Patchi denedim. Süreyya Hanımın değişimi olmuş. Bu oyunun sıkıntısı ortalama fps değil. %1 lowlar aşırı düşük. Zalissyada 120 küsür fps alıyorken %1 low 30 lara düşüyorsa o oyun çöptür teknik açıdan. 3 patch geldi hala aynı bok. Sanırım uzun bir süre oynamayacağım. Patch 4 gelsin bakayım bir. |
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl [ANA KONU] (ÇIKTI) (121. sayfa)
-
-
Bir arkadaş demişti 6 ay sonra oynarsın dediği doğru anlaşılan hala duzelmediyse üzerinden baya patch geçecek muhtemelen 10 patch sonrası kendine gelmiş olur. 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemim dandik olsa, diğer oyunlarım yağ gibi akmasa, takılma sorununu genel olarak yaşasam bir şey demem ama böyle bir performans kabul edilemez ya. Indiana Jones bundan da beter olabilir. Beklentilerimi sıfıra indirdim bunlar yüzünden.
-
Cyberpunk vakası çıkmaz diye düşünüyorum, firma çalışkan. 1 haftada 3 patch getirdiler, açıkçası day 1 haline göre oyun toparlamış duruyor bende ama daha patch ister.
Şu oyun 2025 yazına doğru çıksa cuk otururmuş sanırım.
-
4070 Ti SUPER ile bende oynayamadım. Shutter düzeldi mi bilmiyorum ama şu ani FPS düşüşleri çok sıkıntılı. Biraz daha bekleyelim acelem yok nasil olsa single oyun en kötü arkadaşın dediği gibi 6 ay sonra oynarız. 😀
Kızgınlığımın sebebi oyunu çok beğenmiş olmamdan kaynaklı bu arada. Sırf şu takılmalardan ötürü hevesim kaçıyor. Tadım kaçtı iyice hocam. Düzelteceklerdir eminim. Sabırsızlık var bünyede.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kartlarımız aynı.
10. saati geride bıraktım dün uzun süre oynadım 1 kez crash yedim, ani drop'lar da yaşamadım açıkçası. Yeni güncelleme sonrası girip baktınız mı?
-
Bnm kart 4070ti hiç performans sorunum yok ama crash yiyorum max yarım saat 1 saat oynayabiliyorum
Hocam oyun devasa, daha kafamı acemi bölgesinden çıkarmadım akşam gidip ne kadar zula varsa kalan onları temizleyeceğim. Sonra da aynı bölgede artifact avına çıkacağım
1-2 güncelleme daha gelir ben ilk bölgeleri temizleyene kadar
-
aga ben 5 dk zor dayandım. sağa sola dönmek falan çok ağır akıcı değil oyun
-
Yok hiç bakmadım. Bakarım o zaman şu Indiana Jones aradan çıksın.
-
Bu oyunda yükleme süresi yok gibi birşey diyorsan ya çok üst düzey bir ssd var ya da hep uzun yükleme süresi olan oyunlar oynadın bu kısa geliyor. 30 saniye sürüyor en az. Samsung 980 Pro var.
Timed exclusive olması lazım hocam, 3 ay sonra gelecek diye biliyorum Ps5 için.
Yükleme süresi yok ki oyunda. Ssd ise tabi. HDD ile oyun oynanmaz artık.
Ayni kart bende var hocam hic sorun olmadi islemci ne sizin
Bende WD Black SN850X 1 TB var ona kurdum. Şimdi oyunu açtım save game yüklenmesi yaklaşık 15 sn. sürdü. KC3000 2 TB da var bende, o da baya hızlı ama çok fark olacağını düşünmüyorum. 30 saniye biraz fazla gibi hocam.
Bütün oyunlarım da ışık hızında açılıyor bu arada. HDD zamanlarını unutmadım elbette. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 4 Aralık 2024; 18:8:17 >
Benim sistem pcie 3.0, ssd 990pro ilk açılışta ki gölgelendirici 55sn.
Ölünce son kaydı yüklemesi 15sn.
Gölgelendirici işin içine girince CPU, GPU hepsi önemli hocam. Önemli olan kayıt noktasını yükleme süresi tabii
vay be, zamanında oyunlar hep önce konsola sonra pc'ye gelirdi. devir tersine döndü.
-
Oyun 1.10 ile anca oynanacak kıvama gelir diye düşünüyorum dengesi, A life falan oturması için, 300 liraya almıştım oyunu demo gibi oynuyorum şuan sağda solda ne var ne yok diye bakınıyorum daha ilk bölgeden çıkmadım, kardeşlik falan ps5 pro da bir daha alıp bitirebilirim.
Dualsense desteği şart bu oyuna adaptive trigger mükemmel olur, çalışmadı bende bir türlü adaptive trigger modu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X