Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (108. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ferhatugur
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.110
Cevap
80
Favori
91.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Su ratlerin saldiri sekilleri beni cildirtiyor abi zipliyor kanguru gibi tekme salliyor. Yeminle bir daha gsc ekibi köln e gamescom a gelirse bende ayni sekilde ziplayan fare atacagim tepelerine nasilsa sehirde heryerde bolca var. Oyunda en tav oldugum düsman sekli bir bu digeride kontrolör sanki fd god mübarek.

• Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt

redditte konuşulana göre silahlarda scope değiştirme yok, sadece görüntü olarak koymuşlar ama geçiş yapılamıyor.

• SIRCAA görevinden sonra

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Kimyasal tesise gitmeden önce zalissyaya gittim ilk düşman dalgasını halledip Gaffer ve Warlock görevlerini yaptıktan sonra yatakta yatan Lens'in yanındaki Mykolayich den ameliyat kiti görevini alıp giderken 2. düşman saldırısı başlıyor ve kitin yeri haritadan siliniyor onu almayıncada kapıda bir npc duruyor içeri girilmiyor kitin olduğu yer mavi ünlem onu aldıktan sonra npc gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Aralık 2024; 9:14:44 >

• Şu oyunun çıkışından bu yana 150-160GB (Steam) download yapıp-yapmama kararsızlığımda kesinlikle buralara bakmadan karar vermem lazımmış. Ne zaman DH foruma baksam (oyuna 1.0.1, 1.0.2 patch gelmesine rağmen) daha aynı hatalardan işlemci/Ram/ekran kartı kaynaklı performans sorunları ani fps kayıpları havadan silah düşmesi npc/yaratık spawn sorunları görev ilerleyişini etkileyen hatalar vs vs bahsediliyor ya STALKER 2 indirmekte soğuyorum vazgeçiyorum. Buraya yazılan sorunlar hatalar çözüm yolları bilgi verilmesi çok iyi oluyor, da yani ben en iyisi 3. büyük yamayı bekleyeyim bari  v1.0.3'de aranızda olurum STALKER dostlarım...

• Ravenholm kullanıcısına yanıt

Techpowerup incelemesinde nvidia frame gen. etkinse oyunda pda (harita) açınca FG kapanıyor pdayı kapatınca tekrar FG açılıyor bu da vram şişmesine sebep oluyor denmekte.

TPU aynı durumun fsr 3.1 ilede olduğunu yazmış evet haritayı açınca FSR FG de devredışı kalıp kapatınca yeniden açılıyor ama vram kullanımında 100mb lık bir oynama dahi olmuyor 7-8gb arasında kalıyor 20gb lık kartta yani yerde var daha fazlasını kullansa.

TPU birde fsr fg nin bazen açılsada etkinleşmediğini oyunu kapatıp açınca düzeldiğini yazmış ben amd kartla bu sorunu hiç yaşamadım alt tab yaparken fg kapatıyorum bazen donma yapıyor oyuna geçince yeniden açıyorum hep çalışıyor yalnız bu konuda nvidia kullanan biri böyle birşey yazmıştı. TPU demek fsr testinide nvidia kart ile yapıyor.

Kartınız nvidia ise sürücü güncellemesi bekleyin dlss de ram şişiriyor diyor kullanıcılar TPU böyle birşey yazmamış ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Aralık 2024; 9:51:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yedi mührün altında görevinde bunker a girince görünmez birşey öldürüyor beni. Bugmu bu başına gelen varmı

• Gamepass üzerinden oyunu güncelleyemiyorum bizim tarafımızda bir hata oluştu diyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?

• NeCRiS kullanıcısına yanıt

Geçiliyor. Açık dünya oyun sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 1 Aralık 2024; 11:41:51 >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt

Dün bu şekilde sorun yoktu. Günlük veya şuan yaşanan bir sorun olabilir.

• Sıradan bir yan görev sonrası ben:

Güzel bir yapay zekâ çalışması yapmışlar;

Sora AIyoutube
    S.T.A.L.K.E.R - 1980's Live-Action Movie 🚀 Help us reach 100000 subscribers by subscribing and hitting the bell 🔔. Your support means a lot! 👍 If you liked it, smash the like button, comment, and share! 🎉 Thanks for watching! 😊 https://www.fiverr.com/hyperbius/create-viral-ai-movie-trailer-for-youtube - Want same videos? Order it!
    https://www.youtube.com/watch?v=r6KBwBMG1ac

Bu da Tarkovsky'nin filmi, izlemek isteyen olursa;

Hayırlısı Böyleymişyoutube
    Stalker TÜRKÇE ALTYAZILI | FULL MOVIE | Directed by Andrey Tarkovsky Türkçe altyazılı Stalker izle Arkady ve Boris Strugatsky'nin "Yol Kenarında Piknik" adlı romanından uyarlanmıştır. Dünya üzerinde bilinmeyen nedenlerle ortaya çıkan Bölge, burada meydana gelen açıklanamayan olaylarla dikkat çekiyor. Bölge'nin merkezinde insana istediği her şeyi veren bir şeyin olduğu söylentisi yayıldı. Ancak Bölge'de kalmak ölümcül olduğundan sıkı bir şekilde korunuyor. Oraya, her biri kendi sebepleriyle, Yazar ve Profesör giderler, Stalker onları gizemli merkeze götürür, Bölge'yi hisseder ve anlar... IMDb puanı: 8,1 Üretim yılı: 1979 Yönetmen: Andrey Tarkovsky Yazan: Strugatsky Boris, Strugatsky Arkady Müzik: Artemyev Eduard Operatör: Knyazhinsky Alexander Yapım Tasarımcısı: Andrey Tarkovsky Oyuncular: Nikolay Grinko, Anatoly Solonitsyn, Alisa Freindlich, Alexander Kaidanovsky #movie #stalker #russianmovie
    https://www.youtube.com/watch?v=HO6f2SUkww0

• Bu arfitact lari rastgele mi veriyor pintipanda ya radrasyon korumasi ust duzey artifact cikti ayni yerden bana zayif olanini verdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Oyunda ilerme şekline ve görev sonrası tercihlere göre oyunda bir çok şey değişiyor gibi. Arfitact ona göre değişiyor olabilir. Mesela bana dün bir görev sonrası bir zuladan 2 adet arfitact çıktı. Ama baktım işime yarayacak gibi değiller sattım.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Birinci videonun kapak görsenindeki yaratıklar yüzünden oyuna ve yapanlara baya bir sövmüşlüğüm var. Bir görev sırasında aynı anda 2 adet geldi. Zaten birtanesi ile uğraşmak zorlarken 2 tanesi canıma okuyup durmuştu.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Adam akilli bir arfitact cikmadi hep satiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bu oyunu bitiremeyeceğim sanırım ne zaman hevesle oyuna girsem yarım saat içinde oyundan atıyor zaten 2-3 günde 1 hevesim geliyor :D

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Oyunu şimdi açtım açar açmaz gölgelendirme ekranından sonra devam ete tıklayınca çıkan yükleme ekranında Arfitact hepsini elden çıkarma diğer eşyalar seni Radyasyondan korumaz yazdı. Bu kadar da tesadüf denk gelemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda dokularda git gel oluyor.

• Oyun cok iyi acayip sürükleyici.Bence cok iyi cıkış yapti. Keşif dünyasi ilgi cekici !

• Bu modu kurdum dayanamayıp, 2 parça bişey atıyoruz çantaya hemen ağırlık yapıyor.

Satıcılardan bişey almak veya tamir ettirmek çok pahalı ama para kazanmak da zor değil, artifact toplayıp satmak iyi para getiriyor.

nexus mods :: s.t.a.l.k.e.r. 2: heart of chornobyl
    No (or reduced) weight for ammo nades meds and food
    https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/45
  • Benim oyun güzelleştikçe diğer arkadaşlarınki kötüleşiyor. Enteresan.

Oyunda 90 saati devirdim, hâlâ bir sorun yok. Oyun ilk patch ile daha akıcı hâle geldi, nadir olan anlık ve saniyelik bile olmayan ufak takılmalar da gitti. Bundan sonrası benim için quest hataları, silah eskimesinin azaltılması (bunun için mod kullanıyorum), alım satım işlerinin biraz daha kârlı olması. Dnipro isimli silahı geliştireceğim diye üzerine yüklediğim 30 kiloluk teçhizat ile birlikte öldürdüğüm adamı 1.1 km taşıdım. Adam hayattayken bu kadar gezmemiştir.

@Noctivagant En zorda oynuyorum, evet iki tanesiyle mücadele etmek zor ama oyun da zor zaten. Öyle ateş ede ede gitmemelisiniz, hangi özelliğini kullanıyorsa ona göre taktik geliştirmelisiniz. Yerdeki silahları kullanıyorsa ateş etme bittiğinde silahları yerden alabilirsiniz, elinizdeki silahı düşürüyorsa görev silahına geçersiniz, böylece elinizden silahı düşüremez çünkü görev silahları envanterden kaybolmuyor. Ya da bıçağa geçersiniz, bıçak da düşmüyor. Ya da bombaya geçersiniz çünkü bomba da düşmüyor. Bazen yolda hızlı giderken hasar alıyorum, kanama oluyor bozuk oyun diyen bir arkadaş vardı meselâ heh. Parçalanmış cam anomalisinden bahsediyordu bu arkadaş ve çevresinden dolaşmak çok rahat mümkün iken yürüyerek ya da çömelerek içinden hasar almadan da geçebiliyorsunuz.

Biraz fazla rahata alışmışız, göreve gideceğimiz yeri çizgilerle gösterilmesine alışmış kafayı kullanmayı unutmuşuz sanki.

Dün maksimum Endurance veren ama Radiation'ı da maksimum yükselten legendary artifact buldum. Herhâlde 50. artifact'im falandır. Sanırım siz power play oynuyorsunuz, sağdan soldan gördüğünüz artifact'leri çıkarmaya çalışıyorsunuz. Sürekli save/load yapmak yerine para lâzımsa para hilesi kullanın, belli bir item lâzımsa item hilesi kullanın o zaman. En azından rastlantı eseri olabilecek şeyleri tetiklemek için uğraşarak zaman kaybetmemiş olursunuz.

Armor'daki artifact slotları ile ilgili de keşfedeceğiniz şeyler var ama gerçekten merak ediyorum, kaç kişi keşfetmeden oyunu bitirecek diye.

@ürüng ayıg toyon Bir yayıncıda gördükten sonra bunun %50 versiyonunu ben de kullanmaya başladım. %10'u abartı olur mu acaba, bilemedim. 4 tane orta seviye Weight veren artifact ve zırhtaki %10 ağırlık ile karakterimiz 112 kg taşıyabiliyor. Envanter çok dolunca bu artifact'lere geçiyorum ama sırtımızda 8-10 tane silah, 1000-1500 tane mermi taşımak da pek gerçekçi gelmiyor. Bunları taşımadan da tamiratı kurtaramıyoruz. Son yamalar ile birlikte tamirat %30 ucuzlamış. Ancak insanın tamir fiyatları aklına gelince iyi silah/zırh kullanası gelmiyor. Size de silahların eskimesini yavaşlatan modu tavsiye ederim. Şimdilik memnunum.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.