< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (112. sayfa)
-
-
Bende de, burada kesin bir şey var dediğim yerlerden elim boş dönüyorum :)
-
Beni en çok geren unsur oyunda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de oyunu Harddiske kurmuşum. Üç gündür neden donuyor, geç açılıyor diyorum. Güncelleme yapıp, m2 ssd ye attım. Oyun yağ gibi.
Rtx 3060 4k herşey orta ayarda dlls performans. Gayet yetiyor bana. Ekran kartımı 5xxx serisine kadar değişmeyeceğim. O zaman da emekliye ayırırız artık.
Ayrıca her açılışta gölgelendirme iptali için YouTube da stalker 2 için ayarlar var. Engine.ini dosyası oluşturup içine bir konut yazılıyor. Bende artık 2 dkda oyuna giriliyor.
Fakat bu oyunu yapanlar bu ayarları neden yapmadılar. Anlaşılmaz bir durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 2 Aralık 2024; 9:52:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.0.2 yaması gamepass e geldi mi arkadaşlar.
arkadaş cidden korsan forever ya. oyunu gamepass ile oynuyordum, son yama sonrası bile oyunda performans sorunları bitmemişti. sürekli kasmalar donmalar bilmem ne. gittim oyunun korsanını indirdim bu sefer, saatlerdir oynuyorum ve sıfır takılma. oyun bütün ayarlar ultrada 80 fps'de yağ gibi akıyor. gel de orijinal oyuna para ver şimdi.
-
Gog sürüm mü steam mi indirdiniz? Gog sürüm gamepass ile aynı geldi bana. Steam sürüm indirip de uğraşasım da kalmadı. Heves gitti yani salak saçma fps drop oluyor hayvan gibi sistemle. PC'den soğuttu aveller.
evet gog sürüm indirdim
-
Orjinal oyunlar arka planda sürekli kimlik doğrulama vs ile uğraştığı için maalesef neredeyse tüm oyunlarda aynı durum söz konusu. Bir çok arkadaşım sizler gibi oyunu orjinal alıyor, ancak korsandan oynuyor.
-
Hocam 3060 için grafik ayarlarınızı paylaşabilir misiniz? 3060 Ti kullanıyorum. Ben ellemedim ama yüksekte şu an. Ve 60-70 arası fps alırken anlık droplarla 35-45e düşüyor. Sonra oyundan atıyor beni.
Bir de her oyuna girdiğimde bu gölgelendirme zımbırtısını bekliyorum. Söylediğiniz iyi oldu akşam ilk önce bunu halletmem gerek.
-
Oyunda fast travel var diye biliyorum. Rehbere gidip 750 kupon veriyorsun sanırım götürüyorlar.
Biliyorum. Demek istediğim o değil. Her bölgeye fast travel yok.
-
1.02 yamasıyla baya bir stabil oldu oyun tabi optimize mod da kurulu, fener açıtığımızda objelerin arkasındaki gölgelerin olmaması bu yılda nedir hala anlamış değilim. Mod ile açtım ambiyans değişti vallahi.
Fakat çevre dinamiği yaşamı ilk oyunlardan çok uzak zaten çalışmıyormuşta mod kurduk ama bir farklılık görmedim sanki. Saçma sapan arkanda veya önünde doğmuyorlar bir anda onu düzeltiyorsun modla.
Daha baya bir güncelleme şart 😔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 2 Aralık 2024; 12:15:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunu ilk kurduğumuzda yada ekran kartı sürücüsü güncelleyince uzun süren gölgelendirme işleminde C sürücüsüne 2.5gb bir veri yazıyor bundan sonraki her açılışta çıkan kısa süren gölgelendirme ise sistem ramine yazma işlemi bunu iptal edince oynadıkça düzelen droplar takılmalar olabilir.
Onu trainer ile yapabilirsin. Ben denemedim ama kontrol et.
Bu hatayı bende çok aldım ve en sonunda oyunu saldım ileri bir tarihte oynayacağım.
Rostok'ta şöyle bir dedektör buldum ama herkeste farklı şeyler çıkıyor tabi orada olmayabilir.
Tüm anomalileri hareket halindeki şu elektriği bile gösteriyor kırmızı artifact. Anomali bipini kapattıktan sorna elde bununla dolaşılabilir açık alanda o sesi duymaktan daha iyi. Hatta GAMMA oynayan yayıncıyı izledikten sonra o eski tip cihazlara benzettim sesi falanda güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Aralık 2024; 15:8:1 >
-
Hocam sen Sircaa / Çastak bölgesini tamamlamıştın sanırım. Bir sorum olacak
O bölgedeki görev dizesini tamamladıktan sonra Lesser Zone'da Gaffer in yan görevi açılıyor. Zalissya'ya girdiğimde Gaffer in olduğu binanın kapısı açılmıyor. Kapı kilitli, sarı falanda değil tamamen kilitli şekilde. Yaşadın mı hocam böyle bir sorun?
Aynı durumu yaşamış olan var mı?
Edit sorunu çözdüm. Aynı sorunu yaşayanlar bunu denesin basti bir yöntem. : https://www.reddit.com/r/stalker/comments/1h3dx5h/you_cant_open_zalissya_hall_door_follow_these
Bethesda açık dünya oyunlarında ki TCL gibi, kapının içindne geçiyorsunuz Karşılaştığım ilk bug bu oldu ,çözümü de kolay oldu neyseki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 2 Aralık 2024; 16:22:5 >
-
Abi icim gidiyor ya oynamak da istiyorum keske bu kadar problemli cikmasaydi. Soguk kis aksamlarina Metro uclemesini sokuşturmam lazim bir zamanda.
Bataklık bölgesinden nefret ettim, benim kafam uçtu ben delirdim sandım, çıktım bir daha dönmemek üzere.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X