Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (117. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.110
Cevap
80
Favori
91.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)
    S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)steamcommunity.com
    Steam :: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl :: Patch 1.0.3 has arrived!
    https://steamcommunity.com/games/1643320/announcements/detail/4455844537830474966

Optimizasyonun baş sorunu memory leak ile ilgili sorunları düzeltmeye çalışıyorlar her update ile yine de sorunun kendisini direkt düzeltemiyorlar. Bunda da memory leak ile ilgili düzenlemeler var(mış) notlara göre.

• kocankoi kullanıcısına yanıt

19.3gb

• Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

Klavye mousecu olarak başta anlam verememiştim bu mesaja ama aim assist full yapınca mesafeden kan emici görünmez olsa bile kilitlenince anlam kazandı.S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

Gamepasse geldi mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sağlam armor ve artifactlarla anomaliler pek de tehlike teşkil etmiyor ama anomalilerin verdiği hasarlar armorunuza zarar veriyor ve tamir masrafı çıkıyor boşuna.

• Klavye mouse kullanimindaki lag icin iyilestirmeler yapildigi yaziyor. 24 gb civari boyutu var. Belli ki calisiyorlar. Yilbasina kadar adam olsa keske oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anbilivıbıl kullanıcısına yanıt

Gelmedi henüz hocam kontrol ettim defalarca ama yok.

• Diablo kullanıcısına yanıt

Doğru nasıl unuttuysam bunu, bende diyorum neden bu taş gibi armor hemen zayıflıyor. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• Starborn kullanıcısına yanıt

Bende 23.1 gb diyor. Steamin yalancısıyım

• Su bataklik ne igrenc yer psikolojim bozuldu heryerden ses geliyor burda arastirmaya gerekicek yer var mi gorevi yapip cikip gitcem burdan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)  Güzel artifactler - silahlar var hocam aslında oralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 3 Aralık 2024; 22:2:51 >

Oyundayım kapatınca gördüm 19.33 GB yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Aralık 2024; 22:21:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    40K'ya kıyıp,psiko kıyafetini alıp gittim ben oraya çok etkilenmedim

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    Ya bende de varda eve gidemiyrm heryer su bide salinim var saklan diyor heryer bataklik nereye saklanayim

• Aşağıdaki linkten nerde ne var tüm detayıyla görebilirsiniz, çoğu eksikti ama güncellemişler bayağı. Muhtemel spoiler ve keşif keyfinizi kaçıracak detaylı bilgiler içerebilir.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)mapgenie.io
    STALKER 2 Interactive Map | Map Genie
    https://mapgenie.io/stalker-2-heart-of-chornobyl/maps/the-zone
    hocam salınım sanırım görev icabı hedefe yaklaşınca başlıyor bende başta çok gerildim o görevde,napıcam nereye gidicem diye,ama haritaya ve etrafınıza dikkatli bakarsanız yol kolay bulunuyor,salınımdan görev hedefinde ki yerde saklanılıyor 👍🏻

Bende 23.1 diyor ama 4 kere indirdi 23.1 gb'tı da S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) Bi indiriyor bi doğruluyor.

• AppData\Local\Stalker2\Saved\Config\Windows

Klasörü içinde GameUserSettings.ini dosyasında oyunun kendi yaptığı cpu benchmark değerleri var hangi işlemciye kaç puan vermiş oyun acaba?

Ben sanal çekirdek açık kapalı karşılaştırdım sağdaki sanal çekirdekler açık bu yüzden biraz yüksek vermiş.

Arada birde GPU var.

Bende Dnipro'nun düz versiyonu var, 7.62'yi bulamadım henüz. Ama 5.45 bu seviyeye yakın bir performans vermiyordur. Biraz daha ilerleyeyim, yükseltmeye denk gelmezsem yerine bakar alırım.

• fatihsar kullanıcısına yanıt
    En sonunda gittim hocam ya batakliga saplandim bide pesimde garip yaratik

• 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.