Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: alex59
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.110
Cevap
80
Favori
91.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Main quest buga girmiş gibi duruyor hocam. Belki haydutların temizlenmesine falan yardım etmediğiniz çin albay ölmüş olabilir mi acaba? Birde o albay sanırım bu görevinizden önce gittiğiniz yıkık dökük bir karakoldaydı. Tekrar oraya gidip kontrol edin belki oralardadır S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• condemned890 kullanıcısına yanıt

Pusulada böyle gözükür.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Aralık 2024; 17:57:38 >
  • kocankoi kullanıcısına yanıt

Albay yerinde duruyor konuşmuyor gidince. O kadar ilerledim çok kötü oldu.

• Tipini sevdiğim

Uzak çizimler idare eder

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• NeCRiS kullanıcısına yanıt

Aslında o görevler oyunun çok başları hocam. Bence çok geride değilse o görevden hemen öncesi kayıta dönmeyi deneyin.

• Çantanın ağırlık kapasitesi cidden yetersiz. Demin bir ara Ağırlık kapasitesi 100 kg oldu dedim bir eşya aldım heralde o da kapasiteyi 100 çıkartı ama 2 dakika sürdü. Bir baktım karakterim hareket etmiyor. Açtım çantayı 85 KG ağırlık var üstümde ve 100 olan kapasite 80 düşmüş.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Ben %10 kurdum baya abartı oldu. %50'yi kuracağım

• Oyunu sevip de teknik sorunlardan dolayı oynayamayanlar için Stalker'ın Anomaly ve Gamma versiyonlarını söylemiştim. Oyun nasıl bir şey bakmak isterseniz Gamma'nın en son versiyonunu oynayan Klean isimli Twitch yayıncısı şu an yayında.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)twitch
    Klean - Twitch
    https://www.twitch.tv/klean

Stamina yok sanki. Bu oyundada olmamalıydı bence.

• Starborn kullanıcısına yanıt

Olmaz olur mu, sol en alttaki bar stamina barı. Bu oyunda olması gerektiği gibi değil, zıplamaya ve melee'ye bir bar, yani bütün stamina'nın %30'u gidiyor.

• Görevler ile ilgili bir güncelleme henüz gelmedi sanırım. Bende ki bazı yan görevler hala Bug'lı şekilde bekliyor bakalım. Arena görevi hala ilerlemiyor mesela. Bazı görevleri tamamladığım halde görev listemde veya haritada görünüyor. Şimdilik sadece getir götür yan görevlerinde hata gördüm. Ana görevlerde bir hata ile karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 1 Aralık 2024; 19:8:14 >

Ona baktım ama azalmıyordu dikkatli bakınca çok yavaşça azaldığını gördüm. İlk oyun çıktığı zaman stamina hızlı bir şekilde azalsada kimse rahatsız olmazdı aslında ama günümüzde çok çabuk sıkılıyor insanlar mesela zorluk seviyesi en düşükte çanta ve staminada esneklik olmalıydı.

@Gwynbleidd.

2 güncellemede görevlerle ilgiliydi aslında 2 gün başka görevler yaptım kendi kendine açılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Aralık 2024; 19:57:56 >
  • kocankoi kullanıcısına yanıt

Öyle de epey bi açık dünyada gezmiştim :(

• Oyun acayip hatalı. Bugün 2-3 saat oynayayım dedim tam 5 kez çöktü. Son güncellemeyi de yaptım ama oyun gerçekten bombok. Bug'ı falan geçtim hatta yüklenmeyen kaplamaları da geçtim tırıst. 2 pc de oynuyoruz biri 4060 ti diğeri 3060 ti. i5 12-13 nesil. Ama inanılmaz fps düşüşleri ve anlık droplar. 4060 ti'de maks. 75-90 arasını gördük en düşük 45-55 arası. 3060 ti ise 50-60 max..

Büyük ihtimalle ilerleyen zamanlarda oynayacağım.

• Bugün 5 saat boyunca gamepass üzerinden oynadım oyun ne çöktü ne de garip fps düşüşleri yaşadı. Sorun yaşayanlara sabırlar diliyorum.

Sistem win 10

Ryzen 7 5700x

32 gb ram

Rtx 3090

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anbilivıbıl -- 1 Aralık 2024; 20:10:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • şu hile olan mod ları kurup nasıl zevk alıyorsunuz cidden ilginç.

• Starborn kullanıcısına yanıt

boyle simgeli adama gidiyorum ama travel kısmı cıkmıyor. daha hala acemi map indeyim. ondan olabilir mi ? ilerleyince mi başlayacak fast travel özelligi ?

• condemned890 kullanıcısına yanıt

İlk bölgedesiniz zaten, açmadığınız yere nasıl hızlı seyahat edeceksiniz?

• Çeviriler süper, random gülüşü bile çevirmişler S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• The Alim kullanıcısına yanıt
    Bende envanteri acip kapatinca saniyelik sapitiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.