Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.138
Cevap
81
Favori
93.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam ben 3 gündür oradaydım çok büyük ve güzel harita ama dediklerinizin aynısını hissettim. Özellikle sonlara doğru S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• condemned890 kullanıcısına yanıt

Hızlı yolculuk sadece üstten üste oluyor.

• kocankoi kullanıcısına yanıt

O görev bug kaynıyor zaten dışarda olması gerekenler içerde oluyor 20 npc falan, kapının ortasında npc duruyor girilmiyor bir şekilde görevi tamamlayıp uzaklaşınca görev tamamlanmamış gibi telsizden bir konuşma duyuyorsun görev başarısız oluyor kısaca bu On The Edge görevini yaparken her adımda save alın belki sizinkide zalissyadan uzaklaşınca başarısız olabilir.

• Afyon tarlası görevinde sürekli uyuyup ölüyorum, gaz maskesi satın alıp taksam bir işe yarar mı yoksa görevin yapısı mı böyle?

Enerji içecekleri de fayda etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 2 Aralık 2024; 16:47:29 >
  • brnbry kullanıcısına yanıt
    maske işe yaramıyor. nehir tarafından dolanıp enerji içecekleri ve koşma ikilisiyle odaya ulaşman gerek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ferhatugur kullanıcısına yanıt

Elemanın opsiyonel isteklerini de yerine getirerek görevi tamamlamaya çalışıyorum bu sefer de fazla ağırlıktan karakter koşamıyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 2 Aralık 2024; 16:56:47 >

Zaton ve o bölgede ne varsa gittim sanırım 4 5 gündür oralardaydım.

Şimdi ana görevi bırakıp kordon'a gideceğim yan görev ve keşif amaçlı. Oyun cidden iyi geriyor metroda böyle gerilmezdim özellikle benim karakterde hiç psi koruma yok deli divane oldu Stif'im S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• Silahta bomba atara geçmek için B ye basılı tutuyorduk ben bunu Q yaptım ama Q ya basılı tutunca geçmiyor eski haline getirip B yapsam ondada geçmiyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Aralık 2024; 17:23:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starborn kullanıcısına yanıt
    Hocam Q zaten tüketilen ürünleri basma tuşu. İki fonksiyona da bakın sıfırlanmış olabilir ayarları. En kötü varsayilana çevirin.

Evet öylemiş okuduğum kadarıyla. Yalnız bende olan o sorunu bahsettiğim yöntemle çözdükten sonra olması gereken gibi ilerledi her şey. Şimdi bölgeden çıktım telsizden

''Zalissya artık ayakta yardıma ihityacı olan herkesi artık buraya gelebilir'' anonsu geçildi. Dediğiniz gibi olacak mı diye kıllanarak oynamıştım, olmadı neyse ki S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Oyun ilerledikçe ve farklı düşmanlar çıkmaya başladıkça gece açık alanda bile geriyor cidden. Bence oyunu an az Stalker zorluğunda oynamak lazım. Bu arada oyunu aralıksız oynayınca oyun adamı yavaştan kasvete depresyona sokuyor ama hissetmiyorsunuz o atmosfer hava yavaş yavaş içine alıyor insanı ama farketmiyor S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

Al kırdın kırdın.

• Mr.Seko kullanıcısına yanıt

Q olan tüm tuşları değiştirdim ama yinede olmadı single/auto atış arasında değişim yapıyor Q fakat basılı tutunca bomba atara geçmiyor.

Benzer bir durum yeni bir not vb. aldığımızda pdayı açmak için P ye basılı tut diyor ben pda açma tuşunu P den farklı tuşa atasamda ekranda yine P ye bas yazıyor değişmeyen bazı tuş kombinasyonları var gibi ayarlarda gözükmeyen.

Tuş ayarlarını sıfırlayınca B ye basılı tutmak çalışmaya başladı.

Birde şu var dualsense ile oynarken bir tuşa bastığımda silah eklentileri diye küçük bir pencere çıkıyor klavyede o da yok sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 2 Aralık 2024; 17:55:59 >

Anomali hocam bu, karakterleri duble yapıyor S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 2 Aralık 2024; 17:54:48 >

• brnbry kullanıcısına yanıt

Aklıma direkt bunlar gelmişti zaten S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

silah eklenti T tuşu klavyede default olarak.

Bundan önce de Silent Hill 2 oynamış biri olarak bir kez daha kendime o işkenceyi neden yaptım bilmiyorum. Ama yeter artık isli paslı oyunlara biraz mola vereceğim. Havalar da kapalı iyice kafayı sıyırmayalım.S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

İzledim bu filmi. Prestij.

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.