Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.110
Cevap
80
Favori
91.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ps5 kolunda geçerli demi hocam bu ayarlar ?

• condemned890 kullanıcısına yanıt

Evet.

mods klasörü var, adaptive trigger için bir dosya var onu paks içine mi atacağız?

• Aslında bluetooth ile bağlı dualsense+adaptive trigger mevzusu için en sağlıklı yol şu önceki mesajımdaki işlemleri yaptıysanız oyun klasörüne attığımız dxgi.dll ve bunun oluşturduğu aynı isimdeki .ini dosyasını silin.

DS4windows programınada gerek yok sadece vigem bus driver yükleyip sistemi yeniden başlatın.

https://github.com/nefarius/ViGEmBus/releases

Ardından SpecialK yı sitesinden indirip kurun.

https://www.special-k.info

Oyuna girerken SpecialK açık olsun.

SpecialK sürekli güncellendiği için en iyi yol bu. Yeni güncelleme çıkarsa kendi programı üzerinden .dll dosyalarını güncelliyor.

Şuan ki versiyon 24.12.3 mesela bizim nexusdan indirdiğimiz dxgi.dll dosyasındaki versiyon daha eskiydi.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

Oyun da titreşim ayarı açıksa direk çalışır eğer çalışmazsa oyun içinde ctrl+shift+backspace tuşları ile SpecialK arayüzünü açıp ayarların alttaki gibi olup olmadığını kontrol edin impulse strength ile sertlik ayarı yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Aralık 2024; 16:31:3 >

• Yan görevler pek bulamadım. Bulduklarımda bug'lı çıktı :) Demek ki daha gezmem lazım. Haritanın sağ tarafını gezdim bir tek. Çöplüğün solunda ve üstünde kalan bölgelere hiç gitmedim. O tarafları gezeyim bari.

• Koca bölgeyi yağmalıyorum 2 gün boyunca zar zor 100 bin para topluyorum karşıma elimdekinin %10 daha performanslısı kıyafet çıkıyor ve 100 bini ona gömüyorum böyle böyle 30 saattir fakirimS.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• Artifactler tekrar spawn oluyor mu ? Yoksa aldın bitti gibi mi ?

• @ shupusbu

Salınım sonrası tekrar spawn oluyor çoğu ancak %100 garantisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 3 Aralık 2024; 17:31:52 >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt

adaptive trigger olayını bi önceki sayfada başka bir arkadaş açıklamış o olayı ben bilmiyroum ds4 kullanıyorum ben.

• Starborn kullanıcısına yanıt

Ama sanırım bu tüm silahlara aynı ayarı yapıyor. Yapay olarak AT hissiyatı veriyor sanırım, yoksa her silah için ayrı ayrı AT veriyor mu?

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

İlk kez denediğim bir özellik ama silahın rpm değerine göre değişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, ağırlık taşıma kapasitesini nasıl arttırabilirim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

MSI stalker 2 ye özel xbox kolu yapmış stokta görünce alayım dedim xbox elite kolundan daha iyi gibi geldi hall effect analog olması güzel özellikle. Yanında yedek analoglar ve kendi çantası olması vs hoşuma gitti. Güzel koleksiyon oldu limited edition ile birlikte ama daha da stalker'a para harcamam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yaman43 Y kullanıcısına yanıt

Body armor'a eklemelerle ve artifactlar ile artırabilirsiniz. Yeni başlamışsanız artifactlerin radyasyon etkisi nedeniyle rahat kullanamazsınız ama armor da 2+ artifact içinde yer açılabiliyor. 1 artifact radyasyon azaltırken 1 artifact taşıma kapasitesi falan veriyor mesela.

Body armor'dan artifactlerden alınan radyasyonu önleyicide upgradeler yapabiliyorsunuz.

Not: her artifactde önemli değil, bir çoğunu satın bekletmeyin boşuna. Özellikle ilk başlarda. Tabi oynayışınıza göre bu 'ilk başlar' ilk 50 saat bile olabilir oyun epey büyük. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 3 Aralık 2024; 19:44:21 >
  • kocankoi kullanıcısına yanıt
    Artifact 1 kere denk geldi sonra bidaha bulamadım. Nerde bulabilirim onları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • artifactlerde ki radyasyon olayını kaldırma nasıl oluyor bilen varmı ?

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

7.62 dniproyu stealth mod açıp denedim sadece bilim için.S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

Kan emiciyi 5 headshot yada 10 bodyshot ile öldürüyor.

Burer içinse 8HS yada 16BS gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Aralık 2024; 20:43:40 >

Giysi yükseltmesi yaparken kurşun konteynır var o radyosyon etkisini sıfırlıyor radyasyonsuz artifactler de var.

• yaman43 Y kullanıcısına yanıt

Aklınıza geldikçe açık dünyada dolanırken tarayıcıyı arada bir açın hocam. Haricinde zaten bazı noktalar kendini belli ediyor çok anomali oluyor. Ama hiç tahmin etmediğiniz yerlerde de sağlam artifactler çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 3 Aralık 2024; 21:6:0 >
  • Bu dayanıklılık buffı ne işe yarıyor tam anlamadım. Koştuğumda stamina yine aynı ölçüde azalıyor. Tam olarak ne işe yaradığını bilen var mı?

Ayrıca bir yerden sonra karakter aşırı güçlü oluyor gibi geldi. Şu halimle anomalilerin içinden fantezi olsun diye geçiyorum (stalker zorluğunda oynuyorum galiba zorluk artıracağım). Hatta yeni mekanlarda ana görevden bağımsız anomalilerin içinden geçerek puzzle vs çözüyoruz, oyun ilerledikçe daha zevkli oluyor cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocankoi -- 3 Aralık 2024; 21:4:22 >

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.