz..Yeter artik.Besiktas kazandikca sizin ne mal oldugunuz daha iyi piyasaya cikiyor.devam edecekte..Ah birde Besiktas bir elense kina yakacaksiniz o zaman..Sizmi Turksunuz?Klubunuzun tarihini kimler tarafindan kuruldugunuda iyi okuyun belki bugun neden boyle oldugunuzun sorusunun cevabi daha acik ortaya cikacaktir..
Kardeşim ne diyorsun sen be!!! Bu forumda beni bilenler gülüyordur sana şimdi...
Evet theDarkTemplar'ı daha önceki tartışmalardan tanırım.Kendisi Fb'li bir forumdaşımızdır.Her ne kadar sert tartışmalar olduysada küfür eden birine raslamadım.
Ama senin gibilerin forumda bulunmaya hakkı yok.2 tane topic açıp millete küfür edip buna göz yumulacağını sanmıyordun heral.
en iyisimi spor felan izlemeyeceksiniz :-) birakacaksiniz takimlari kendi halinde, ilerleyecek spor'umuz. konu basligi da felaket yani. bu tarzda yazilan yazilari yazanlari dikkate almamak gerek. lakin soylemden edemeyecegim, yapilan sohbetlerden kulak misafiri oldugum kadari ile bjk, macta yapmis oldugu tezahurat ile gs'li taraftara iade nezaketinde bulunmuş saniyorum :-hatirlarsaniz, gs'nin maclarinda taraftlar icerisinde milliyetcilik ruhu ile fb'li ve bjk'li degil her kulupten desek yeridir taraftar vardi. tabi fanatikler, boyle bşr durumda tum basariyi gs'ye mal edip, kufuru de saga sola atarlar ise boyle karsilik bulurlar gibi duyumlari sizlerle paylasmak istedim. kotu bir olay, fanatiklik rezalet, her nedense en guzel sozler tam tersine isliyor bu memlekette (ata'nin spor ile ilgili sozleri) ehe.. bayanlar ne der_? : ortada bir top var, pesinden deli gibi kosuyorlar :-)))) ne anliyorlar bu futboldan ehe.. benden +1 :-)))) hak vermemek mumkun degil..
Minusman psikolojik sorunların mı var?
hehehehehehe
minusman başlıgındaki o ****** kelimesinin ne anlama geldigini biliyormusun senin sulalendeki galatasaraylıyada gidiyor bu yazdıgın terbiyeni takın ya bunu okuyanlar senin anana bacına küfür yazsaydı senin tepkin ne olurdu ayıp bee yazdıgın dün akşam bir galatasaraylı olarak beşiktaşla gurur duyduk bugün senin yazınla senden nefret edecek kadar kızdım avrupa kupası maçında kimse rakip taraftarı desteklemez böyleleri varsa bile bunlara kulak tıkayacaksın arkadaş ayrıca minusman diger forumda yazdıkların çok terbiyesizce orada sanane ne yazarlarsa yazsınlar orada giripte ne bakıyon o zaman zaten ve dün aksamki maç esnasında dikkat ettim beşiktaş taraftarları küfür ediyor sen maçta takımını destekle onlara moral kaynagı ol ama nafile neredeyse adamlar 4-3 e getiriyordu maçı ve son olarak sende medeniyet olsa o hakareti yapmazdın bundan böyle yazdıklarına dikkat et senin ne oldugunu bütün forum biliyor artık
böyle bir topic hala nasıl silinmedi? bu ifade özgürlüğü değilki sadece hakaret ama daha önce de hakarete izin vermiştiniz,doğru unutmuşum
yuhhh yaaa
Anlamaığım bir şey var.. GS zirvedeyken bunu kıskanan bu tarz tavır takınan BJK taraftarı hiç yok muydu?? Vardı elbette.. Ama bu bütün BJK taraftarlarını bağlamazdı. Şimdi de aynı şekilde 3-5 tane kendini bilmezin laflarını baz alıp ortalığı ayağa kaldırıyorsun. Şimdi buradaki bütün GS ve FB taraftarlarını zan altında bırakıyorsun. Kusura bakma ama senin gibi BJK taraftarı olmaz. Ortada fol yok yumurta yok sen kalkmışsın olay çıkartmaya. Başka bir yerden aldığın bir yazıyla gelmiş burda insanlara hakaret yağdırıyorsun. BJK taraftarıyım diyorsun ama kalkmış burda BJK adına anti-sempati topluyorsun. Bu mudur yani?? Git kardeşim bu lafları yazan insanlarla muhattap ol, burayı neden meşgul ediyorsun?? Eğer bir kaç topic açıp okursan göreceksin ki forumdaki FB GS TS'li ne kadar taraftar varsa BJK'ye başarı dilemiş sonrasında da tebrik etmiştir. Sense kalmış burda oraya buraya kin saçıyorsun. Git kardeşim kim sana hakaret ettiyse oraya yaz yazacağını....
Bolum Albayimiz Konuyu gormemis yada biraz uzak kalmis olabilir onun yerine bu topige ben el atiyorum izninizle arkadaslar :-)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme