< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (111. sayfa)
-
-
İlk yükleyeceğim mod anomalilere yaklaşınca çıkan bip sesi kapatma işkence oldu benim için odaklanamıyorum hiçbirşeye o ses varken. nexus mods :: s.t.a.l.k.e.r. 2: heart of chornobylAxxii's Anomaly Beep Disablerhttps://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/37
Bu arada 452KB güncelleme indirdi steam.
Çok güzel oldu be ben ortamın sesini duymak için müzikleri bile kapatıyorum şimdi anomalilerin sesinide duymaya başladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 1 Aralık 2024; 21:39:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
sadece bölgeden bölgeye ziyaret için mi varlar _? mesela eski degirmen diye bir yer var oraya gitmek istiyorum oraya götürmüyor mu ? bölgeden bölgeye mi ziyaret var sadece ?
-
-
nexus mods :: s.t.a.l.k.e.r. 2: heart of chornobylLedge Grabbing by Kennymylennyhttps://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/204?tab=files&file_id=826
Tırmanma modu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 1 Aralık 2024; 22:6:19 > -
Mouse bazen donuyor saga sola donmuyor karakter harita acinca duzeliyor boyle seyler oldumu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tırsmayacak gibi değil. Ayak sesleri ayrı olay. Kendini ele veriypr. Bir el bombası yettiquote:
Orijinalden alıntı: GOKHAN 07
Tirstim ben bundan 8 tane pompali mermiyle anca öldü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sesten bende çok şikayetçiyim ama bunu kapatınca da yaklaşıp yaklaşmadığımızı zor anlamıyor muyuz? Cihaz öttüğü halde canımı zor kurtarıyorum bazen
-
Parlaklık gama ayarlarını falan yapın karanlık olmasın hem ses hem görüntü kendini belli ediyor hepsi. Çok rahatlıyorsunuz özellikle benim gibi uzun süre oynadıysanız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu en zorda oynayıp da bloodsuckerlar karşısında saç baş yolmayan var mı? Biraz önce göreve giderken 2 tane birden çıktı karşıma. Yan tarafta da 6 tane stalker spawn oldu ben birinle savaşırken 1 tanesi bile 6 kişiyi pert etti. Bir bloodsuckerı öldürene kadar bütün mermi bitti zaten öbüründen kaçmak zorunda kaldım o kadar lootu bırakıp.
-
oyunda muhafaza üssüne girince içerde düşman sınırsız mı ? zaton bölgesinde var bir tane girince dibimde sonsuz asker spawn oluyor gibi.
-
Hangi bölgedesiniz hocam. Ben bloodsuckerları en rahat SPSA-14 shotgunı ile alıyorum. Art arda seri ateş edebiliyor, eritiyor resmen
-
Oyunda bir yere kadar keşif çok keyifli oluyor ama ana hikayede bir yerden sonra öyle sürükleyici oluyor ki keşfin üstüne çıkıyor. Şuan geldiğim yerde tempo biraz düştü hatta bilinçli yapmışlar gibi bunu iyide oldu tüm blueprintleri bulmak istiyorum çok acayip yerlere koymuşlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En zorda oynuyorum ayni anda 3 tanesini öldürdüm. kocankoi arkadasin bahsettigi gibi SPSA-14 yada noscope svd yada m39 emr ile eritebilirsiniz. Fakat ben tek öldürürken zorlanmiyorum ama ücünü öldürürken bir kamyonun üstüne cikip öldürdüm hic hasar yemeden Saldiri sablonlari belli oldugu icin uzaklasip geliyor arada ciglik basip tekrar gidiyorlar öldürmesi kolay oluyor. Birden fazla bloodsucker icin en ideali yüksek bir yere cikmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 2 Aralık 2024; 2:2:42 > -
Bir tanede 7900xtx alın kenarda dursun nvidia tarafı düzelene kadar oynayın oyununuzu.
-
-
Batak arazide blueprint ve silah bırakmışım :( Gitmesi çok uğraştırıcı, Acemi bölgeye geri geldim ben. Bir daha da işim düşmeyecek herhalde oraya, üzdü.
İşin garini, ben oradayken zula işareti filan yoktu. Şimdi Zula işaretide var. Bilgiyi sonradan başka yerden aldım herhalde.
Böyle durumda insan bir araç, bir fast travel arıyor işte.
-
Hangi blueprint varmis hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zırh update, Aramid lining ingilizcesi.
-
Kayaların arasında zor bir yerdeydi zaten orasıda olamaz dediğim yerde oluyor bu bp ler ana görev için bir karakterin mekana giriyorum borunun altında duvardaki açıklıktan girdiğim yerden falan çıkıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X