Bu modu denediniz mi?İndirilme olarak altlarda kalıyor ama diğer AI moduna göre daha iyi diyorlar özellikle looter modu. nexus mods :: s.t.a.l.k.e.r. 2: heart of chornobyl Shay's Living Zone (An A-Life mod) https://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/446?tab=description |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (114. sayfa)
-
-
Oyunu bitiren var mi 30 saatte sevcenkonun oraya gelmisim yavas mi ilerliyrm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Modu kurdum ciddi anlamda kafam rahat etti ama daha tehlikeli oldu. Bu cihaz + mod güzel eğlenceli olur gibi. Ben hala Zaton'u keşfediyorum, oyunu yarıladım sanarken galiba daha yarısına anca geldim :D Farklı silahları ekipmanları gördükçe oyunun büyüklüğü şaşırtıyor. Zaten daha açmadığım 6 bölge var
-
61 saat oynama sürem hala Zaton'dayım xD Sanırım bende 40. saatlerde gelmiştim Shevchenko'ya.
-
Bi tane efsanevi arfitact denk gelmedi hocam her çer cop para yetmiyor bide
Zaton'da 5-6 tane (belki fazla bile) 'sıradışı' artifact buldum ben ya. Ama efsanevi dediğiniz bunlar olmuyor galiba.
-
Ana görevler sırasında anomali olan mekanlarda dedektörü açın iyi artifactler çıkıyor genelde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam maximum koruma saglayanlar
Bana bir tane maksimum radyasyon ve kimyasal korumalı denk geldi yabani ada taraflarında sayesinde radyasyon derdim kalmadı bol bol artifact takabiliyorum.
-
haritanın kordon bölümünde "beyin yakan" ingilizcesi mindscrew diye bir tesis var kodla girilen kapı yani. biraz ileredikten sonra aşagı tünel gibi bi yere iniyoruz oyun bu kısımda donuyor görevi sonlandır demek zorunda kalıyorum. sizde de böyle bi durum var mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 2 Aralık 2024; 21:38:48 > -
Ukrayna uyarlaması
-
Oyun bir an FEAR a bağladı. Garipten gelen sesler, uçuşan hayaletler, ölen askerlerin ruhlarının çıkması.... Çok tırstım yalan yok hiç beklemiyordum
-
Baktım da efsanevi de çıkmış bulduklarım arasında. 2 Tane efsanevi bulmuşum Zaton'da
-
Bu oyunun açık dünyasında ana görev ile bağlantılı lokasyonlara açık dünyada gezerken girebiliyor muyuz? Girebiliyorsak ana görevi bug/a sokmuş oluyor muyuz bilen var mı acaba? Mesela Fallout 4'de ana görev ile bağlı bazı yerlerin kapısı kitli oluyordu, bunda öyle bir yer görmedim.
-
Oyunu PC de PS4 kolu ile oynamanın bir yolunu bilen var mı ? Ya da böyle bir ihtimal var mı ?
-
Oyuna yeni başladığımda acemi bölgesinde her yere girip lootlamıştım, o mekanlardan biri görevler ile bağlantılı askeri üsmüş meğer. Epey önce oralra girip herkesi öldürmüştüm. Görev oralara geldiğinde askerler tekrar spawnlamıştı. Kitli bir kaç kapı vardı onlar açılmıştı.
Aynı benzer mantık yani, sorun yok konumları önceden keşfetmekte.
-
nexus mods :: s.t.a.l.k.e.r. 2: heart of chornobylPlayStation DualSense Controller Essentialshttps://www.nexusmods.com/stalker2heartofchornobyl/mods/224
OYUNU PS4 KOLU İLE OYNAMAK İSTEYENLER İÇİN
google a ds4windows yaz sitesinden indir. programı yükledikten sonra start diyip başlat. ekstra başka bir ayar yapmana gerek yok. kabloyla kullanırsan daha iyi olabilir.
sonra yukarıda ki nexusmods sitesinden "StangUI PS GSC" olan sürümü indir. sitedeki description kısmında anlatınları yaparak mods klasörüne at dosyaaları. tuşlar ds4 formatına dönecek. 1 haftadır bu şekilde oynuyroum. on numara 5 yıldız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 3 Aralık 2024; 2:42:58 > -
Bu modu beceremedim ilk denemede error verip çöktü oyun sonrası uğraşamadım.
-
ben onu kullanmayı çözemedim nasıl oluyor?
Yani mesela bir yer var taşlar havaya uçuyor acemi kampı yakınında aradım taradım birşey bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 3 Aralık 2024; 9:34:40 >
Arkadaşlar oyunun bir bölümünde bir görev var adı “Batak arazideki sinyal noktası görevi” diye burda arazide 4 nokta var buradaki sinyal zımbırtılarını imha edin diyor 3 tanesini hallettim ama kilisenin ordaki sinyal şeyini bulamıyorum orada takılıp kaldım işin kötü tarafı zımbırtıyı bulmak için sağı solu ararken sürekli ufak zıplayan yaratıklar ve domuzlar geliyor öldürüyorum ama sürekli tekrar tekrar geliyorlar oyun bugamı girdi yoksa benim kaçırdığım birşeymi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X