aşağıda kordon'a falan gittim hocam ben bataklık ve o büyük alan zaton, acemi bölgesi çöplük yabani ada vs temizledim sonra o aleti götüreceğimiz yere gittim. senin de %40 falan bitti ana hikaye. |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (119. sayfa)
-
-
Bunu nereden bulabilirim?
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bilim alanı derken Çastak (ing: Sircaa) bölgesini mi diyorsunuz hocam. Bende oraları dün tamamladım ben beğenmiştim baya. Açık dünya oyunu için çok güzel sinematik anlar var oyunda. Sircaa'dan sonra Malakit bölgesine geldim, acemi bölgesi, kordon vs buraları tamamladım daha açmadığım 11 tane bölge var... Oyun cidden çok büyük. Şahsen özlemişim böyle 10 saatte bitmeyen emek harcanmış devasa oyunları. Bilmiyorum ama bence %50 değil %40 ında falanıza gibi geliyor diğer bölgeleri göz önüne alınca :D -
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Bir şey için main list baktım hocam, o çastak denen bölgede yapılan görev 20. görev kalanda 20 görev var. 7 bölgeye girmişim daha 13 bölge var tabii görevler için geçerli bu diğer keşfedilmeyen alanlar vs derken %40 falandır. İlk başta çok ölürken artık ölmüyorum kolay kolay oda hızlandırıyor oyunu yaklaşık 30 saatteyim belki 60 65 saate biter. Ben en son BG3 oynadım uzun soluklu ağustosta 160 saat ile ondan sonra indie ya da 10 saatte biten oyunlar oynadım ondan iyi geldi dediğin gibi. bu oyunda meşhur dönme dolap var mı ? haritada en merak ettiğim o cod 4 mekanları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 4 Aralık 2024; 0:3:24 > -
Pripyat'a baya geç ayak bastım ama cpu kullanımı açısından en dengesiz bölge. Blueprint cenneti ama 1 saatte 3 tane buldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Var o dönme dolaplı map. Oyun çıkmadan öncede o görselleri göstermişlerdi Steam sayfasında da var görünüyor
-
sen geliştirme olarak söylemişsin hocam. benim demek istedigim çöplükte araba hurdalıgı gibi bir yer var orda bu artifactler de ki radyasyonu kalııc olarak temizleyen bi kısım var orada ne yapıyoruz nasıl yapıyoruz temizleniyor onu sormuştum ben.
-
Öyle birşey yoktur varsada glitchmiştir yoksa oyuna kurşun konteynır koymanın ne anlamı var.
Doğrudur gördüm şimdi. Yarın bir çimento fabrikasını gezeyim daha çok pripyat taraflarına..
-
Oyunda jump scare olsa pripyat pencerelerinden böyle bakamazdım.
Ayrıca bu bölgede artifact araken hilka ile dolanın mesafe 60 altına inince velese geçin tam yeri göstersin.
-
Muhabbet edelim dedik herkes elinde tablet iki dönüp bir birinin yüzüne bile bakmıyorlar ne olacak bu stalkerların hali
-
Abi canım sıkıldı oynayayım diye açtım. Güncelleme varmış direk ms store üzerinden güncelliyordu güncellemeyi iptal et dedim komple oyunu sildi :( koskoca ms steamin tırnağı olamıyor yazık.
-
gene güncelleme gelmiş.
oyun çıktığından beri 3 büyük güncelleme mi ne yaptı ama açtığım yok.
-
Son güncelleme sonrası gamepad de titreşim çalışmıyor, performansı düzeliyor derken başka şeyler bozuluyor sanki 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende bunu bi türlü yükleyemedi. Bir de tekrar dene deyince en başa dönüp 150 gb şeklinde tüm oyunu indiriyor gerizekalı uygulama...
Gamepass uygulaması bu tip şeylerde deli ediyor.
-
Sabah cikmadan girdim baktim her seferinde daha iyiye gidiyor. Bir 3 patch falan daha gelirse olur bu oyun. Yilbasina kadar cozulse keske. Adamlar salmadi satislar uctu diye valla helal olsun beklemiyordum bu kadar yogunlasacaklarini. Aslinda bir iki yil unutup definitive tarzi bir surum geldiginde oynasak mis gibi olacak da iste insanoglu sabirsiz.
Bu oyunu su haliyle erken erisimde cikmis gibi dusunuyorum ben. Kurulumunu da kaldirmayacagim patch geldikce girer bakarim o da ayri keyif.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 4 Aralık 2024; 10:56:41 >
Aynen ben de öyle yapıyorum hocam. Bu hızla giderlerse yıl sonuna kadar sorunsuz hale gelecek gibi.
Kamp kurma gibi bir olay olsaydı keşke mesela gözetleme kuleleri uyumak için kullanılabilirdi. Acaba fallout 4 yada starfield gibi mekan kurma işi nasıl olurdu düşüncesi hep çok cazip gelsede pratikte pek öyle olmuyor ama bu oyun çok ayrı tekrar oynanabilirliğini fallout ve starfielddan daha fazla görüyorum starfieldda mümkün olan her tercihi yapmak her değişikliği görmek için üçyüz saati geçmiştim bu oyunda topladığım artifactleri sircaa daki gibi mekanıma dizmek isterdim mesela.
Konuda sircaa yazıp duruyorum başından beri ama türkçesinde onun adınıda çevirmişler nerden bileyim millet ne diyor bu demiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Aralık 2024; 12:15:1 >
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Chemical Plant bölgesinin en güneybatısında radyoaktif bir gölde ancak o artifactlar tuzak hocam. Üzerine gittiğinizde alamıyorsunuz ve psi hasarı yiyorsunuz o bölgede, psi hayaletleri falan saldırıyor size. -
Oyunu bir taraftan da bırakıp, Ps5 için mi saklasam acaba diyorum. Hem daha stabil bir hale gelir o zamana. Beni en çok yükleme süreleri bezdirdi. Çok ölüyorum çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 4 Aralık 2024; 12:6:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X