Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mike4peace
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.138
Cevap
81
Favori
93.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stamina'nın çok daha hızlı dolmasını sağlıyor. Bence stamina kullanımını da biraz yavaşlatıyor.

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt
    bataklığa saplanma işi üzerin ağırsa oluyor sanırım dimi hocam?ben oyun bug'a girdi sandım 1-2 defa yeniden yükledim,sonra üzerimi boşaltınca yürümeye başladı sanırım böyle bi detay var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Hele sukur S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Pripyat bu mevsim başka güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna biraz girip bakayım derken güncelleme geldiğini gördüm. Güncellemeyi yaptı fakat bir saattir paketi yüklüyor. Oyunu ilk indirdiğimde yapmadı böyle :/

HDD'de falan olsa neyse diyeceğim de SSD'de oyun. Bu işler neden böyle S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• 24gb gösterenler bir sıkıntı var heralde 19.33gb çok hızlı bitti bende.

24 gösteriyorsa steam kapatıp açın belki değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Aralık 2024; 23:1:38 >
  • Starborn kullanıcısına yanıt

hocam oraya bıraktım ben artifactleri ama beklemek mi gerekiyor ? ben attım o arabanın içine 1 dk sonra aldım ama hala radyasyon vardı. tam olarak napmak lazım ?

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt
    Offf harika,darısı başımıza 😁🔥

• S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

Pripyat çok ürkütücü oyunun hiçbir yerinde duymadığım sesler duyuyorum.S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

Bomba atarla geziyorum.S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Aralık 2024; 23:19:21 >

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Evet hocam dediğiniz gibi az önce denedim bende. Tşk ederim

• condemned890 kullanıcısına yanıt

Bazı zırhlarda varsayılan olarak, bazılarında da kurşun konteyner geliştirmesi ile, artifact slotlarına radyasyon koruması koyabiliyorsunuz. Envanter ekranını açtığınızda artifact slotunun altında yeşil bi tonlama görürsünüz, bu slota koyacağınız artifactın olumsuz radyasyon etkisi yoksayılır.

Şu alta bıraktığım videonun 0:09 saniyesinde durdurup envantere bakarsanız, en soldaki artifact slotunun altındaki yeşil tonu göreceksiniz. Savaş zırhlarında artifact slotlarında varsayılan olarak radyasyon koruması olmuyor, kurşun konteyner geliştirmesi yapmanız gerekiyor. Ancak bazı zırhlarda varsayılan olarak 1 tanesi radyasyon korumalı geliyor ancak hangilerinde vardı o özellik şu an hatırlamıyorum.

Siz olayı tamamen yanlış anladınız sanırım, artifactları bir yere falan bırakmıyorsunuz. Zırhınızı geliştiriyorsunuz veya buna uygun zırh giyiyorsunuz ki artifactlar sizi radyasyona boğmasın. Ayrıca bazı artifactlar da radyasyon koruması veriyor. Bu tip bir artifact bulursanız, diğer artifactların yaydığı radyasyonu engellemiş olursunuz. İlle zırha kurşun konteyner modifikasyonu yapmanız şart değil ancak erken oyunda gerekli olabilir güzel bir artifact bulana kadar.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)DiabloXTUyoutube
    S.T.A.L.K.E R. 2 : Heart of Chornobyl - Random weapon spawn bug
    https://www.youtube.com/watch?v=zY8bf86_qK8

• condemned890 kullanıcısına yanıt

Giysi için kurşun konteynır yükseltmesi yaptıysanız alttaki görüntüde olduğu gibi artifact slotlarından birinin altında yeşil ışık çıkar artifacti oraya koyarsanız radyasyondan etkilenmezsiniz.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

Giysi kalitesine göre değişiyor benimkinde 3 slot yeşil ışıklı 2 si normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Aralık 2024; 23:21:5 >
  • kocankoi kullanıcısına yanıt

Bende 28.6 diyor. Epic Games

• GSC iyi çalışıyor adamlar 3. patch dahi çıktı çok daha büyük firmalar böyle hızlı davranmıyor gerçekten takdir ediyorum

tabi belki daha çok şey vardır ama gayet iyi gidiyorlar.

• Şuraya da bir SS bırakayım, bakalım kimler biliyor bu artifact membağını. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 3 Aralık 2024; 23:32:5 >
  • Starborn kullanıcısına yanıt

Bende bu radyasyon önleyici eklentiyi yaptım tüm slotlara geçerli sanıyodum hiç aklıma bile gelmedi bu

• xbox için 7.91GB gelmiş güncelleme

• Güncelleme herkese özel gelmiş sanırım. Farklı farklı boyutlar S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• Şimdi oyundan çıktım bende 28.6 gösteriyor.

Haritanın doğusunu temizleyip bilim alanına gittim.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    tam olarak oyunun %50 kadarı bitti sanırım bilim alanını hiç sevmedim. bitmiyor da 2 saattir uğraşıyorum.
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Bende batakliktan ciktim yuzde kaci bitti acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.