Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (107. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.113
Cevap
80
Favori
91.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu dualsense ile pcden oynayamiyorum sorunu yasayipta cozebilen var mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • R.Karaeski kullanıcısına yanıt

DualsenseX ile denemiştim sorun yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun hikayesi güzel aslında karakterleri tanımak isimleri aklınıza kazımak şart wild island a gelince baya bilgi sahibi oluyoruz. Yalnız oyunun başında gerçekleşen olayda adamın çocuğu, köpeği falan ölse çok farklı şeyler konuşuyor olurduk.
    Npc lere kim kimdir sorularının hepsini sorun güzel anlatıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Kasım 2024; 21:11:31 >
  • kocankoi kullanıcısına yanıt

Açıkçası Stalker 2 ye başlarken standart bir Çernobil fantezisi diye başlamıştım. Hikayesini de bu bağlamda yine tek düze sayılan bir şeydir sanmıştım. Ama oyunda bahsettiğim bölümlere geldikçe hikayesinin daha farklı olduğunu anladım biraz. Sizde tesadüf bunları yazınca aydınlanma yaşadım oyun hakkında :D İlk oyun ve ana karakterimiz Strelok mükemmel duruyor hikaye olarak ben mutlaka bakacağım bu Stalker evreni hikayesine. Önereceğiniz bir kanal falan var mı baştan sona güzel anlatan? Zaten bu yazdıklarınızı öğrendikten sonra oyundaki bazı sahneler ve isimler tam olarak oturdu. Bence Stalker'ın hikayesini bilmek gerekiyor =,)

• Baya uzun kompleks bir hikayesi vardır aslında Stalker'ın. Olaylarıda gerçek olaylara dayanır zaten oyunlarındaki mekanlar da gerçek mekanlardan alınmadır. Valla youtube'a hakim değilim eskiden beri bildiğim bir kaç kişinin oyun kanalına bakıyorum bazen o kadar. Ama bence aratırsanız bulursunuz Türkiye'de Stalker hikayesini anlatan bile vardır mutlaka.

Yazdıkça aklıma gelen daha bir çok hikaye kısmı oldu hepsini yazsam yetmez buralar. Bir de insan okuyacak sonuçta bunu diyerek yazmadım. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)  Youtube'dan bakın, bahsettiğim karakterlere birlikte bir kaçını daha göreceksiniz aynı zamanda zaten 2. oyunu oynadığını daha iyi anlarsınız. Aklınıza takılan merak ettiğiniz karakter olursa da fan yapımı wiki'den bakabilirsiniz

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)
    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)stalker.fandom.com
    S.T.A.L.K.E.R. Wiki
    https://stalker.fandom.com/wiki/S.T.A.L.K.E.R._Wiki

• S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

Yapmayım şunu dedim ama tutamadım kendimi S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• Starborn kullanıcısına yanıt

Bu silahı sırf görünüşü için kullanmak istiyorum hep

• Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt

Keskinlik ayarı oyunda adı ama onla alakası yokmuş. Ben onu %100 yaptım sizdeki olay olmadı. Başka oyunda %100 yapınca sizin dediğiniz gibi görüntü oluyordu ama bunda öyle olmuyormuş. Bu durumda sizde başka bir sıkıntı var. Bir olasılık belki diğer ayarların duruma göre bu ayar bunu yapıyorda olabilir.

Bu arada dün ve bugün gelen yama fps düşüş sorunu kesinlikle çözmemiş. Aynen devam ediyor. Hatta bende eskiden sadece karargahlar da oluyordu şimdi görevler sırasında bir kaç defa oldu. Bir de eskiden olduğunda en fazla 30-40 saniye süren sonra düzelen fps düşüşü şimdi daha uzun sürüyor.

Yama sorunları çözmemiş görünüyor.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

Ben de üstlerde hala 5 fps düştüğü oluyor.

• Bu arkadaşın Elden Ring videoları da güzel

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)MOZEKUMAyoutube
    Vodka sizin dostunuzdur. - Bir Zone Atasözü Katıl Butonu ve Extraları İçin: https://www.youtube.com/channel/UC1bhBTiv7GXr7KhIOr7gnXw/join Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for Fair Use for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and more. No copyright infringement intended. The clips used in this video are brief and edited, usually with narration playing over it or showing amounts needed to make my point. I do not own or claim to own the rights to footage. This video is considered Fair Use by YouTube and Federal Copyright Law. For further proof and information on Fair Use, please refer to: https://www.copyright.gov/legislation/ Arkada kullanılan şarkılar: https://www.youtube.com/watch?v=aIpDvXACjJ8
    https://www.youtube.com/watch?si=xtW7k2cKk5UV8XBz&v=fqWrIMTmphc&feature=youtu.be

• kocankoi kullanıcısına yanıt

Az önce bir kaç video baktım ilk oyunların sonları çok farklıymış çok güzel cidden. Anlattığınız gibi çok karmaşık bir hikayesi var deniliyor karmaşıklığı olayların çokluğu sanırım. Çok teşekkürler oyunu odun gibi oynamaktan kurtardınız farkında olmadan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63526B2C0 -- 1 Aralık 2024; 0:6:29 >
  • Hell-Riegel kullanıcısına yanıt

Teşekkürler S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

Maalesef halen DS desteği gelmedi. DSX veya DS4W kullanmak zorundasınız.

Bunlarda da PS arayüzü ile değil, Xbox arayüzü ile kullanacak şekilde ayar yapmak zorundasınız. DS arayüzü çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 30 Kasım 2024; 22:47:57 >
  • Fixledik dedikleri buglar duruyor. Hala elime gökten random silah düşüyor :)

Sebebi kontrolcüymüş. Kontrolcü varsa yakınlarda yada spawn mı oluyorsa işte bu bug oluyormuş.

Neyse beleş silah bereket versin :)

Sultanın gemisinde ki Side questl buglı. görevi alır almaz fail oluyor. Gemidekiler saldırıyor sonra.

Yolda giderken başka bir side questde denk geldim. Adamı kitli kaldıkları yerden çıkartmadan önce adamla konuşmadım diye görev bitmiyor.

Ana görev buglanmasında side 'lara çok takılmıyorum.

Oyun hiç çökmüyordu patchlerden sonra oda başladı.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Valla gamepad ile oynanan oyunlar oynanıyor. Ben 2020'den beri gamepad ile oynuyorum PC'de. 2005'lerdeki mouse klavye FPS oyuncusuyum. Metrolar preyler call of duty'ler killzone'lar. Gelmiş geçmiş bütün FPS'ler diyeyim. Mouse klavye ile bu saatten sonra oyun oynamam ben. Yayılıcam kanepeme. HDR Oled televizyonumda, tavana Dolby Atmos kurulumumla oyunun içine giricem. O kadar grafik için ses için koca salon kurdum ben mouse klavye sandalye başında nedir bu saatten sonra. Bu oyun bunu sağlamalı. 10 senedir oyunlar sağlıyor. En ince deadzone, sensitivitysine kadar. Sağlayacak arkadaş. Mouse klavye sandalye oyunculuğu benim için 10 sene önce gömülmüş teknoloji. 10 senedir mis gibi bunları yapan oyunlar var. Ayıp yani. Yapacak. Yoksa yokum ben. Doğulu stüdyoymuş batılı stüdyoymuş anlamam yani. Cd Projekt, Techland mis gibi yaptı hepsini. Benim elimde o gamepad akacak. Stalker 2'nin gamepad desteği rezalet. Rewasd kullanıyorum en üst seviye ücretli kullanıyorum. En ince ayarları denedim, 0.1 nanometre deadzone ayarıma rağmen kütttttük gibi oyun. Ayıp yani böyle bir gamepad desteği olmaz. Baş parmağım ağrıdı ya bu oyunda. Ben deadzone takıntısı insanım Elite Series 2 ile böyle iğrenç bir destek görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Aralık 2024; 1:10:14 >

ds4 windows yazıp indir dostum. sonrasında google a stalker 2 ds4 icon yaz nexus sitesine yonlendirecek ordaki yamayı indir ds4 e çeviriyor tüm tuşları.

• S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

Bu silahtaki scope çift mi? Eğer öyle ise üsteki merceğe nasıl geçiyoruz ?

• shupusbu kullanıcısına yanıt

Az önce bana da gökten shotgun geldi :D Etrafta düşman haydutlar dışında birileri yoktu Sultan'ın gemisinde ki yan görevleri yapıyordum.

Sultan'ın yan görevlerini bitirdim, yazdığınız kitli kalan Stalker'larıda kurtardım bende hiç sıkıntı çıkartmadı. Şimdiye kadar karşılaştığım tek bug elime shotgun gelmesi oldu görevlerde falan sıkıntı yaşamadım, yaşamamda umarım şanslı taraftayım galiba S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• Yine bug olurmu acaba diye korka korka sircaa ya geldim arkamdan buda gelmiş bug beklerken rat geldi saldırmıyor uslu uslu duruyor.

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    Dlss kapalı mı ultrada ort 69 hocam

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.