Bildirim
S. Gökçen Aktarma 40dk yeterli olur mu
JACK & JONES JORLINEN BLEND KNIT SS POLO SN Triko Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBXX951L
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Yetisemessin ucak taksiye yapmaya baslayinca herkes aynı anda kalkıyor sen inmrye calisacaksın araclar dolana kadar hareket etmiyor. sonra transite geceksin saw yolcu sayısı yeni havalimani yuzunden oldukca arttı. Riske girme. -
Üzülerek söylüyorum inşallah olmaz ama pegasusa binip de rötar yapmadı çok şükür dediğim bir kez olmuştur en az on kez rötar yapmıştır saatinde kalkarsa şaşırıyorum ve artık anadolujette de aynı sıkıntı başladı inşallah ankaradan binceniz uçak değil de istanbuldaki uçak rötar yapar yetişmeniz çok zor malesef neden ankaradan istanbula daha erken saate almadınız çok uçuş var halbuki -
Sınav takvimi belli değildi alırken, gideceğim güne sınav koymuşlar. O yüzden böyle oldu. Hannover biletini 1€ ceza ile iade edip thy’den aldım. Teşekkürler ilginiz için -
İyi yolculuklar -
1 euro ceza ile nasıl iade edebildiniz? -
Kampanyadan 1€+vergiler’e almıştım bileti ondan
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X