Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.110
Cevap
80
Favori
91.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yükleme süresi yok gibi bir şey. Siz patates hdd üzerinden falan mı oynuyorsunuz? Gen 4 ssd çat diye açıyor hemen oyunu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

2. güncelleme sonrası az da olsa hala donma, ani fps dropları ve UE5 crash hataları oluyor.

Umarım 3. güncelleme ile bu durum tamamen çözülmüştür, onun dışında oyunda henüz bir bug ile karşılaşmadım (10. saatimdeyim)

• Indiana Jones sonrası bende başlayacağım. Patchlerin hızlı çıkması sevindirici şuan Patch 3'ü indiriyorum 21.7GB boyutu var.

• Foxx Mulder kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı fikirdeyim hocam. O kadar oyun birikti ki. Baldurs gate 3 e 3.kez.başladım. Rdr1 in tr yaması betadan çıkana kadar o da beklemede. Dragon age veilguard hiç bakmadım. Stalker 2 düzelecek. İndiana jones çıksın bg3 ü bile beklemeye alcam. Stalker 2 en son 😄

• S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

Şu daireyi mekan yapmak isterdim.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI)

Pripyatta keşif bitecek gibi değil 9 tane blueprint buldum 20 den fazla varmış.

Pripyat için kol şart mouse klavye ile binaların dar odalarında dolaşılmıyor kol ile yavaş yürümek iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Aralık 2024; 13:37:5 >

• evo_4 E kullanıcısına yanıt

Oyun ps5'e gelmeyecek diye biliyorum yanılıyor muyum ?

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

RDR 1'in tr yaması iyi hocam bence başla gitsin. Veilguard'ın optimizesi iyi özellikle son gelen patchlerle baya toparlamışlardır ben ilk çıktığında oynamıştım. Stalker 2'yi en sona saklıyorum eli yüzü düzelsin iyice. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

• son patch ile de hiçbir şey düzelmemiş. 5 fps'ye düşme sorunu HALA devam ediyor.

• son patch sonrası bile, oyunun fps'si görüldüğü gibi. 80 fps ile başlayan oyun 15 dk sonra 2 fps'ye düşüyor. böyle oyunun da, oyunu yapmayı beceremeyen ekibin de......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 4 Aralık 2024; 13:44:5 >
  • LastStand L kullanıcısına yanıt

o zaman oyunda ciddi bir memory leak sorunu var.

Vram, Ram kullanımlarını gözlemlediniz mi hiç. oyun başladığında ortalama ne kadar ram, vram kullanıyor ve 2 fps olduğunda ne kadar ram, vram kullanıyor.

• Starborn kullanıcısına yanıt
    Bu haritaya gelince hanımı çağırıp oynayım bari,çernobil dizisini çok sevmişti bu ortamları görünce şok olur :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SpecialK ve dualsense ile oynayanlar deadzone ayarını yüzde kaç yapıyor konsoldaki gibi hissettiren ayar kaç olmalı mesela.
    Koşma tuşu ile fener tuşununda yerini değiştirmek isterdim mümkünmü acaba koşmaya zor basılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 4 Aralık 2024; 14:1:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Tasarım çok iyi pek çok yere giriliyor bodruma inen merdivenler zifiri karanlık mekanlar eşyalar oyuncaklar bebek arabaları falan sinema tiyatro salonları çok farklı hikayeler anlatan mekanlar var fazla ss atmıyorum oynanması lazım.S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ekran kartınız amd mi nvidia mı? Genelde sanki nvidia kullananlar daha az sorunla karşılaşıyor diye düşünüyorum.

• Bataklıkta balıkçı kulübesi gibi bir yer vardı, patlayan ışık topu anomaly var, deli gibi takip edip patlayıp yakıyor, bölünüyor birde uğursuz şey, alana giren yaratıklara patlarken aynı zamanda bana da patlıyor :D

tarayıcı hilka kalmış üzerimde, artefak da yer değiştiriyor, 30 dk uğraştım bulamadım, iyi bir artefak vardır diye düşünüyorum, tarayıcı değiştirip tekrar gitmem lazım oraya, fena takıldım.

20 küsür saat oldu, amd sistem kullanıyorum, göze batan bir sorun yaşamadım, hikayede yavaş ilerliyorum, çok fazla zula kovaladım, biraz artefak peşine düşmem lazım, yolda denk gelenleri topladım sadece, keyifli gidiyor şuan.

Gamepass'den oynuyorum, steam'den de alsam mı diye düşünmüyor değilim, save dosyaları aktarılıyormuş, bakalım.

• Starborn kullanıcısına yanıt
    sen anlatırken bile hayal ettim hocam,sabırsızlıkla bekliyorum o bölümü 👍🏻😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

rtx 4070 laptop

İlginç gerçekten. Çoğu kişi düzeldi diyor aslında özellikle update 3 ile ama.

Ram kac hocam

• Zanzerin bir tane hile tablosu var adam flashlight güçlendirmesi yapmış bi açıyorsun tüm muhit Imalent'in 120k lümenlik feneri tutulmuş gibi aydınlanıyor.

Çok iyi ya.

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.