Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.110
Cevap
80
Favori
91.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam orda kilisenin kapısından girince soldan yer altına inmeye yer var,yer altından sizi bariyerlerle kapalı olan alana çıkartıyor,ordan yukarı tıramanıp karşıya atlıycaksınız,sinyal zımbırtısı klisenin kubbesinde 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün bir yere ulaşacağım diye tam 2 saat harcadım bir Exoskeleton bulmak için. Oyunun başında bulduğum zırhı ihmal ettim sık sık tamir etmedim, şimdi 60K istiyor tamir için. Sanırım direk ana görev odaklı gideceğim artık, oyunu dallanıp budaklandırdıkça içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Hem çok para lazım hem de loot yapmak taşıma kapasitesinden dolayı çok meşakkatli. Bu yeni zırha iyi bakmam lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam twichte cohhcarnage bakıyordum. Adam ana görevde benimle aynı yerde ama silahlar ve ekipman filan artifaktler filan adam benim çok ilerimde .

Keşif tarafında eksik kalmışım gibi geldi. Adamda çakkıdı çakkıdılı pompalıdan var. Adam o görünmez şeyin içinden geçti.

• Oyun süresi için ana ve ek özelliklere 43 saat diye yazmışlar ama çok rahat 70-80 saat sürer bu oyun, hatta 100 saati bile bulur.

3-4 bölgeyi ancak keşfettim 22 saat olmuş.

• Arondir kullanıcısına yanıt

Öncelikle gidip Hilka dedektörü alın algılama mesafesi en yüksek olanı artifactlarda anomalilerin bol olduğu yerde olur genelde bazende bir cesetin yanında. Bol anomali olan mekanlar yani yerde bolca elektrik, yeşil kimyasal sıvılar, ateş havada vorteks vb. zaten hilka dedektör bunları görmeden algılar artifacti ve ses çıkarır ekranda 99 yazar artifacta yaklaştıkca bu rakam düşer. Bu dedektörü bulmak için 2 yol var slag heap deki sarhoşlar zulalarına vodka koydurma görevi verir çantadan dedektörü çalabilirsiniz yada sultansk ların oraya gidip aldığınız ilk görev bir gemiye gitme görevi o gemide hilka dedektör var.

• Oyunda birşey yan görev yapmanıza engel olacaksa trainer kullanarak o şeyi ortadan kaldırmanız lazım açın zero weight ve sınırsız ekipman ömrünü gidin yan görevinizi yapın trainer açmaktansa yan görevlerden vazgeçmek çok anlamsız büyük bir kayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Aralık 2024; 12:26:17 >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Eyv teşekkürler.

• Kan emici yaratık için bence en etkili silhah kalibresi 7.62 ye değiştirilmiş DNIPRO tabi 7.62 blueprinti bulmanız lazım.

• Oyunda çok değişik anomaliler çıkıyor. Bilinmezlik çok güzel oyunda.

• Oyunda bir yere geldim resmen beni kanser etti. Yukarıda da bahsetmiş olduğum görevin devamında bizi ıssız bir eve gönderiyor tam oraya giderken yarı yola gelmeden hayvan gibi kocaman 2 kafalı bi mutant bize saldırıyor bundan kaçıyım derken göl kenarındaki bir eve sığınıyorum tabi peşimden de bu şerefsiz geliyor orada Allahtan evine içine girmiyor burada abartısız bu yavşağa kapı ağzından kanasla en az 20-25 el ve shotgunla 10-15 el sıktıktan sonra geberttim kayıt ettim tam oh be kurtulduk görevi rahat rahat tamamlarım diye düşünürken anasını satıyım bu seferde evin içinde salınıma yakalandım ne yaptıysam ölmekten kurtulamıyorum hile yapıp burayı geçiyim diyorum bu seferde şak diye oyun windowsa atıyor kafayı yiyecem amk

• serdoan kullanıcısına yanıt

Trainerın yeni versiyonunu indirin eskiyse çökme yapar.

• Wight Lord kullanıcısına yanıt

mods klasörü açtın mı hocam paks klasörünün içine ?

• Starborn kullanıcısına yanıt

7.62'ye değer mi, bilemedim. Özelliklerinden bağımsız, 7.62 hem bulması zor hem de çok pahalı bir mühimmat. Bloodsucker'lar ive genel olarak bütün yaratıklar için en etkili şey zırh delici türündeki mermiler. 4-5 pompalı kurşunuyla bir Bloodsucker ölüyor.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Dnipro ile yarım şarjörle öldürüyorum 7.62 olunca.

• Adaptive trigger olayını ilk defa bu oyunda deneyimlemiş oldum beğendim.

Adaptive trigger nasıl açtınız hocam? Kablo ile bile bağlasanız oyun görmüyordu DS'i, mecbur yazılım kullanıyorduk.

• condemned890 kullanıcısına yanıt

Hay Allah razı olsun valla. Klave ve mouse ile yapamıyorum bu tarz oyunları ben. Dual cihazcıyız abi ne yapalım. Şimdi gelin ulan mutantlar S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• shupusbu kullanıcısına yanıt

Cohh tüm yan görevleri falan hepsini yaparak ilerliyor. Ayrıca bir mekana girince bakmadık yer kırmadık kasa vs bırakmıyor. Adam saçma sapan yerlerden acayip silahlar, ekipmanlar falan aldı.

Benim Bloodsucker öldürme silahım ya pompalı ya da Rhino. Eğer birkaç kurşunluk hayatı kaldığını düşünüyorsam o zaman elimdeki otomatik silahla ateş ettiğim oluyor. Normalde kaç Dnipro kurşunu ile ölüyordu?

SOFMOD'un neden bu kadar sevildiğini anlamadım.

• S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.